- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Evet bana verdi opu dan once başladım günde 1 tane iciyorumKızlar Dekort diye bir ilaç verdi mi sizede ne zaman içiyorsunuz
Canım hayırlı olsun:) benimki bugün 257,9 çıktı 13. Günüm benim ki düşük mü yoksa senin ikiz mi?? :)Kızlar bugün 12. günümdu ve kan testim 464.7 çıktı çok şükür darısı sizlere inşallah
Hayır canım benimki normalden yüksek muhtemelen ikiz yada 5. gün embriyosu diye yüksek ama inşallah ikizdirSüper:) hadi hayırlısı benimki düşük mü acaba 13. Gün 257,9 çıktı
Ayyy süper hadi inşallahHayır canım benimki normalden yüksek muhtemelen ikiz yada 5. gün embriyosu diye yüksek ama inşallah ikizdir
Canım gözünaydın değerin cok guzel kat katta artsın ınsallahhKızlar bugün 12. günümdu ve kan testim 464.7 çıktı çok şükür darısı sizlere inşallah
Amin canım inşallahCanım gözünaydın değerin cok guzel kat katta artsın ınsallahh
Canım inş hayırlısı ile alırsın kucağına ilk denemenmiydi ?Amin canım inşallah
8. Tüp bebek denemem 2 de aşılamavar öncesindeCanım inş hayırlısı ile alırsın kucağına ilk denemenmiydi ?
Canim beni d ekle listeye. 2. Dnemem (dondurulmuş olarak ilk) transfer günüm 25 haziran. Test tarihim 6 temmuz . Şimdiden tesekkurlerCanlaaaar bugun iki kisinin tahlil gunuydu biri
oznur65 digeride @sevgi_cmr
oznur65 hayirlisiyla hamis gozukuyor ama diger arkadasimizdan haber alamadim bilginize umarim mutluluklarimiz daim olur rabbim hayirla hepimizin kucaklarini doldurur
Canım maşallah hayırlı olsun :)Kızlar bugün 12. günümdu ve kan testim 464.7 çıktı çok şükür darısı sizlere inşallah
Canım, benim 2. Günden 9. Gune kadar surdu kahverengiler , sonra kesildi arada 1 gunde 2 damla falan kan gelmıstı , benim idrarda cıkmıstı 7. Gunde oyuzden yerlesme kanamasına yordum , 11. Gun degerımde 229 cıkmıstı .lekeyı cok kafana takma herkesın bınyesı farklı testte meydana cıkacak her seyOlumlu sonuç alan arkadaşlar sizin bu tutunma kanaması ne kadar sürdü,nasıl oldu?İftar vakti çok canım sıkıldı yine
Maşşalllah barekallah rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah hissettiğiniz bişeyler varmı belirtiler falanmerhaba kızlar çok şükür ikinci kan değerim de iyi çıktı doktor bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi. 11. gün 262 bugün 14. gün 909 haftaya cumartesi kalp atışı ve keseyi göreceğiz
amin canım allah razı olsun darısı isteyenlere inşallah. belirtilerim koku alma duyum baya bi arttı çok hafif bulantı oluyor ve ilk günden beri göğüslerim şiş sızım sızım sızlıyorlar. başka bişey yok belirti aramak için daha erken. bunlarında ilaçlardan dolayı olduğunu düşünüyorum bulantı hariç.Maşşalllah barekallah rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah hissettiğiniz bişeyler varmı belirtiler falan
Kaderdaslarim ben de donmus 2 bebisimi aldım geldim hastaneden. Bakalım 6 temmuz kadar zaman nasıl geçecek :) Rabbim hepimizi guldur sun insaallah. ..
Kızlar kafayı yiyecem 3 gündür akşama kadar bişi yok tertemiz, bu saatlerde akıntı şeklinde kan geliyor sürekli değil ama anlamadım ya tam diyorum şükür bitti akşam yakalıyor beni. Benim gibi böyle cinsliği olan var mı? Yarın da test günüm tam umutlanmıştım, yine karamsarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?