2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik

9 gün : 44
12 gün aksam : 81
13 gün sabah:61

Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık

canm üzülme sakın nolur bende ümitsizliğe kapıldım resmen 6. günüm resmen adet belirtilerimi yaşıyorum karnım ağrıo

Canım sakin ümitsizliğe kapılma ağrılar hiç bir şeyin belirtisi değil, bu benim 5. Denemem ınan bu sitede ki her topigi didik dökük okudum hamile kalan larda da oluyormuş böyle ağrılar hiç belli olmaz aksi ispatlanana kadar gebesin sen bunu unutma hepimizin hakkında hayırlısı sıkma canını

Zaten serum takıyoruz dedi doktor sulu ultrasondan daha az acıyor dediler yumurtaların çekildiğini hissettim ya ağrılarım var ama çok şükür yinede eşimin spermleri yoktu çok şükür buğün çıkmış ameliyata gerek yok sanırım gelişmeleri yazıcam kızlar

Canım benim Rabbimizden OL emri gelmemiş demek ki.. Ne kadar üzülme desem de içindeki hüznü "aynı üzüntüleri yaşamış biri olarak" anlayabiliyorum... Ama şunu bil ucu görünmüş arkası yakında gelecek
Allaha emanet ol cnm

Canim teselli edemem seni belki ama umut olduğu müddetçe vacgecmiycez unutma. Rabbim eşine ve sana sağlık versin kimyasal gebelik olduğuna göre inşallah bir gün gerçeğini de yaşatır Mevlam

Canim teselli edemem seni belki ama umut olduğu müddetçe vacgecmiycez unutma. Rabbim eşine ve sana sağlık versin kimyasal gebelik olduğuna göre inşallah bir gün gerçeğini de yaşatır Mevlam

Allah razı olsun kızlar hayırlısı buymuş demek ki

Vakti saati gelmemiş daha canım çok üzülme nolur asla umudunuda kaybetme Dua ederken hayırlısı neyse o olsun diyoruz ya demekki hayırlı değilmiş daha.o güzel günleride gösterecek mevlam inşallah.hergecenin bi sabahı vardır canım.

Canımm nekadar uzulme desemde elınde dwgıl bılıyorum , demekkı hayırlsıı bu zaman degılmiş metin olmaya calıs hayırlı zaman ınsallen yakın zamandır dua edıcem senın ıcın

Canımm cok haklısın sık ackıgorum cok ılgınc aslında daha cok yenı ama demekkı oluyor Paylasıcam tabı cnm Allah herkese nasıp ets

inş dediğin gibidir canım ALLAH cümlemizin yüzünü güldürsün dualarımdasınız

Evet eşimde öle diyor başka bir doktor araştıralım 10 gün sonra gidelim bizde diyor ordan çağırsalarda gerek yok artık oraya gitmeye diyor bakalım yapacağız artık bişeyler hayırlısı olsun.
Canımm benımde fulya acıbademdı , ben bundan sonrasını burda bır yerde devam edıcem sakaryadayım ben bu arada .dogum oldukca oahalı acıbademde.sen kese ıcın git benxede zaten duramaZsın hakkımızda hayırlısı olsun ıncallahh

Nedesem ne soylesrm bos rabbim dayanma gucu versin
İnsAllah hayirlisila saglikla tez vakitde yerini doldursun canim yasadiginin tarifi yok...

Bizim de bodrum acıbadem burda oturuyoruz biz hastane çok yakın.buradaki acıbadem sigortayla anlaşmalı.bölümlerde muayeneler uygun diğer özel yerlere göre.bi arkadaşım acıbadem de yeni doğum yaptı ondan duydum normal doğum 3000 tl sezeryan 3.500 tlymiş pahalı baya doğumlar. ben manisalıyım nasipse doğuma memelkete gidesim var orda özel hastane de 1000-1500tl civarıymış

Merhaba arkadaşlar,

Bir sorum var: yumurtalarım Cumartesi toplandı ama hala beni arayan soran yok. Böyle olması normal mi?
Canım şöyle düşünelim demek ki herşey yolunda
Ama normal şartlar altında işlemden 24 saat sonra ilk bilgilendirmeiçin aramaları lazım.. İstersen kendin bir ara sor

Canım şöyle düşünelim demek ki herşey yolunda
Ama normal şartlar altında işlemden 24 saat sonra ilk bilgilendirmeiçin aramaları lazım.. İstersen kendin bir ara sor

Canım benim...şimdi aradılar, çok şükür gerçekten de yolunda gitmiş. Allah tamamını nasip etsin. Cümlemize hayırlı evlatlar versin

Canımm 3500 cok uygun istanbula göre .bana 15000 dedıler , muayene parasida 400 .bende baska bir uerde devam edicem mecbur ozel sigortam yok cunku .15000 bana gore cok cok fazla Ama hastahane cok guzel otel gibi orasi tartisilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…