- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #2.121
Canım haklısın. Dün doktordan gelince biraz üzüldüm eşim sağ olsun. Öyle bir konuşma yaptı ki içime serin sular döktü resmen. Şuan çok şükür iyiyim. İnancımız var inşallah bu bebek olur olmazsa ilerde çabamızın sonucunu alacağız Allah' ın izniyle.
Her şeyin bir nedeni bir sebebi var. Sınavımızdır belki, ben zamanında büyük bir söz söyledim çocuk istemiyorum diye şimdi istemediğim o çocuğu mumla arıyorum. Büyük konuşmamak ve Allah'a tevekkül etmek gerek. İçin ferah her durumu da hazırlıyım, sabırla bekliyorum.
Allah bizim için en hayırlısını bilir.
Aynen canım. Her şeyin hayırlısı.Ay aynen canım ya bende ilk evledigimizde aman olursa ne ala olmazsa pekala falan diyordum umursamiyordum şimdi gördüm günümü , insan yaşadıkça öğreniyor hayırlısı isteyecekmissin yemeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
Supeeeer bak yarini beklemene gerek kalmadi☺ guzel guzel haberlerini ver hemen bizeeKızlar randevumu bugün 13:30'a aldılar çok heyecanlanlıyım :)
Allah sabır versin canım.Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Ne denir ki .. Allah sana saglik guc kuvvet versin. Bi an once atlatirsin insallah ve en kisa zamanda yuzun guler. Inan bende 10.haftada kalbinin durdugunu ogrendigimde ne yapicami bilemiyodum ama Allah sabrini veriyo ve sonrasi da vermeyisini altinda bi sey oldugunu anlayip sukrediyosun. Hayirlisi diyosun.. bisey sorucam canim yanlis hatirlamiyosam embriyolara genetik inceleme yapilmisti degil mi?Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Çok üzüldüm canım. Allah sana ve eşine sağlık versin. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Çok şükür canım kalp atışı kese her şey çok normal.Supeeeer bak yarini beklemene gerek kalmadi☺ guzel guzel haberlerini ver hemen bizee
Selam sizin de gebeliginiz hayirli olsun ben de dün keseye baktirdim bebek daha gorunmuyordu ben sadece keseyi gormek amaçlı bi tanidik radyologa gittim pek bilgi alamadim yani.sizin kesede bi olusum gorundu mu kese kac mm cikti bilgi verirseniz cooooookkkk sevinirim tesekkurlerArkadaşlar ben keseyi gördüm çok şükür Rabbime. 5+3 görünüyor. Haftasında ile uyumlu hatta önde gidiyor. Her şey yolunda dedi doktor.
Ohhhh ne guzel masallah.. darisi bize insallah. Bugun tam olarak kacsin keseyi daha once gormusmuydun canimÇok şükür canım kalp atışı kese her şey çok normal.
Allah sabır versin canım ne denir bu durumda ınan hiç bilemiyorum rabbim dayanma gücü versin inşallahKızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Tam 6 haftalik dedi doktorum. Kan tahlilinden sonra ilk muayenemdi. Canım kese ve kalp atışına birlikte baktı doktorum.Ohhhh ne guzel masallah.. darisi bize insallah. Bugun tam olarak kacsin keseyi daha once gormusmuydun canim
Hayırlı olsun inşallah hepimize yasatsin Rabbim bu guzel duygulari.vajinal mi bakıldı ultrason? transfer tarihiniz kaçtı acabaTam 6 haftalik dedi doktorum. Kan tahlilinden sonra ilk muayenemdi. Canım kese ve kalp atışına birlikte baktı doktorum.
6 Hazirandı transfer tarihim. 12.haftaya kadar vajinal bakacakmış doktorum.Hayırlı olsun inşallah hepimize yasatsin Rabbim bu guzel duygulari.vajinal mi bakıldı ultrason? transfer tarihiniz kaçtı acaba
Yok canım henüz içi boş. 5 mm. 5+3 ile uyumlu dedi doktor. 15 gün sonraya gün verdi kalp atımı için. Ben başka bir yerde gideceğim mecburen. Inşaat duymak nasip olurSelam sizin de gebeliginiz hayirli olsun ben de dün keseye baktirdim bebek daha gorunmuyordu ben sadece keseyi gormek amaçlı bi tanidik radyologa gittim pek bilgi alamadim yani.sizin kesede bi olusum gorundu mu kese kac mm cikti bilgi verirseniz cooooookkkk sevinirim tesekkurler
Allah sabrını versin canım. Dua etmeye devam et birgün kavuşacaksın bebişineKızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?