2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canım bu mubarek günde sana dua edıcem , senın ıcın en hayırlısı olsun , mucizen olur ınsallah , sımdı nasılsın ıyımısın?
Çok teşekkür ederim daha iyi gibiyim bugün doktora gittik kese çok iyi büyümüş rahimde kanama alanı görünmüyor etrafı tertemiz dedi kalp atışını duyarız belki die baktı ama duyamadık perşembe duyarız dedi. Mucizelerimiz bizi bırakmaz inşallah hepimiz için şu müraberk günde dua ediyorum bende Allah bizim gibi bekleyen isteyen herkesin hayırlısıyla kucağıın doldursun.Seninde iyi haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısıyla.

Ca
herkese merhaba kızlar akşamları çok uykum geliyo eskiden 12 den önce yatmazdım şimdi 10 da gözlerim kapanıyo sizdede varmı uyku hali
canim hemen hemen ayni gunlerdeyiz seninle. Bende oyleyim hep bi uykuluyum. Aksamlari benimde erkenden uykum geliyo ama sabahta 7_8 gibi uyaniyorum. Bu arada keseyi gorebildinmi sen ?

"hasret41, post: 41771224, member: 207770"]Canım iki gün daha bekle bakalım. Artar inşaallah. Bir de aynı yerlerde yaptır mümkünse çok farkediyor çünkü. Kendimden biliyorum :))
Ne kadar fark ettirdi canım.
Artık Çarşamba günün bekleyeceğim. Kaderden kaçınılmaz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Kızlar bugün tüm gün mide bulantısından bişey yiyemedim. İftarda az çorba içtim hop çıkardım acayip kötüyüm başım da çatlıyo bi parol içsem bişey olur mu?

Ne kadar fark ettirdi canım.
Artık Çarşamba günün bekleyeceğim. Kaderden kaçınılmaz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Canım ben burada aile hekimliğinde ölçtürmüştüm en az 250 çıkması gerekirken 199 çıktı ertesi gün transferin yapıldığı hastanede ölçtürdüm tabii hiç ümidim yoktu sonuç 467 çıktı çok şükür. Tabiki gönül tutunsun yavrularimiz diyor ama hakkımızda en hayırlısını da Rabbimiz biliyor. Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin inşaallah

Allah hayırlısını versin, sabırla ve umutla bekliyorum Çarşambayı.
Bakalım bizim için hayırlısı neymiş.

Canım herşey olacağını varıyor ilk önce bizim sağlığımız önemli stresse sokma kendini, dr. Dediği gibi bekle bakalım hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah, mümkünse testlerini aynı yerde yaptir çok farkediyor, birde on iki günden önce yapılan değerleri pek kafile almıyorlar çık duydum bazen iki embriyodan biri sonradan gidiyor orda değerde bir oynama olabiliyor. Sen her iki durumu da hazırla kendini, şu mübarek gecede allah hepimize tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim atlattım çok şükür allahım beterinden esirgesin şu mübarek gecede dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden allah bebeğine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bana ve tüm isteyenlerede en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip eder insallah

Kızlar bugün tüm gün mide bulantısından bişey yiyemedim. İftarda az çorba içtim hop çıkardım acayip kötüyüm başım da çatlıyo bi parol içsem bişey olur mu?
başaağrıları genellikle sıvı yetersizliğinden oluyor bol su içmen lazım gün içerisinde özellikle bu günlerde parol içilebilir gebelikte ama yeterli sıvı alırsan geçer

Ayyy ne guzell bayram oncesi goruceksin bebisini☺ benim yaptirdigim yer ilk testten 3hafta sonra gel dedi ama o kadar dayanamam baska yere gidicem 20sinde.
sen bilirsin tabiki, sanırım kalp atışlarını da duyman için 3 haftaya çıkarmışlardır,ben katılıyorum sana insan çok merak ediyo herşey yolundamı acaba diye

başaağrıları genellikle sıvı yetersizliğinden oluyor bol su içmen lazım gün içerisinde özellikle bu günlerde parol içilebilir gebelikte ama yeterli sıvı alırsan geçer
Yeterince sıvı tüketiyorum. Çok şükür ki kabız problemi bile yaşamadım şu ana kadar. Ama dün çok istifra ettiğim için baş ağrım oldu. Onu da duş alarak geçirdim :)

Yarın 14:30'da randevum var. Bu sefer hiç kafamı bununla meşgul etmedim ve zaman çok çabuk geçti. O kadar zaman geçti ama bana yarın olmak bilmez :)

Canım haklısın. Dün doktordan gelince biraz üzüldüm eşim sağ olsun. Öyle bir konuşma yaptı ki içime serin sular döktü resmen. Şuan çok şükür iyiyim. İnancımız var inşallah bu bebek olur olmazsa ilerde çabamızın sonucunu alacağız Allah' ın izniyle.
Her şeyin bir nedeni bir sebebi var. Sınavımızdır belki, ben zamanında büyük bir söz söyledim çocuk istemiyorum diye şimdi istemediğim o çocuğu mumla arıyorum. Büyük konuşmamak ve Allah'a tevekkül etmek gerek. İçin ferah her durumu da hazırlıyım, sabırla bekliyorum.
Allah bizim için en hayırlısını bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…