- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Canım hayırlısı olsun inşallah. Ne güzel işte umutla beklemeye devam:) benimde yarın 7.gün bazen içimde bir umut oluyor bazen ise bir karamsarlık çöküyor. Bakalım nolacak...
Canım cok sevındım gozun aydın , ınsallah katlandılcada katlanır , ılk test ıcın gayet guzel , kacıncı gunundu senın? Benımde 7. Gunumde 43 tü , 9. Gunde 123 e cıktı , yarın 11 bajalım kac cıkacak cok heyecanlıyımKızlar sonuç 44 sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim
Canım cok sevındım gozun aydın , ınsallah katlandılcada katlanır , ılk test ıcın gayet guzel , kacıncı gunundu senın? Benımde 7. Gunumde 43 tü , 9. Gunde 123 e cıktı , yarın 11 bajalım kac cıkacak cok heyecanlıyım
Canım degerım yukselmesı onemlı oyuzden kac cıktıgına takılmaBenim 9. Gün değerim 44 5. Gün embriyosu sanki biraz düşük tam sevinemiyorum o yüzden hayırlısı pazartesi yi bekliyicem artık, senin çok güzel katlamış inşallah allahım hepimizin yüzünü guldursun
Kızlar benim bildiğim 100 ün üstü gebelik sayılıyor yani 12. Günde 100 ün üstü :)) dolayısıyla değerler süperCanım cok sevındım gozun aydın , ınsallah katlandılcada katlanır , ılk test ıcın gayet guzel , kacıncı gunundu senın? Benımde 7. Gunumde 43 tü , 9. Gunde 123 e cıktı , yarın 11 bajalım kac cıkacak cok heyecanlıyım
Canım ınsallah yarında katlanırsa bende emın olucam hıc hamıleyım dıye dusunemedımkı hep tedırgınım bır cumayı beklıyelım dıye , kahverengı bitmek bilmeyen akıntılar bugun hıc gelmedı sanırım kesıldı artık belkıde yerlesmedendı ve yerlesme tamamlandı ,ınsallah ınsallahh Rabbım hepınıze nasıp etsinKızlar benim bildiğim 100 ün üstü gebelik sayılıyor yani 12. Günde 100 ün üstü :)) dolayısıyla değerler süper
Canım ınsallah yarında katlanırsa bende emın olucam hıc hamıleyım dıye dusunemedımkı hep tedırgınım bır cumayı beklıyelım dıye , kahverengı bitmek bilmeyen akıntılar bugun hıc gelmedı sanırım kesıldı artık belkıde yerlesmedendı ve yerlesme tamamlandı ,ınsallah ınsallahh Rabbım hepınıze nasıp etsin
Katlanacak inşallah ben inanıyorum, bende seviniyorum ama tedirginim hakkımızda hayirlisi
Iyi geceler canım, ben dayansmadım transferimin 8.gunuydu idrar testi yaptım ama tıırttt çıktı. Acikcasi kendimi kaptirmadigimi dusunuyordum ama oyle degilmis uzuldum, yarin kana baktiracam zaten. Pek umudum yok. Hayirlisi olsunCanım bu benim 5. Tedavim ilki dış gebelikdi 3 negatifim var ve yemin ederim şu an hiç bir fark yok, göğüslerinde şişlik ve batma hep oluyordu sanırım ilaçların etkisi bu, hatta en ilginci 4 . Günüm de kaza yaptım baya sarsildim kesin tutmadı dedim hala da inanamıyorum.
Diyeceğim o ki belirti falan aramayın herkesle farklı olabilir, dualarımdasijiz hepiniz, allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebislerle doldursun inşallah
Tebrikler inşallah katlaya katlaya artar bu değer darısı bizeKızlar sonuç 44 sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim
iğnenin her türlüsü bozar diye biliyorum canım bozmama nedeni ne olabilir ki ? yani mantıklı gelmedi bana ama bir araştırayımMerhaba canım. Tedavin hayirla sonuçlansın inşallah. Yalnız bildiğim kadarıyla bi iğneler orucu bozmuyor. Diyanetin sayfasında okumuştum. Bir araştır istersen.
H hasret41 evet diyanetin sitesinde eğerki besin yada vitamin değilse bozmaz diyor. ama yinede iftardan sonraki zamanda vurulması daha uygun diyor. peki biz hormon ilacı alıyoruz ya acaba vitamin yada besin yerine geçer miiğnenin her türlüsü bozar diye biliyorum canım bozmama nedeni ne olabilir ki ? yani mantıklı gelmedi bana ama bir araştırayım
Iyi geceler canım, ben dayansmadım transferimin 8.gunuydu idrar testi yaptım ama tıırttt çıktı. Acikcasi kendimi kaptirmadigimi dusunuyordum ama oyle degilmis uzuldum, yarin kana baktiracam zaten. Pek umudum yok. Hayirlisi olsun
Iyi geceler canım, ben dayansmadım transferimin 8.gunuydu idrar testi yaptım ama tıırttt çıktı. Acikcasi kendimi kaptirmadigimi dusunuyordum ama oyle degilmis uzuldum, yarin kana baktiracam zaten. Pek umudum yok. Hayirlisi olsun
Canım onxelıkle ınsallah guzel haberlerını alıcaz, bugun 8. Gunun canım kaxıncı gun embrıyosuyduBende bugün kanda batıracağım bakalım Hayırlısı ayın 11 indetransfer oldu bugün 8. Gün MÜ 9. Gün MÜ oluyor acaba?
Cemremm canım sakın idrar testine kafayı takma sende bakmıssındıe forumlara idrarda cıkmayan cok var .hayırlı sonucunu beklıyoruz ınsallah ne Aman yaptırıcaksınIyi geceler canım, ben dayansmadım transferimin 8.gunuydu idrar testi yaptım ama tıırttt çıktı. Acikcasi kendimi kaptirmadigimi dusunuyordum ama oyle degilmis uzuldum, yarin kana baktiracam zaten. Pek umudum yok. Hayirlisi olsun
Bende bugün kanda batıracağım bakalım Hayırlısı ayın 11 indetransfer oldu bugün 8. Gün MÜ 9. Gün MÜ oluyor acaba?
tünaydın kızlar ;
Yarın bir aksilik çıkmaz ise tüp bebeğe başlıcam adetimin 3.günü ilk denemem olcak biraz tedirginlik var iğnelere yarın mı başlıcam bir de tek doz iğne kullanan var mı ( elonva )
Canım dondurulmuşlarımdı sanırım 3. Gün emCanım onxelıkle ınsallah guzel haberlerını alıcaz, bugun 8. Gunun canım kaxıncı gun embrıyosuydu
işimi bitirip çıkacağım canım yani bir saat sonra çıkarım inlaşallah bu arada 3 tane embriyo verildi banaTransferinden sonra ki gün 1. Gün oluyor canım yani senin 8. Günün ne zaman yaptircaksin haberdar et bizi de, hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?