- Konu Sahibi mormenekse0101
Cogu antibiyotik kullanmis ama bana verilmedi. Negatif olunca insan herseyi düşünüyor.tutmamasinin sebebi enfekdiyonmuydu diye diye....Tedavi öncesi değil de yumurta toplama sonrası antibiyotik veriyor Dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cogu antibiyotik kullanmis ama bana verilmedi. Negatif olunca insan herseyi düşünüyor.tutmamasinin sebebi enfekdiyonmuydu diye diye....Tedavi öncesi değil de yumurta toplama sonrası antibiyotik veriyor Dr
Yooo tam aksine canim suan kullanmak daha iyi diye biliyorum.enfeksiyon riskini azaltmak adına kullandiriyorlar.Yarın transfer olacak şuan antibiyotik kullanıyorum canım, kullanmaman mı gerekiyor?
Canm transferden sonra kaçıncı günün bugün ?
Evet canım değişir belirti arayıp hiç canını sıkma12. Gun yaptin demi testini canim ? Brnde adet belirtileri varda ondan korkuorum biraz kisiden kisiye degisio demekki
canım 3. embriyosun da en iyi 8 hücreli diye biliyorum ama hücre sayısını kafana hiç takma o hiç belli olmuyor bazen orta kalite embriyo tutyor sağlıklı ilerliyor. bazen 1. kalite hiç tutmayabiliyor. inşallah seninki sımsıkı tutunur sanaİnşallah canım yanlış hatırlamıyorsam 5 hücreli dedi iyimi sizce kızlar
Cumartesi mi oldu transferin. Benim pazar günü oldu. Henüz belirtiler için erkendir heralde. Ama insan sürekli kendini dinliyor ister istemezBeklemek ne zor sey ya mukafatını alırız inşllh.4. gün bitiyor ustelik calışıyorum durmadan belirti arıyorum psikopata bağladım resmen Allahım bize sabır ver diorum artık...
Psikopata bağlama konusunda yalnız değilsin arkadaşım :)) hayırlı olsun tedavin Allah yüzünü güldürsün canım senim ve cümlemizinBeklemek ne zor sey ya mukafatını alırız inşllh.4. gün bitiyor ustelik calışıyorum durmadan belirti arıyorum psikopata bağladım resmen Allahım bize sabır ver diorum artık...
Hayırlı olsun Allah işini rast getirsin bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş canımYarın donmus bebisimi alıp geleceğim Rabbim izin verirse. Dualariniza beni de ekleyin kardeşlerim. ..
Valla canım baktım tüp bebek merkezinden arıyorlar sadece 10.30 da burda olun dediğini duydum 5 dedi Hücre mi dedi ne dedi anlamadım aslında çok heycanlıyım birde transfer işlemi acılı mı oluyorcanım 3. embriyosun da en iyi 8 hücreli diye biliyorum ama hücre sayısını kafana hiç takma o hiç belli olmuyor bazen orta kalite embriyo tutyor sağlıklı ilerliyor. bazen 1. kalite hiç tutmayabiliyor. inşallah seninki sımsıkı tutunur sana
Bugun 16. Gun canım 16. Gune göre degerım guzel aslında ama artıslar cok kotu işte , bastan kucuk cıkıpta yukselseydı onemsemıcektım ama guzel seyredıp artıs yavasladı , size de tavsıyem 11. Gun degerınıze göre hemen moda girip sevınmeyın onemlı olan artıs cunku , 15. Gunde falan tekrarlayın testi , Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımızeYaaa 460 çok yüksek bir değer maşallah
Sakın karamsarlığa kapılma
Bugün itibariyle teansferden sonraki kaçncı günündesin cnm
Canim Rabbim sabır ve sükunet versin. Kimseye gereksinim bırakmadan kendi veriverir insaallah Yüce Yaradan im.Hiç böyle hayal etmemiştim test günümü. evde yatılı misafirlerim var tedavi yaptırdığımızı bilmiyorlar bir türlü evden çıkamadık sürekli bir aksilik ve neticede negatif sonuç 2 çıktı Allah sizlere mutlu haberler nasip etsin arkadaşlar ben alamadım bu haberi
Offf of Allah sabır versin cnm , eşini senden seni eşnden ayırmasın sağlık sıhhat sizinle olsun .. Allah a emanet ol umarım müjdeli haberlerinle bizi yakın bir zamanda mutlu edersinHiç böyle hayal etmemiştim test günümü. evde yatılı misafirlerim var tedavi yaptırdığımızı bilmiyorlar bir türlü evden çıkamadık sürekli bir aksilik ve neticede negatif sonuç 2 çıktı Allah sizlere mutlu haberler nasip etsin arkadaşlar ben alamadım bu haberi
Amin canim insallhPsikopata bağlama konusunda yalnız değilsin arkadaşım :)) hayırlı olsun tedavin Allah yüzünü güldürsün canım senim ve cümlemizin
Benim cuma oldu besinci gundemiyim yoksa benCumartesi mi oldu transferin. Benim pazar günü oldu. Henüz belirtiler için erkendir heralde. Ama insan sürekli kendini dinliyor ister istemez
Canım senı cok ıyı anlıyabılıyorum yasadıgın hayal kırıklıgını ,ama kaderimizde be varsa onu yasıyoeuz sabırla tevekkul etmek lazım , hakkında hayırlısı olsun en yakın zamanda bebegine kavusursun ınsallahHiç böyle hayal etmemiştim test günümü. evde yatılı misafirlerim var tedavi yaptırdığımızı bilmiyorlar bir türlü evden çıkamadık sürekli bir aksilik ve neticede negatif sonuç 2 çıktı Allah sizlere mutlu haberler nasip etsin arkadaşlar ben alamadım bu haberi