2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

20 dakika sonra çıkacak hemen haber ver bize bende gidip yapacağım
Yaaa nerde yaptırıyorsunuz ? Suan heryer kapali ozel hastanelere veya acile mi gidiyorsunuz? Ben yarın saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum ne zaman cikar biken var mi?
Ayyyyy gece gece heyecan yaptirdiniz. Guzel haberlere gelin insallah , bize de umut olun

Ozel e gittim ben 2 saat sonra arayın dediler

Özel hastaneye giderim(Memorial)bir saat sonra veriyorlar sonucu netten yada mail ile

Hadi inşallah canım ben haber ver bize de senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sagol canim insallah. Eeee belirtilerini yazmiycan mi sen simdi.merakla yazmani bekliyorum. Heyecandan ter bastı :)))) benim goguslerim sismisti ama simdi pek sis degil sadece sabahlari oluyor bi de sutyenimi cikarinca azicik oluyo.kasik agrisi tranferden bu yana hep var. Tabiii ilaclar mi bebek mi? Bu ikilem olduruyor insanı

Canım bu benim 5. Tedavim ilki dış gebelikdi 3 negatifim var ve yemin ederim şu an hiç bir fark yok, göğüslerinde şişlik ve batma hep oluyordu sanırım ilaçların etkisi bu, hatta en ilginci 4 . Günüm de kaza yaptım baya sarsildim kesin tutmadı dedim hala da inanamıyorum.

Diyeceğim o ki belirti falan aramayın herkesle farklı olabilir, dualarımdasijiz hepiniz, allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebislerle doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…