• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

bence çok pahalı kızlar bu tüp bebek ücretleri benim hepsi ilaçlar dahil 5.250 tl tuttu... devlet karşılasa keşke en azından yarısını
Sen nerede yaptırdın canım ? Benımde ılaclar dahıl 6 000 tl tttu ben daha pahalılarını duydugum ıcın bu daha makul geldı , sonucta hayatta en cok istedıgımız sey ıcın ugrasıyoruz oyuzden adı duyulmus hastahane ve hekımlere gıtmek ıstıyoruz dolayısıyla parayıda goze alıyoruz Allah hıc bırımızın eneklerını bosa cıkarmasın

Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik

9 gün : 44
12 gün aksam : 81
13 gün sabah:61

Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık :KK43:
Canım hayırlısı olsun. Benimde yarın test günüm. Şimdi idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktı:(

Kızlar yumurtaların alındığı yerler çok acıyor ne zaman geçer acaba
Canım kendi adıma konuşiim o sancılar sürekli olmuyor ama yaklaşık 5 - 6 gün sürmüştü benimki.. Kolay değil hem operasyon etkileri hemde normalde sadece 1 tane yumurtlayan organdan o kadar yumurta almak... Amaaan işin ucunda bebiş varaa dersin bu olsun canm yaaa onlar için herşeye değer dimi ... Bu arasa ağrın çok olursa PAROL alabilirsin demişti DR bana

Yarın test günüm. İdrar testi yaptım şimdi. Silik çizgi çıktı:KK43:
Ayy canım hadi insaallah. Silik çizgi çıkması iyiye işaret. Muhtemelen bebisin ayak sesleri. Benim de bir önceki deneyimimde transferin 7. Günü silik çizgi çıkmıştı nihayetinde de gebelik oluşmuştu. Dualarım seninle...

Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik

Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık :KK43:[/QUO
Çok üzüldüm gerçekten önce sevinip sonra böyle üzülmek Allah güzel Günler'de gösterecektir mutlu haberler çok üzülmemeye çalış canım

Kızlar iyi akşamlar, ben de pzt yaptırdım transferi, bugün 8. gün ve kahve rengi akıntı gelmeye başladı.Sürekli değil ama, bir de jel kullanıyorum geri gelen topaklarda kahveye döndü. Kliniği aradım artarsa ve koyu kırmızı olursa tekrar ara dediler. Öğleden beri gerildim, canım sıkkın. Siz de yaşadınız mı bu akıntıyı? Ne kadar sürdü?

Kızlar iyi akşamlar, ben de pzt yaptırdım transferi, bugün 8. gün ve kahve rengi akıntı gelmeye başladı.Sürekli değil ama, bir de jel kullanıyorum geri gelen topaklarda kahveye döndü. Kliniği aradım artarsa ve koyu kırmızı olursa tekrar ara dediler. Öğleden beri gerildim, canım sıkkın. Siz de yaşadınız mı bu akıntıyı? Ne kadar sürdü?
Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım... Eğer gelen kıpkırmızı şakır şakır adet kanaması gibi değilse lütfen rahat olun... Kahveeengi kanama eski kan kalıntıları demek
Benim oğlumun hamileliğinde 10 hafta kadar sürmüştü genellikle kahverengi bazen kırmızı akıntılar

iyi düşün canım ben ramazan daveti veriyorum evde bu ara gelen giden çok fazla artık misafir azaldığı an dr gidecem bakalım ne diyecek aslında bilerek geç gitmek istiyorum ki kalp atışını duyayım sıkıntı yapmayım kendime :)

Evet Allah korusun ama bende dıyorum kötü bir sey olsa bu saatten sonra kanama olur heralde ,yolunda gıden hamılelıgı paranoyaklıgımla bozuyorum :))tadini cikartanadim bir turlu .neyse bundan sonra olumlu dusunmeye bakicam:KK66:
canım daha dur o kararma felan baya sonra doğuma yakın oldu bende hatta olmadı bile belki sütüm çok yoktu ondan olmamıştır takılma bunlara :) güzel düşün...

Rünyaaa canım aynı durumdayız evet , senı baya gec cagırmıslar 3 hafta cok uzun , sende ıstersen sadece keseyı gormeye baska bır hastahaneye gıdebılırsın ,sonra kendı doktoruna devam edersın dıcem ama oda gıtmıs inşallah yenı gelenden memnun kalırsın .goguslerım dolununca hafıf acıyor ama cok degıl ama ucunde kararma buyume her hangı bır degısıklık olmadı ,cok dusunmemek şazım gaekındayım ama wlımde degıl
isterseniz kandan sonra başka doktora gidin sıkıntı yapacagınıza hem kuşkularınız biter hayırlı olsun...

Evet eşimde öle diyor başka bir doktor araştıralım 10 gün sonra gidelim bizde diyor ordan çağırsalarda gerek yok artık oraya gitmeye diyor bakalım yapacağız artık bişeyler hayırlısı olsun.
seni varya gerçek anlamda tebrik ediyorum ben hayatta cesaret edemezdim hayırlı osun...

Kızlar toplandı yumurtalar anestezi almadım, biraz acıdı tabi ama iyiyim 9 tane yumurta toplandı

üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun rabbim tedavisiz bebekler nasip etsin üzülme diyemem ağla içini boşalt ama yılma yoluna devam et olur mu..

Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık :KK43:
canım demek ki 5. güne bekliyorlar :)
Merhaba arkadaşlar,

Bir sorum var: yumurtalarım Cumartesi toplandı ama hala beni arayan soran yok. Böyle olması normal mi?
tebrikler pozitif sonuçççç
Yarın test günüm. İdrar testi yaptım şimdi. Silik çizgi çıktı:KK43:

Kizlar kahverengi akintim oldu aksam ya cok canim skldi :( biliyorsunuz 9. Gune kadarda hep vardi 5 gundur tertemizdi bugun gene geldi .esimede soglemek istemedimabartir diye erkenden yattim cok canim skldi :(acaba yarin kan testi baktirsammi , neden gelirki kahverengi durduk yerde :(

Canım hayırlısı olsun. Benimde yarın test günüm. Şimdi idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktı:KK43:

Canım silik çizgi iyi haberci olabilir sıkma canını sonucunu alınca yaz hemen iyi haberlerini bekliyoruz ;)

Kizlar kahverengi akintim oldu aksam ya cok canim skldi :KK43: biliyorsunuz 9. Gune kadarda hep vardi 5 gundur tertemizdi bugun gene geldi .esimede soglemek istemedimabartir diye erkenden yattim cok canim skldi :KK43:acaba yarin kan testi baktirsammi , neden gelirki kahverengi durduk yerde :KK43:

Keşke dr. Arasan kendini sıkıp uzecegine, bebislerine zarar strese.

Canım silik çizgi iyi haberci olabilir sıkma canını sonucunu alınca yaz hemen iyi haberlerini bekliyoruz :KK66:

Keşke dr. Arasan kendini sıkıp uzecegine, bebislerine zarar strese.
Aricsm yarin canim belki bir ilac falan verir onlemini almak lazim tesekkurler cevabin icin

Kızlar destekleriniz için hepinize teşekkür ederim, bu süreç çok zor ve yıpratıcı. Allaha hergün dua ettim hepimiz için allah hayirlisini versin diye ,

poztif sonuç alan arkadaşlarım için çok çok mutluyum ne kadar zor bir süreç olduğunu çok iyi bildiğimiz için burada ki her poztif bizi deli gibi mutlu ediyor ve umutlandırıyor.

Negatif sonuç alan arkadaşlarım için ise üzülüyorum elbet, o kadar emek o kadar hayal gelgitler çok zor.

Ben ilk defa pozitifi gördüm iki gün sürdü mutluluğum :( şimdi sudan çıkmış balık gibiyim, gözlerim sisene kadar ağladım, ama gücüm oldukça şansım var oldukça umudumu yitirmiyicem, içimi dökmek istedim sizlere, beni sizden başka kimse anlayamaz, allah hepinizden razı olsun.

Son olarak, Sonuç bekleyen arkadaslarim zaman geçirmek düşünmemek çok çok zor biliyorum ama nolur o on iki gün test yapmadan sabırla duayla beklemeye çalışın lütfen, dr bekleyin demek de varmis bir bildiği, ben erken test yaptım ve erken sevindim. Kendinize bir uğraş bulun ve çok zor biliyorum ama dusunmeye çalışın, dilerim hepiniz hayırlı pozitif sonuçları görürsünüz.

Back