• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Ooo maşallah maşallah darısı bizleee inşallah... Belirti arayan arkadaşlar için belirtileriniz ne zamanbaşladı paylaşırmısınız
Kasiklarda batma bende en belirgin belirtiydi. 3-4 gün sonra basliyor. Diger belirgiler negatif alinca da olabiliyor bence, gögüs sismesi, adet sancilari gibi bunlar her ikisinde de oluyor, Allah en kisa zamanda pozitif almayi nasip etsin.

Kizlar dunku beta testimi her zmaanki merkezden farkli yerde yaptirdigim
İcin bugun kendi merkezime gittim ve sonuc 460 cikti , dunde 390 cikmisti , 16. Gundu bugun.cuma gunu bir daha tekrarliyacam bakalim o belli edexek her seyi .

Güzel haber veren arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim bize de nasip eder inşallah. Benim lekelenmeler devam ediyor arkadaşlar bazen şeffaf bazen kiremit rengi bugün idrar testi pozitif çıktı sevindim derken tekrar canım sıkıldı sizin günlük mü oldu yoksa benim gibi devam etti mi?

Kizlar dunku beta testimi her zmaanki merkezden farkli yerde yaptirdigim
İcin bugun kendi merkezime gittim ve sonuc 460 cikti , dunde 390 cikmisti , 16. Gundu bugun.cuma gunu bir daha tekrarliyacam bakalim o belli edexek her seyi .
Canım sana demiştim dur bakalım hemen ümitsizliğe düşme diye birde dün yazmadın farklı bir merkezde betayı yaptırdığını deseydin zaten derdik sana farklı merkezse hiç kafana bile takma diye illa far eder yanii neyse bidaha böle hemen üzme kendini çok sevindim herşey yolunda inşallah

Merhaba çıtırlar :anneadayı: guzel haberlerinizi hepinizin gozu aydin olsun,Alla tamamına erdirsin, düğünlerini derneklerini kurmayı nasip etsin. Biz de eskimolari en kisa zamanda deniyecegiz. Bisi sormak istiyorum, tup bebek oncesinde sonrasinda antibiyotik kullandiniz mi hiç?
Yarın transfer olacak şuan antibiyotik kullanıyorum canım, kullanmaman mı gerekiyor?

Güzel haber veren arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim bize de nasip eder inşallah. Benim lekelenmeler devam ediyor arkadaşlar bazen şeffaf bazen kiremit rengi bugün idrar testi pozitif çıktı sevindim derken tekrar canım sıkıldı sizin günlük mü oldu yoksa benim gibi devam etti mi?
Canm transferden sonra kaçıncı günün bugün ?

Canım sana demiştim dur bakalım hemen ümitsizliğe düşme diye birde dün yazmadın farklı bir merkezde betayı yaptırdığını deseydin zaten derdik sana farklı merkezse hiç kafana bile takma diye illa far eder yanii neyse bidaha böle hemen üzme kendini çok sevindim herşey yolunda inşallah
CanIm bende sırf garklı merkez belkı yanlıslık olmustur dıye kendı merkezıme gıttım ama cokta bır degısıklık olmadı :( doktorum azda olsa saglıklı gebelık ıhtımalı var dedı buna sıgınıyorum cuma gunku sonucum ınsallah gızel cıkar . Benı dusunup yazmana bende sevındım Allah razı olsun sen yasmaa boyle seyler ınsallah

Merhaba çıtırlar :anneadayı: guzel haberlerinizi hepinizin gozu aydin olsun,Alla tamamına erdirsin, düğünlerini derneklerini kurmayı nasip etsin. Biz de eskimolari en kisa zamanda deniyecegiz. Bisi sormak istiyorum, tup bebek oncesinde sonrasinda antibiyotik kullandiniz mi hiç?
Tedavi öncesi değil de yumurta toplama sonrası antibiyotik veriyor Dr

CanIm bende sırf garklı merkez belkı yanlıslık olmustur dıye kendı merkezıme gıttım ama cokta bır degısıklık olmadı :KK43: doktorum azda olsa saglıklı gebelık ıhtımalı var dedı buna sıgınıyorum cuma gunku sonucum ınsallah gızel cıkar . Benı dusunup yazmana bende sevındım Allah razı olsun sen yasmaa boyle seyler ınsallah
Yaaa 460 çok yüksek bir değer maşallah
Sakın karamsarlığa kapılma
Bugün itibariyle teansferden sonraki kaçncı günündesin cnm

Kızlar yarın transfer için gidecem ya sabah tetrayı içicem mi birde gecelik getirin dediler hastaneden çıkarken Eşofman giyebiliyor muyuz yoksa etek mi götürsem çıkarken giymek için
Ayyy canim benim de yarın Rabbim nasip ederse transfer günüm. Ne güzel süreci birlikte takip edeceğiz :) inşallah bebis müjdelerimizi de birlikte veririz...

Back