2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canm senin birinci denemendi dimi,,,
İnanki hiçbirimiz 1. Denemede çocuk sahibi olamadık en erken 2. Denemedw...
Allah eşine sana sağlık sıhat versin bildiğim kadarıyla yaşında müsait... En kısa zamanda rabbim kucağını doldursun canım...haberleşelim mutlaka bizi unutma

Canım Allah sabır versin , ama güçlü ol .bu yola cıkıyorsak her türlü olumsuLugu goze alıyoruZ,betan yüksek cıkar kese olusmaz , kese olusur ıcınde bebek olmaz ,bebek olur kalp atısı duyulmaz , sınavımız hıc bıtmıyor hayat bır sınav Rabbım en azından basından gösterdi senı yıpratmadan.Allah en yakın zamanda nasıp etsin sana

Kızlar 14. gün kanının sonucunu aldıktan sonra doktorum bi daha kana bakmaya gerek yok bayramdan 2 gün önce ultrasona gel dedi. Haliyle bende korkuyorum sizce yarın tekrar kana baktırıyım mı?

Gayet iyi o zaman:)
Canım sağolasın :)
Canım neden sevınemıceksın cok guzel bır sonuc tebrık ederımm :)))ben cok sevındım senın adına Allah kucagına almayıda nasıp etsın
Doktorumla görüştüm çarşamba günü tekrar kan testi istedi .. Değerin de güzel bir değer olduğunu söyledi.. Sonsuz şükür rabbime ve cümle isteyenleri sevindirsin rabbim en kısa zamanda inşallah..

Kızlar 14. gün kanının sonucunu aldıktan sonra doktorum bi daha kana bakmaya gerek yok bayramdan 2 gün önce ultrasona gel dedi. Haliyle bende korkuyorum sizce yarın tekrar kana baktırıyım mı?
Bende de aynı kaygı var canım. Tek test yaptım ve hemşire bana tekrar etmeye gerek yok dedi. Tekrar etsem mi etmesem mi?bilemedim. Diğer yandan iki kolumda morardı artık kan vermekten

Canım ben eğer düzenli baktırmasaydım eğer aradaki o az artısı farketmıcektım ve beta manyagı olmayacaktım , cok yıorattı benı herkes gıbı hamıleyım bıle dıyemedım , oyuzden bence yaptırma kacıncı gununkı senın ? Kese ıcın gidersin direk

Ne güzel söylemişsîn cnm

k
Ay gözün aydın canım sen bide idrar testini yapmıştın negatif çıkmıştı demi gördün mü bak pozitif ışte
Evet canım yaaa :) zaten öyle 50 de 100 de idrarda çıkmazki taa 300 lerde silik çizgi çıkıyo .. Aslında oğlumdan tecrübeliyim de genede bu süreçte gafiften bi sıyırtma durumu oluyo insanda

Canım ben de ilk gebeliğimde küçük artışlar yüzünden düşük yaptım. Açıkçası o yüzden korku var.

Canım ben de ilk gebeliğimde küçük artışlar yüzünden düşük yaptım. Açıkçası o yüzden korku var.
Ozaman içinin rahatlaması için yaptır canım , senın artısların nasıldıda dusuk yaptın ? Benım kısıne benzıyormuydu yoksa kucuk degerlemı basladı gebelıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…