- Konu Sahibi mormenekse0101
Yarın test günüm. İdrar testi yaptım şimdi. Silik çizgi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerede yaptırdın canım ? Benımde ılaclar dahıl 6 000 tl tttu ben daha pahalılarını duydugum ıcın bu daha makul geldı , sonucta hayatta en cok istedıgımız sey ıcın ugrasıyoruz oyuzden adı duyulmus hastahane ve hekımlere gıtmek ıstıyoruz dolayısıyla parayıda goze alıyoruz Allah hıc bırımızın eneklerını bosa cıkarmasınbence çok pahalı kızlar bu tüp bebek ücretleri benim hepsi ilaçlar dahil 5.250 tl tuttu... devlet karşılasa keşke en azından yarısını
Canım hayırlısı olsun. Benimde yarın test günüm. Şimdi idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktıKızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
9 gün : 44
12 gün aksam : 81
13 gün sabah:61
Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık
Ooo güzel haber ikinci çizginin silik te olsa çıkması... Yarın güzel haberler vereceksin inşallah canım merakla bekliyoruzCanım hayırlısı olsun. Benimde yarın test günüm. Şimdi idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktı
Canım kendi adıma konuşiim o sancılar sürekli olmuyor ama yaklaşık 5 - 6 gün sürmüştü benimki.. Kolay değil hem operasyon etkileri hemde normalde sadece 1 tane yumurtlayan organdan o kadar yumurta almak... Amaaan işin ucunda bebiş varaa dersin bu olsun canm yaaa onlar için herşeye değer dimi ... Bu arasa ağrın çok olursa PAROL alabilirsin demişti DR banaKızlar yumurtaların alındığı yerler çok acıyor ne zaman geçer acaba
Ayy canım hadi insaallah. Silik çizgi çıkması iyiye işaret. Muhtemelen bebisin ayak sesleri. Benim de bir önceki deneyimimde transferin 7. Günü silik çizgi çıkmıştı nihayetinde de gebelik oluşmuştu. Dualarım seninle...Yarın test günüm. İdrar testi yaptım şimdi. Silik çizgi çıktı
İnş canım ama ben olumsuz düşünmeye başladımOoo güzel haber ikinci çizginin silik te olsa çıkması... Yarın güzel haberler vereceksin inşallah canım merakla bekliyoruz
Teşekkür ederim canım. Umarım dediğin gibidir...Ayy canım hadi insaallah. Silik çizgi çıkması iyiye işaret. Muhtemelen bebisin ayak sesleri. Benim de bir önceki deneyimimde transferin 7. Günü silik çizgi çıkmıştı nihayetinde de gebelik oluşmuştu. Dualarım seninle...
Geçmiş olsun hepsi bebek olsun inşallahKızlar toplandı yumurtalar anestezi almadım, biraz acıdı tabi ama iyiyim 9 tane yumurta toplandı
Tamam sen olumsuz düşünmeye devam et yarın Süpriz olsun dimi amaİnş canım ama ben olumsuz düşünmeye başladım
Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık [/QUO
Çok üzüldüm gerçekten önce sevinip sonra böyle üzülmek Allah güzel Günler'de gösterecektir mutlu haberler çok üzülmemeye çalış canım
:)Tamam sen olumsuz düşünmeye devam et yarın Süpriz olsun dimi ama
Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım... Eğer gelen kıpkırmızı şakır şakır adet kanaması gibi değilse lütfen rahat olun... Kahveeengi kanama eski kan kalıntıları demekKızlar iyi akşamlar, ben de pzt yaptırdım transferi, bugün 8. gün ve kahve rengi akıntı gelmeye başladı.Sürekli değil ama, bir de jel kullanıyorum geri gelen topaklarda kahveye döndü. Kliniği aradım artarsa ve koyu kırmızı olursa tekrar ara dediler. Öğleden beri gerildim, canım sıkkın. Siz de yaşadınız mı bu akıntıyı? Ne kadar sürdü?
canım daha dur o kararma felan baya sonra doğuma yakın oldu bende hatta olmadı bile belki sütüm çok yoktu ondan olmamıştır takılma bunlara :) güzel düşün...Evet Allah korusun ama bende dıyorum kötü bir sey olsa bu saatten sonra kanama olur heralde ,yolunda gıden hamılelıgı paranoyaklıgımla bozuyorum :))tadini cikartanadim bir turlu .neyse bundan sonra olumlu dusunmeye bakicam
isterseniz kandan sonra başka doktora gidin sıkıntı yapacagınıza hem kuşkularınız biter hayırlı olsun...Rünyaaa canım aynı durumdayız evet , senı baya gec cagırmıslar 3 hafta cok uzun , sende ıstersen sadece keseyı gormeye baska bır hastahaneye gıdebılırsın ,sonra kendı doktoruna devam edersın dıcem ama oda gıtmıs inşallah yenı gelenden memnun kalırsın .goguslerım dolununca hafıf acıyor ama cok degıl ama ucunde kararma buyume her hangı bır degısıklık olmadı ,cok dusunmemek şazım gaekındayım ama wlımde degıl
seni varya gerçek anlamda tebrik ediyorum ben hayatta cesaret edemezdim hayırlı osun...Evet eşimde öle diyor başka bir doktor araştıralım 10 gün sonra gidelim bizde diyor ordan çağırsalarda gerek yok artık oraya gitmeye diyor bakalım yapacağız artık bişeyler hayırlısı olsun.
Kızlar toplandı yumurtalar anestezi almadım, biraz acıdı tabi ama iyiyim 9 tane yumurta toplandı
canım demek ki 5. güne bekliyorlar :)Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık
tebrikler pozitif sonuççççMerhaba arkadaşlar,
Bir sorum var: yumurtalarım Cumartesi toplandı ama hala beni arayan soran yok. Böyle olması normal mi?
Yarın test günüm. İdrar testi yaptım şimdi. Silik çizgi çıktı
Canım hayırlısı olsun. Benimde yarın test günüm. Şimdi idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktı
Kizlar kahverengi akintim oldu aksam ya cok canim skldi biliyorsunuz 9. Gune kadarda hep vardi 5 gundur tertemizdi bugun gene geldi .esimede soglemek istemedimabartir diye erkenden yattim cok canim skldi acaba yarin kan testi baktirsammi , neden gelirki kahverengi durduk yerde
Aricsm yarin canim belki bir ilac falan verir onlemini almak lazim tesekkurler cevabin icinCanım silik çizgi iyi haberci olabilir sıkma canını sonucunu alınca yaz hemen iyi haberlerini bekliyoruz
Keşke dr. Arasan kendini sıkıp uzecegine, bebislerine zarar strese.