2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

çok erken değil mi cuma bide sıkıdım canım alttan muayneden bide eşim de yanımda oluyor utanıyorum karından baksınlar istiyorum sen nasıl rahat edeceksen öyle kan ver bence sonucun gayet güzel maşallah.
Haklısın canım ben esımın yanında hiç alttan muayene olmadıgım ıcın dusunemedım , kanı paArtesı bır daha yenılenırım haftaya pazartesı ıcınde randecu alırım olmadı , inşallah bebeklerımız sıkı sıkı tutunur .kızlar ınanın her gece kadınlar kulübündekı arkadaslarımada nasıp eyle Allah ım dıye dua edıyorum :)))Rabbım hepımızın yuzunu guldursun

Arkadaşlar acaba benim durumumda olupda başarılı olan var mı?

Eşimin ilk sper testinde az sayıda vardı 4-5 ay sonra 2.testte ise yok ölü bulundu.
(Her ne kadar en son gittiğim doktor ölü değil hareketsiz dese de) Tüp bebek tedavisinde eşinden sperm bulunan var mı?

benim eşşmdede kocaman bir "0" vardı ama kızım oldu şimdide dondurulmuslarında 20 yumurtayı dölliycek kadar soerm vardı

Amin Ben ilk kez deniyorum bana şu saatte vurulacaksin demediler bende akşam 9 9.30 gibi vuruluyorum iğneleri
benim bu 4. tedavim olacak ben 2 ayrı doktora tedavi oldum. her ikisi de akşam 19.00 dan önce vurdurmamı belli bir saat belirlememi ve hep aynı saatte vurdurmamı söylediler. yani ne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama başlamışsın madem aynı saatte devam et.

Merhaba canım. Tedavin hayirla sonuçlansın inşallah. Yalnız bildiğim kadarıyla bi iğneler orucu bozmuyor. Diyanetin sayfasında okumuştum. Bir araştır istersen.

Hayırlı olsun tedavin, sizin sorun neydi bu kaçıncı deneme?

Canım hayırlı ramaZanlar tedavınde hayırlı ugurlu olsun ınsallah bebeklerın kucagını doldurur,transfer dollenmelerıne gore paArtesı yada salı olur heralde

Canm yaaa ben tüp bebek gebeliği yaşamış biri olarak şunu diyebilirim ki "hiç belirti aramayın"
İnanın vücudunuzda olan değişikliklerin birçoğu tedavinin yan etki süreci allaha emanet ol canım
Aslinda biliyorum ilaclarin etkisi cogu ama elimde degil.insanlar belirtileri yasiyor ve poizitif sonucu goruyor hemen arkasindan ama bazilarimiz bu kadar sansli degiliz. Bariz bir belirti olmayinca endise artiyor ve insan bir umut ışığı arıyor.bu arada yarın dananın kuyruğu kopacak. Sizler kanda gebelik tahlillerinizi nerelerde yaptırdınız?

benim daha test Gününe var ama evde test yapsam mı 8. Ya da 9. Gün onu bilemiyorum inşallah mutlu bir sonuçla dönersin dualarımız birbirimiz için

benim daha test Gününe var ama evde test yapsam mı 8. Ya da 9. Gün onu bilemiyorum inşallah mutlu bir sonuçla dönersin dualarımız birbirimiz için
Aslında bugun idrar tahlili yapmak geldi aklima ama testimi bulamadim,vardir bir hayır deyip vazgeçtim. Ama simdi pismanim , sabah idrarı daha net sonuc veriyormus ama ben simdi istiyorum

Aslında bugun idrar tahlili yapmak geldi aklima ama testimi bulamadim,vardir bir hayır deyip vazgeçtim. Ama simdi pismanim , sabah idrarı daha net sonuc veriyormus ama ben simdi istiyorum
Bu kadar bekledin boşver artık güzel Şeyler düşün yarın testini ver ve hem kendini hem de buradaki herkesi mutlu et içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…