• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canım hayırlı olsun tedavin, bende kulllanmistim daha önce de kullanmıştık ben elonva çok rahat oluyor bir kere yapıyorsun 5 gün iğne yok, daha sonra ki tedavülde de kullanmak istedim ama parayla alamadım devlette karsilamiyormus, yani rahat edersin canım. Sonu güzel olur insallah
tedavimi kendim karşılıyorum daha 2 sene olmadı evleneli beklemek istemiyorum ama şuna takıldım 5 gün iğne yok derken daha sonrası günlerde iğne mi vurulmuştum .. elonvayı göbekten mi vuruyorlar kalçadan mı ?

Kızlar kontrolden geliyorum bugün iğneleri başlayalı 7 gün oldu doktor 5 yumurta var dedi arkadan gelenler küçükmus artı büyüklerin çatlamaması için de ayrı bir ıgne verdi 5 yumurta nasıl sizce pazartesi tekrar gidecem
Canım çok çok olup ta niteliksiz olacağına 1 tane olsun kaliteli yumurtan olsun..
Zaten bebiş için 1 yumurta bir sperm lazım
Ayrıca 7. Gün için 5 yumurtada gayet iyi bir rakam yumurtalar toplanana kadar arkadan yetişenler de olur SÜPER
MAŞALLAH

tedavimi kendim karşılıyorum daha 2 sene olmadı evleneli beklemek istemiyorum ama şuna takıldım 5 gün iğne yok derken daha sonrası günlerde iğne mi vurulmuştum .. elonvayı göbekten mi vuruyorlar kalçadan mı ?

Gobekden bir sefer yapıyorsun canım beş gün iğne yok sonra yumurta gelişimine göre tekrar iğne veriyor

iğnenin her türlüsü bozar diye biliyorum canım bozmama nedeni ne olabilir ki ? yani mantıklı gelmedi bana ama bir araştırayım
Igne eğer vücuda gıda vermek amaçlı veya keyif almak amaçlı ise bozar. Mesela serum bozar. Ama tedavi amaçlı ise bozmaz. Diyanetin sayfasına bakarsan bulabilirsin canım.

Kızlar kan verdim bir saat sonra çıkacak inşallah
Ayy hadi heyecanla bekliyoruz.
Bu arada beni hastaneden aradılar. 13 yumurta toplamışlardı 6 sı olgunmuş 5 i döllenmiş gelişimlerini sürdürüyorlarmış. Muhtemelen pazartesi transfer yapılacak

Kızlar 0.3 negatif

Canım benim çok üzüldüm :( sıkma canını diyicem ama kolay değil tabii ınsan yıkılıyor ama vardır bundan da bir hayir böyle telkin et kendini, bir daha denersin, bir daha , bir daha ne zaman hayirliysa kavusursun elbet bebeğine, bak bu benim beşinci denemem hiç göremedim pozitifi allhim bu defa nasip eder inşallah, sende sabırla sebatla ileriyi düşün artık, herşeyin hayırlısı canım.

Ben hep sukrettim allahtan imkanım var da deneyebiliyoruz, umudumuz hep devam etsin kapı tamamen suratına kapanmış değil sadece bu defa olmadı, keşke elimizden birşey gelse ama sabretmekden başka ceremiz yok, bu da bizim sinavimiz.

Merhabalar.
Bu süreci ne kadar çok yaşayan varmış. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben 1 yıllık evliyim, geçen ay hastahane-dostor araştırmaya başladık ve 10 Haziran itibariyle tedavi sürecim başladı. Ben o günden itibaren lucrin iğne , folbiol ve corasprin kullanıyorum. Dün itibariyle adetim oldu yarın menegon iğnesine başlayacağım ve Pazartesi günü usg için hastaneye gideceğim. yumurta toplama süresi haftaya başlayacak benim için.
Şuan tek endişem eşim. Ocak ayında muayenede az sayıda sper vardı ancak masıy ayında hiç canlı sperm çıkmadı. Ankaraya gittik ordaki doktor ölü sper değil hareketsiz sperm dedi ve eşimede iğne, vitamin verdi. Benimle beraber iğne vurunuyor ilaç alıyor.
Nasipse olur değilse Allah sabrını verir diyorum. Bu süreçte en çok düşündüğüm eşimin psikolojisi. Çünkü benden çok çocuk istiyor ve bu süreçte benden çok yıpranıyor. Dilerim Allah' ım o güzel insanı ve onun vesilesiyle de beni mutlu eder, hayırlı bir çocuk verir bize.
Allah tüm ağlayan gözlere derman olacak hayırlı evlatlar versin, başta çocuk sahibi olmak için o kadar uğraşanlara inşallah.
Asilsoy eşin maca kullanabilir. Türkiye de pahalı ama yurtdışından bulabilirseniz daha uygun. Birde kesinlikle keçiboynuzu pekmezi. Biz kızımıza keçiboynuzu pekmeziyle kavuşutuk. 3 aylık kürle hareketli sperm sayısı 5 katına çıkmıştı.

Canım benim çok üzüldüm :KK43: sıkma canını diyicem ama kolay değil tabii ınsan yıkılıyor ama vardır bundan da bir hayir böyle telkin et kendini, bir daha denersin, bir daha , bir daha ne zaman hayirliysa kavusursun elbet bebeğine, bak bu benim beşinci denemem hiç göremedim pozitifi allhim bu defa nasip eder inşallah, sende sabırla sebatla ileriyi düşün artık, herşeyin hayırlısı canım.

Ben hep sukrettim allahtan imkanım var da deneyebiliyoruz, umudumuz hep devam etsin kapı tamamen suratına kapanmış değil sadece bu defa olmadı, keşke elimizden birşey gelse ama sabretmekden başka ceremiz yok, bu da bizim sinavimiz.
Çok güzel Şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim inanın bu Yazıyı okuduktan sonra moralim yerine geldi Sağolun iyiki varsınız inşallah bebekleriniz sağ salim kucağınıza alırsınız

Back