2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

6+3 canım yok şikayet etmiyorum şükür. Gecenin bu saatinde üşüyerek uyandım.titreme terleme oldu. Neden scaba?

Canım sahur ve iftarda alacaksan sorun olmaz,ama crinone jeli 12 saatte bir yapman gerek onu nasıl ayarlayacaksın peki?

Bugün değerim 31.66 çıktı. Çok üzüldüm. Doktor öncekini dikkate almadığını çarşamba tekrar aynı saatte yaptıracağım kan tahliliyle kıyaslama yaptıktan sonra net bir şey söyleyeceğini ve bu süre içinde yatarak dinlenmem gerektiğini söyledi. Şimdi raporluyum keşke geçen hafta çalışmasaydım diyorum. Her şeyin hayırlısı.
Acaba değeri düşüp yükselen oldu mu.

CAnim tam hatirlayamadim nasildi degerlerin. Kontrol icin mi gitmistin bugun?

Saniye1988, post: 41769215, member: 577290"]CAnim tam hatirlayamadim nasildi degerlerin. Kontrol icin mi gitmistin bugun?
Transferden sonra 9. Gün 34.92 çıkmıştı. Bugün 31.66 çıktı. Doktor çarşamba günü değere göre konuşacak. İlk değeri dikkate almıyorum dedi. Dinlenmem gerektiğini söyledi. Şuan çok sancılı adet görecek mişim gibi ağrı çekiyorum. Hayırlısı.

2sini de ayni yerde mi yaptirdin farkliysa oynayabiliyo deger. Insallah carsamba gunune degerin katlanmis olur canim su mubarek gunde rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, inşşallah degerin katlanır

2sini de ayni yerde mi yaptirdin farkliysa oynayabiliyo deger. Insallah carsamba gunune degerin katlanmis olur canim su mubarek gunde rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Farklı yerlerde yaptırdım. Bir de zamanından önce olduğu için dikkat etmedi. Bu değere göre hamilesin ama çarşamba günü değerinle kıyaslyıp o zaman net bir şey söyleyeceğim dedi. Sonuç çıkmadan bile dikkate almamıştu ilk değeri

Canım oncelıkle cok cok gecmıs olsun , sınavın Allah katında daha bıtmemıs demekkı , sabırla atlattıgına inanıyorum , Allah bundan sonrasında sana tez zamanda güzel gönlüne göre güzel evlatlar nasıp etsin ..

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, inşşallah degerin katlanır
Hayırlısı inşallah bu bizim için hayırlıdır. Allah herşeyin doğrusunu bilir. Nasibimde vardır inşallah yoksa da bir sonrakine nasip diyeceğiz. Allah kimseyi çocukla sınamasın.

Canım bu mubarek günde sana dua edıcem , senın ıcın en hayırlısı olsun , mucizen olur ınsallah , sımdı nasılsın ıyımısın?

reyyan87 canım nerelerdesın ,bayadır yazmıyordun korktum kotu bır seymı oldu dıye ama baska forumlara yazdıgını gorunce ıcım rahatladı ne yaptın cumartrsı gunu her sey ormale döndümü bebegin iyimi

inşallah yukselır cnm....uzan dınlen cnm

kızlar..transferın 16.gundeyım..hemsıre estrofem tb kesın dedı..dıger ılaclara devam dedı..aranızda kullananlar ne zaman ilacı bıraktı acaba???

Hayırlısı inşallah bu bizim için hayırlıdır. Allah herşeyin doğrusunu bilir. Nasibimde vardır inşallah yoksa da bir sonrakine nasip diyeceğiz. Allah kimseyi çocukla sınamasın.
Canım iki gün daha bekle bakalım. Artar inşaallah. Bir de aynı yerlerde yaptır mümkünse çok farkediyor çünkü. Kendimden biliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…