- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Hadi hayırlı olsun canım, mübarek günler hürmetine inşallah bebiş müjdesini bizlerle paylaşırsın...arkadaşlar merhaba allah hepimizin yardımcısı olsun aranıza yeni katıldım
bende bu ay başladım pztsi yumartalarım toplanacak bu ikinci denemem
ilginç bir şekilde rahatlık var sebebini bilmediğim
Tebrikler arkadaşımcanım eğer embriyo kaliteli ise 3. 5. farketmez bunu embriyologlar anlıyor zaten nasıl ilerleyeceğini tahmin ettikleri için erkende doğal ortamına bırakıyorlar. benim ilk denemem 2 tane 5. gün en iyi kalite embriyo ile oldu hiç tutmadı. ikinci denemem 3. gün 3 tane embriyo ile oldu iki tanesi tuttu 8 hafta da kaybettim. bu 3. denemem yine 3. gün 2 embriyo verildi çok şükür pozitifi gördüm inşallah bu sefer kucağıma alırım. inşallah sen ve transfer için bekleyen arkadaşların güzel geçer meleklerinize kavuşursunuz
Hic merak etme Allah nasip ederse olur. 3. gün 2 tane embriyo ile suan ikizlere hamileyim canim. Allah gönlüne göre versin. Negatif hic düsünme.Kızlar yarın 10.30 da transfer için aradılar 3.gün olacakmış beşinci gün transfer yapılır inş diyordum , çok fark yoktur değil mi
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım stres yapmamaya çalışıyorum ama oluyor yinede birde transferde canımız yanıyor mu yumurta toplama gibiHic merak etme Allah nasip ederse olur. 3. gün 2 tane embriyo ile suan ikizlere hamileyim canim. Allah gönlüne göre versin. Negatif hic düsünme.
Ooo maşallah maşallah darısı bizleee inşallah... Belirti arayan arkadaşlar için belirtileriniz ne zamanbaşladı paylaşırmısınızHic merak etme Allah nasip ederse olur. 3. gün 2 tane embriyo ile suan ikizlere hamileyim canim. Allah gönlüne göre versin. Negatif hic düsünme.
Tebrikler canim kat kat katlasin hayirlisiyla kucagina al inşAllah :) maşAllahKızlar gebeyim 117 çıkmış sonucum. Allahım herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Canm cok sevindim ins darisi bizlerin basima yarabbim .. senin belirtin varmiydi canim bide idrartesti uapmismiydin hicKızlar gebeyim 117 çıkmış sonucum. Allahım herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
maşallah maşallah allah devamını getirip kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)Kızlar gebeyim 117 çıkmış sonucum. Allahım herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
İnşallah canım.Tebrikler canim kat kat katlasin hayirlisiyla kucagina al inşAllah :) maşAllah
Hiç belirtim yoktu dün idrar testi yaptırdım silik çıkmıştı 2.çizgi.Canm cok sevindim ins darisi bizlerin basima yarabbim .. senin belirtin varmiydi canim bide idrartesti uapmismiydin hic
Amin canım inşallahmaşallah maşallah allah devamını getirip kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)
Çok sevindim. Hadi hayırlısı canımKızlar gebeyim 117 çıkmış sonucum. Allahım herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Kızlar gebeyim 117 çıkmış sonucum. Allahım herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Canım benim gittiğim hastanede ameliyat önlüğü giyiyorsun geceliğe falan gerek yok benceKızlar yarın transfer için gidecem ya sabah tetrayı içicem mi birde gecelik getirin dediler hastaneden çıkarken Eşofman giyebiliyor muyuz yoksa etek mi götürsem çıkarken giymek için
Transfer cok rahat oluyor. Vajinal muayene gibi yani.Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım stres yapmamaya çalışıyorum ama oluyor yinede birde transferde canımız yanıyor mu yumurta toplama gibi
Evet canım cuma kan vericem tekrar dün idrar testim 2.çizgim silik çıkmıştı.Ooo maşallah canım sana tebrik ederim
Sağlıkla sıhhatle bebişini alırsın kucağına inşallah..tekrar test yaptırman gerekiyormuymuş bir de sen idrar testi yapmışmıydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?