2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

allah yardımcınız olsun sizin ve hepimizin o kötü haberi almak çok kötü biliyorum. 3 kere aldım. şimdi yine tedavideyim.
İnşallah bu tedaviyle bebeğine kavuşursun canım. Adetle başlayacagimm. ben de. İlk denemem olacak,inşallah tedavi sonucum olumlu olur.ilk olacağından biraz korkukar im var. İğneler ,opu,eşimin sperm durumu,....korkutuyor beni. Rabbim büyüktür bi kolaylığını verir ve hayırla sonuçlanır inşallah

ilk denemede heyecan çok oluyor... ne yaşayacağınızı tam olarak bilmediğiniz için ama inş ilk seferde tutar ve bir daha denemek zorunda kalmazsınız. benim bu hafta yumurtalarım toplanır diye düşünüyorum. tedavimin 12.günündeyim.

Kizlar basarisizliklardan doktorun ve merkezin etkisi buyuk mu sizce negatif sonucunu aldim bugun. Cok kotuyum hic bi problem yoktu hersey yolundaydi ilk denemem ama negatif cok zormus allah sabir versin .. siz nerelerde yaptirdiniz tedavinizden memnun kaldiniz mi konyada oturuorum ben baska yerde deniycem ikinciyi

Canım Allah yardımcın olsun benimde 1 haftam kaldı ama adet ağrısı yaşıyorum hayırlısı diyorum artık. ben şuna inanıyorum tabi ki doktor çok önemli bir faktör ama embriyolog şu aşamada daha önemli o yüzden iyice araştır güvenebilmen lazım doktoruna ve ekibine şansın bol olsun...

Hızlı trene atla ddoooğru eskişehir acıbademe gel canım ... Bak oznur65 burda olumlu sonuç aldı
Benimde yumurta takibim eskişeirde yapıldı
1 buçuk saatte burdasın..

Transferim in 5. Günü deyim hafif batmalar ve dayak yemiş gibi legen kemiklerimin ağrımasi dışında hicbirseyim yok. Test için gün sayan arkadaşlarım sizin nasıl gidiyor?

ok sagol cnm..gobekten çok yakıyor cnm ya...allahım...ta

sagol cnm..senın teste kacgun var_???
Malesef yakıyor canim ben kolu da denedim ama göbek daha kolayima geliyor sanki. Benim 5. Günüm test tarihine 7 gün var ve günler geçmiyor Senin kaç gün var teste?

Hızlı trene atla ddoooğru eskişehir acıbademe gel canım ... Bak oznur65 burda olumlu sonuç aldı
Benimde yumurta takibim eskişeirde yapıldı
1 buçuk saatte burdasın..
Ay canım ya doğru söylüyorsun valla ben hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım 2 arkadaşim çok memnun kalmış onların ısrarıyla gittim ben yoksa annemler istanbul da oturuyor daha öncekiler orda yapılmıştı gönülsüz gittim başta ama gidince çok sevdim olumsuz olmasına rağmen 2 deneme 3. ye yine oraya devam etmek istedim çünkü adam bize ilk defa farklı tedaviler öneren doktor oldu olmama sebeplerini araştırıp ona göre tedavi uyguladı falan istanbul 'dakiler yapacak birşey yok sizin yumurtan iz ve sperminiz bu şekilde diye bizi sucluyorlardi

Bende konyada oturuyorum arkadasim iki kere konyada denedik simdi 3.icin istanbul bahcecide mustafa beye gidiyorum transfer olcak insallah hersey yolunda giderse

Bu sonucu olmak çok can acıtıcı çok iyi biliyorum ama yapacak bişey yok herşey süper mukemmel giderkende olamayabiliyor daha ilk denemen sakın umutsuzluğa kapılma Allah nasip edecek bizede

Benım kan testi sonucum 1670 cıktı yani evet artmıs cuma 727 idi , ama doktora gittim kese gözukmedı rahimde belli bekirsiz bir sey ve sol tüpte belli belirsiz bir sey dis gebelik ihtimali beni cok korkutuyor , insallah degildir , carsamba gunu bir daha kan testi sonra bir daha bakilacak keseye .ne zormus beklemek bu surecten gecmek, keseyi gorseydim kalp atisi oneu degildi cunku diger arkadasta normale gore biraz erken duymus , indallah senin her dey yolunda gider canim gorursun keseni guzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…