- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.141
12. Gün canımK
kaçıncı gün canım? Hadi hayırlısı
Canım Allah sabır versin , ama güçlü ol .bu yola cıkıyorsak her türlü olumsuLugu goze alıyoruZ,betan yüksek cıkar kese olusmaz , kese olusur ıcınde bebek olmaz ,bebek olur kalp atısı duyulmaz , sınavımız hıc bıtmıyor hayat bır sınav Rabbım en azından basından gösterdi senı yıpratmadan.Allah en yakın zamanda nasıp etsin sanaBenm negatf
Canım neden sevınemıceksın cok guzel bır sonuc tebrık ederımm :)))ben cok sevındım senın adına Allah kucagına almayıda nasıp etsınKızlar benim betahcg 172 çıktı :))) doktoruma ulaşamadım sevineyim mi bilemedim
Canım sağolasın :)Gayet iyi o zaman:)
Doktorumla görüştüm çarşamba günü tekrar kan testi istedi .. Değerin de güzel bir değer olduğunu söyledi.. Sonsuz şükür rabbime ve cümle isteyenleri sevindirsin rabbim en kısa zamanda inşallah..Canım neden sevınemıceksın cok guzel bır sonuc tebrık ederımm :)))ben cok sevındım senın adına Allah kucagına almayıda nasıp etsın
Canım senin kan değerin neydi bide son adet tarihin neKızlar 14. gün kanının sonucunu aldıktan sonra doktorum bi daha kana bakmaya gerek yok bayramdan 2 gün önce ultrasona gel dedi. Haliyle bende korkuyorum sizce yarın tekrar kana baktırıyım mı?
Bende de aynı kaygı var canım. Tek test yaptım ve hemşire bana tekrar etmeye gerek yok dedi. Tekrar etsem mi etmesem mi?bilemedim. Diğer yandan iki kolumda morardı artık kan vermektenKızlar 14. gün kanının sonucunu aldıktan sonra doktorum bi daha kana bakmaya gerek yok bayramdan 2 gün önce ultrasona gel dedi. Haliyle bende korkuyorum sizce yarın tekrar kana baktırıyım mı?
Canım ben eğer düzenli baktırmasaydım eğer aradaki o az artısı farketmıcektım ve beta manyagı olmayacaktım , cok yıorattı benı herkes gıbı hamıleyım bıle dıyemedım , oyuzden bence yaptırma kacıncı gununkı senın ? Kese ıcın gidersin direkKızlar 14. gün kanının sonucunu aldıktan sonra doktorum bi daha kana bakmaya gerek yok bayramdan 2 gün önce ultrasona gel dedi. Haliyle bende korkuyorum sizce yarın tekrar kana baktırıyım mı?
Ne güzel söylemişsîn cnmCanım Allah sabır versin , ama güçlü ol .bu yola cıkıyorsak her türlü olumsuLugu goze alıyoruZ,betan yüksek cıkar kese olusmaz , kese olusur ıcınde bebek olmaz ,bebek olur kalp atısı duyulmaz , sınavımız hıc bıtmıyor hayat bır sınav Rabbım en azından basından gösterdi senı yıpratmadan.Allah en yakın zamanda nasıp etsin sana
Ay gözün aydın canım sen bide idrar testini yapmıştın negatif çıkmıştı demi gördün mü bak pozitif ışteKızlar benim betahcg 172 çıktı :))) doktoruma ulaşamadım sevineyim mi bilemedim
Evet canım yaaa :) zaten öyle 50 de 100 de idrarda çıkmazki taa 300 lerde silik çizgi çıkıyo .. Aslında oğlumdan tecrübeliyim de genede bu süreçte gafiften bi sıyırtma durumu oluyo insandaAy gözün aydın canım sen bide idrar testini yapmıştın negatif çıkmıştı demi gördün mü bak pozitif ışte
Son adetim 2 Hazirandı. 12.gün 117, 14.gün 256.ydı.Canım senin kan değerin neydi bide son adet tarihin ne
Ben de çok kararsızım bilemiyorum..Bende de aynı kaygı var canım. Tek test yaptım ve hemşire bana tekrar etmeye gerek yok dedi. Tekrar etsem mi etmesem mi?bilemedim. Diğer yandan iki kolumda morardı artık kan vermekten
Canım ben de ilk gebeliğimde küçük artışlar yüzünden düşük yaptım. Açıkçası o yüzden korku var.Canım ben eğer düzenli baktırmasaydım eğer aradaki o az artısı farketmıcektım ve beta manyagı olmayacaktım , cok yıorattı benı herkes gıbı hamıleyım bıle dıyemedım , oyuzden bence yaptırma kacıncı gununkı senın ? Kese ıcın gidersin direk
Küçük artış olmamış kiCanım ben de ilk gebeliğimde küçük artışlar yüzünden düşük yaptım. Açıkçası o yüzden korku var.
Vala ben yarın yaptırıcam gibi :)Valla bence doktorunuz gerek yok dediyse yoktur... Ama bu süreci kafada soru işareti kalmadan yaşamakta önemli.. Çok huzursuzsanız rahatlamak için yaptırın
Ozaman içinin rahatlaması için yaptır canım , senın artısların nasıldıda dusuk yaptın ? Benım kısıne benzıyormuydu yoksa kucuk degerlemı basladı gebelıgınCanım ben de ilk gebeliğimde küçük artışlar yüzünden düşük yaptım. Açıkçası o yüzden korku var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?