- Konu Sahibi mormenekse0101
-
20 dakika sonra çıkacak hemen haber ver bize bende gidip yapacağımKızlar dayanamadım bugün 9. Günüm kan verdim, bir saat sonra çıkacak sonuç çok heyecanlıyım
Canım dondurulmuşlarım 4 yıl önce vermiştim sanırım 3.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu canım benim de bugün 9. Gün verdim bakalım ne çıkacak sonuc
Yaaa nerde yaptırıyorsunuz ? Suan heryer kapali ozel hastanelere veya acile mi gidiyorsunuz? Ben yarın saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum ne zaman cikar biken var mi?20 dakika sonra çıkacak hemen haber ver bize bende gidip yapacağım
Yaaa nerde yaptırıyorsunuz ? Suan heryer kapali ozel hastanelere veya acile mi gidiyorsunuz? Ben yarın saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum ne zaman cikar biken var mi?
Ayyyyy gece gece heyecan yaptirdiniz. Guzel haberlere gelin insallah , bize de umut olun
Canım dondurulmuşlarım 4 yıl önce vermiştim sanırım 3.gün embriyosu
Özel hastaneye giderim(Memorial)bir saat sonra veriyorlar sonucu netten yada mail ileYaaa nerde yaptırıyorsunuz ? Suan heryer kapali ozel hastanelere veya acile mi gidiyorsunuz? Ben yarın saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum ne zaman cikar biken var mi?
Ayyyyy gece gece heyecan yaptirdiniz. Guzel haberlere gelin insallah , bize de umut olun
Mirage canım çıktı mı sonuç dua ediyorm
Sevinebilirsin canım Tebrikler 9. Gün için iyi ama 2 gün sonra tekrarlarsin bizlerde dua et lütfenKızlar sonuç 44 sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim
Sevinebilirsin canım Tebrikler 9. Gün için iyi ama 2 gün sonra tekrarlarsin bizlerde dua et lütfen
Ayyyyysüpeeeerr gozun aydın. Bence sevin :)))) erken yapmisin tahlili buna ragmen ...Kızlar sonuç 44 sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim
Ayyyyysüpeeeerr gozun aydın. Bence sevin :)))) erken yapmisin tahlili buna ragmen ...
Ben de yarın kan verecegim, aslinda test gunum cumartesi ama ben yaptirmak istiyorum.
Sagol canim insallah. Eeee belirtilerini yazmiycan mi sen simdi.merakla yazmani bekliyorum. Heyecandan ter bastı :)))) benim goguslerim sismisti ama simdi pek sis degil sadece sabahlari oluyor bi de sutyenimi cikarinca azicik oluyo.kasik agrisi tranferden bu yana hep var. Tabiii ilaclar mi bebek mi? Bu ikilem olduruyor insanıHadi inşallah canım ben haber ver bize de senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım tebrik ederim şimdidenHadi inşallah canım ben haber ver bize de senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sagol canim insallah. Eeee belirtilerini yazmiycan mi sen simdi.merakla yazmani bekliyorum. Heyecandan ter bastı :)))) benim goguslerim sismisti ama simdi pek sis degil sadece sabahlari oluyor bi de sutyenimi cikarinca azicik oluyo.kasik agrisi tranferden bu yana hep var. Tabiii ilaclar mi bebek mi? Bu ikilem olduruyor insanı
Canım hayırlısı olsun inşallah. Ne güzel işte umutla beklemeye devam:) benimde yarın 7.gün bazen içimde bir umut oluyor bazen ise bir karamsarlık çöküyor. Bakalım nolacak...Kızlar sonuç 44 sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?