2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Ay aynen canım ya bende ilk evledigimizde aman olursa ne ala olmazsa pekala falan diyordum umursamiyordum şimdi gördüm günümü , insan yaşadıkça öğreniyor hayırlısı isteyecekmissin yemeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Aynen canım. Her şeyin hayırlısı.

Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm 5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...

Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm 5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Allah sabır versin canım.
Benim de değerim düştğ yarın randrvum var ama bugün şiddetli bir kasık ağrısı var halen devam ediyor. Ve kanamam oldu. Ara ara kanamam var. Allah sabır versin bizim için hayırlısı neysr o olsun.
Ben 18 yıllık evli ve 13 yıllık evli iki aile tanıyorum 6-7. Denemeden sonra isteklerine kavuştular.
zamanu gelince bizde inşallah kucağımıza alacağız bebeğimizi.

Ne denir ki .. Allah sana saglik guc kuvvet versin. Bi an once atlatirsin insallah ve en kisa zamanda yuzun guler. Inan bende 10.haftada kalbinin durdugunu ogrendigimde ne yapicami bilemiyodum ama Allah sabrini veriyo ve sonrasi da vermeyisini altinda bi sey oldugunu anlayip sukrediyosun. Hayirlisi diyosun.. bisey sorucam canim yanlis hatirlamiyosam embriyolara genetik inceleme yapilmisti degil mi?

Kıyamam sana arkadaşım. Allahım sabır versin. Çok üzülürsün biliyorum... Ama gördüğüm kadarıyla yaşın çok genç. Gebe kalmanda da sorun yok. Bak iki seferdir o da oluyor. İnşallah düşüklerinin sebebini bulsunlar da, bütün bu çektiklerin kucağına alacağın yavrun için hazırlık süreci olarak kalır...

Çok üzüldüm canım. Allah sana ve eşine sağlık versin. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar ben keseyi gördüm çok şükür Rabbime. 5+3 görünüyor. Haftasında ile uyumlu hatta önde gidiyor. Her şey yolunda dedi doktor.
Selam sizin de gebeliginiz hayirli olsun ben de dün keseye baktirdim bebek daha gorunmuyordu ben sadece keseyi gormek amaçlı bi tanidik radyologa gittim pek bilgi alamadim yani.sizin kesede bi olusum gorundu mu kese kac mm cikti bilgi verirseniz cooooookkkk sevinirim tesekkurler

Allah sabır versin canım ne denir bu durumda ınan hiç bilemiyorum rabbim dayanma gücü versin inşallah

Yok canım henüz içi boş. 5 mm. 5+3 ile uyumlu dedi doktor. 15 gün sonraya gün verdi kalp atımı için. Ben başka bir yerde gideceğim mecburen. Inşaat duymak nasip olur

Arkadaslar Bende dün doktora gittim çok şükür kalp atisimizida gördük allahım isteyen uğraşan çabalayan herkesin şu mübarek günlerde yuzune baksın hayirli eli ayağı düzgün sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dualarim herkesle birlikte... Olumsuz olan arkadaşlarım uzulmemek elde değil uzulmeyin diyemem ama allah Sabır ve dayanma gücü versin inşallah

Allah sabır versin canım zamana ihtiyacımız var şimdi üzülme demek olmaz insan hemde ne üzülüyor allah bir gün bizlerede verecek elbet önemli olan umudumuzu yitirmreyelim şükür ki imkanımız deneme şansımız var. İnşallah en kısa zamanda tüm isteyenlerin kucakladı dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…