2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canım hayırlısı olsun inşallah. Ne güzel işte umutla beklemeye devam:) benimde yarın 7.gün bazen içimde bir umut oluyor bazen ise bir karamsarlık çöküyor. Bakalım nolacak...

Benim de hep öyle gecti bir karamsar bir mutlu, hala sevinemiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kızlar sonuç 44 sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim
Canım cok sevındım gozun aydın , ınsallah katlandılcada katlanır , ılk test ıcın gayet guzel , kacıncı gunundu senın? Benımde 7. Gunumde 43 tü , 9. Gunde 123 e cıktı , yarın 11 bajalım kac cıkacak cok heyecanlıyım

Benim 9. Gün değerim 44 5. Gün embriyosu sanki biraz düşük tam sevinemiyorum o yüzden hayırlısı pazartesi yi bekliyicem artık, senin çok güzel katlamış inşallah allahım hepimizin yüzünü guldursun

Canım degerım yukselmesı onemlı oyuzden kac cıktıgına takılma canınıda sıkma baska topiklerde bundan daha dusuk olup hamıle olanları gordum gayet guzel degrrın

Kızlar benim bildiğim 100 ün üstü gebelik sayılıyor yani 12. Günde 100 ün üstü :)) dolayısıyla değerler süper

Kızlar benim bildiğim 100 ün üstü gebelik sayılıyor yani 12. Günde 100 ün üstü :)) dolayısıyla değerler süper
Canım ınsallah yarında katlanırsa bende emın olucam hıc hamıleyım dıye dusunemedımkı hep tedırgınım bır cumayı beklıyelım dıye , kahverengı bitmek bilmeyen akıntılar bugun hıc gelmedı sanırım kesıldı artık belkıde yerlesmedendı ve yerlesme tamamlandı ,ınsallah ınsallahh Rabbım hepınıze nasıp etsin

Katlanacak inşallah ben inanıyorum, bende seviniyorum ama tedirginim hakkımızda hayirlisi

Iyi geceler canım, ben dayansmadım transferimin 8.gunuydu idrar testi yaptım ama tıırttt çıktı. Acikcasi kendimi kaptirmadigimi dusunuyordum ama oyle degilmis uzuldum, yarin kana baktiracam zaten. Pek umudum yok. Hayirlisi olsun

Kizlar yarin inşAllah listeyi hazirlamaya basliycam sizden ricam mesajla bana durumunuzu net bildirmeniz olur mu ben ilk sayfadan itibaren bilgileri yine topliycam ama sizde bana yardimci olursaniz sevinirim❤❤❤❤

Merhaba canım. Tedavin hayirla sonuçlansın inşallah. Yalnız bildiğim kadarıyla bi iğneler orucu bozmuyor. Diyanetin sayfasında okumuştum. Bir araştır istersen.
iğnenin her türlüsü bozar diye biliyorum canım bozmama nedeni ne olabilir ki ? yani mantıklı gelmedi bana ama bir araştırayım

iğnenin her türlüsü bozar diye biliyorum canım bozmama nedeni ne olabilir ki ? yani mantıklı gelmedi bana ama bir araştırayım
H hasret41 evet diyanetin sitesinde eğerki besin yada vitamin değilse bozmaz diyor. ama yinede iftardan sonraki zamanda vurulması daha uygun diyor. peki biz hormon ilacı alıyoruz ya acaba vitamin yada besin yerine geçer mi

Canım sana bişey diyim,
Ben kendi oğlumda moralim öncedem bozulmasn diye idrar kan hiçbir türlü testi test tarihimden önce yapmamıştım... Ama ukteydi içinde çift çizgi görmek.. Neyse test günü gelmişti ve haberler müthişti hcg 470 çıkmıştı hemen eczaneden gebelik testi aldım dünya gözüyle bi çift öizgi göriiim diye sonuç senin desiğin gibi tırt ... Aradan 1 saat geçti çöpe attığım teste birdaha baktım ikinci çizgi mikroskopla görülcek kadar silikti... Rahat ol tatlım senden de güzel haberler gelecek inşallah

Cemremm canım sakın idrar testine kafayı takma sende bakmıssındıe forumlara idrarda cıkmayan cok var .hayırlı sonucunu beklıyoruz ınsallah ne Aman yaptırıcaksın

Canım hayırlı olsun tedavin, bende kulllanmistim daha önce de kullanmıştık ben elonva çok rahat oluyor bir kere yapıyorsun 5 gün iğne yok, daha sonra ki tedavülde de kullanmak istedim ama parayla alamadım devlette karsilamiyormus, yani rahat edersin canım. Sonu güzel olur insallah

Canım onxelıkle ınsallah guzel haberlerını alıcaz, bugun 8. Gunun canım kaxıncı gun embrıyosuydu
Canım dondurulmuşlarımdı sanırım 3. Gün em
Transferinden sonra ki gün 1. Gün oluyor canım yani senin 8. Günün ne zaman yaptircaksin haberdar et bizi de, hayırlı haberlerini bekliyoruz
işimi bitirip çıkacağım canım yani bir saat sonra çıkarım inlaşallah bu arada 3 tane embriyo verildi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…