2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

arkadaşlar merhaba allah hepimizin yardımcısı olsun aranıza yeni katıldım
bende bu ay başladım pztsi yumartalarım toplanacak bu ikinci denemem
ilginç bir şekilde rahatlık var sebebini bilmediğim
Hadi hayırlı olsun canım, mübarek günler hürmetine inşallah bebiş müjdesini bizlerle paylaşırsın...
Rahatlık tevekkülden gelir canım , O'nun verdiğine de vermediğine de boynumuz kıldan ince ...

Tebrikler arkadaşım , MAŞALLAH SANA

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma , hadi bakalım kese ve kalp atışı var sırada Tebrikler arkadaşım

Kızlar yarın 10.30 da transfer için aradılar 3.gün olacakmış beşinci gün transfer yapılır inş diyordum , çok fark yoktur değil mi
Hic merak etme Allah nasip ederse olur. 3. gün 2 tane embriyo ile suan ikizlere hamileyim canim. Allah gönlüne göre versin. Negatif hic düsünme.

Hic merak etme Allah nasip ederse olur. 3. gün 2 tane embriyo ile suan ikizlere hamileyim canim. Allah gönlüne göre versin. Negatif hic düsünme.
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım stres yapmamaya çalışıyorum ama oluyor yinede birde transferde canımız yanıyor mu yumurta toplama gibi

kızlar merhaba sizlere bir sorum var ben dün anestezili histeroskopi çekildim çük şükür bi sıkıntı yok 14 haziranda adet oldum dün film çekildim ve 2 temmuzda beni tekrar çağırdılar ama 2 temmuzda ben daha adet olmuyorum dolayısıyla adetin 3. günü olmuyor 21. günümde olmuyor 19. gün oluyor bana o gün ne yapacaklar iğnemi başlayacaklar ne yapacaklar merak ediyorum eğer beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Kızlar yarın transfer için gidecem ya sabah tetrayı içicem mi birde gecelik getirin dediler hastaneden çıkarken Eşofman giyebiliyor muyuz yoksa etek mi götürsem çıkarken giymek için
Canım benim gittiğim hastanede ameliyat önlüğü giyiyorsun geceliğe falan gerek yok bence
Açık kalp ameliyatı değil sınuçta kısasüren bir işlem transfer
Ben giderken elbise giymiştim giyip çıkarması kolay olsun diye ama eşofmanda gitebilirsin bence
Sen nerde oldun cnm tedavini ?
Bu arada Allah rast getirsin canım sana sımsıkı tutunsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…