- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #2.081
6+3 canım yok şikayet etmiyorum şükür. Gecenin bu saatinde üşüyerek uyandım.titreme terleme oldu. Neden scaba?Yorsun annesi yaa en fazla 12. Veya 16. Haftaya kadar... İple çektik bugünleri şükredelim şikayet etmeyelim.. Bide belirti kuvvetliyse bebekte sağlıklı ve yeri o kadar sağlam demektir""gerçi benim oğlumda hiç belirti bulantı olmamıştı"" . Sen kaçıncı haftandasın canım
Canım sahur ve iftarda alacaksan sorun olmaz,ama crinone jeli 12 saatte bir yapman gerek onu nasıl ayarlayacaksın peki?
CAnim tam hatirlayamadim nasildi degerlerin. Kontrol icin mi gitmistin bugun?Bugün değerim 31.66 çıktı. Çok üzüldüm. Doktor öncekini dikkate almadığını çarşamba tekrar aynı saatte yaptıracağım kan tahliliyle kıyaslama yaptıktan sonra net bir şey söyleyeceğini ve bu süre içinde yatarak dinlenmem gerektiğini söyledi. Şimdi raporluyum keşke geçen hafta çalışmasaydım diyorum. Her şeyin hayırlısı.
Acaba değeri düşüp yükselen oldu mu.
Transferden sonra 9. Gün 34.92 çıkmıştı. Bugün 31.66 çıktı. Doktor çarşamba günü değere göre konuşacak. İlk değeri dikkate almıyorum dedi. Dinlenmem gerektiğini söyledi. Şuan çok sancılı adet görecek mişim gibi ağrı çekiyorum. Hayırlısı.Saniye1988, post: 41769215, member: 577290"]CAnim tam hatirlayamadim nasildi degerlerin. Kontrol icin mi gitmistin bugun?
2sini de ayni yerde mi yaptirdin farkliysa oynayabiliyo deger. Insallah carsamba gunune degerin katlanmis olur canim su mubarek gunde rabbim hepimizin yardimcisi olsunTransferden sonra 9. Gün 34.92 çıkmıştı. Bugün 31.66 çıktı. Doktor çarşamba günü değere göre konuşacak. İlk değeri dikkate almıyorum dedi. Dinlenmem gerektiğini söyledi. Şuan çok sancılı adet görecek mişim gibi ağrı çekiyorum. Hayırlısı.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, inşşallah degerin katlanırTransferden sonra 9. Gün 34.92 çıkmıştı. Bugün 31.66 çıktı. Doktor çarşamba günü değere göre konuşacak. İlk değeri dikkate almıyorum dedi. Dinlenmem gerektiğini söyledi. Şuan çok sancılı adet görecek mişim gibi ağrı çekiyorum. Hayırlısı.
Farklı yerlerde yaptırdım. Bir de zamanından önce olduğu için dikkat etmedi. Bu değere göre hamilesin ama çarşamba günü değerinle kıyaslyıp o zaman net bir şey söyleyeceğim dedi. Sonuç çıkmadan bile dikkate almamıştu ilk değeri2sini de ayni yerde mi yaptirdin farkliysa oynayabiliyo deger. Insallah carsamba gunune degerin katlanmis olur canim su mubarek gunde rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canım oncelıkle cok cok gecmıs olsun , sınavın Allah katında daha bıtmemıs demekkı , sabırla atlattıgına inanıyorum , Allah bundan sonrasında sana tez zamanda güzel gönlüne göre güzel evlatlar nasıp etsin ..Kızlar merhaba bakabildigim kadarıyla yeni hamis haberleri var ne güzel , benim günlerim genelde hastanede gecti biliyorsunuz dış gebelik tanısı kesinleşti. Şimdi kan değerinin düşmesini bekliyoruziki hafta önce yukselsin diye dua ederken şimdi düşsün diye dua ediyoruz, hayat çok tuhaf. Bu benim 5. Denememdi bu kadar uzun ve zorlu bir maratonda öğrendiğim tek şey sabır , şimdi sonuç bekleyen arkadaşlar biliyorum çok zor ama ne olur sabredin dr. Verdiği test gününden önce test yaptirmayin sonuç yanıltıcı olabiliyor. Kanamasi olan yada belirti arayan arkadaşlar var bunların hepsi bahane inanın böyle birşey yok herşey olacağına varıyor. Allahım hamile olanlara sağlıkla bebislerini kucaklarina almayı nasip eder inşallah hayırlı birer evlat olurlar, bizim gibi umudunu kaybetmeyenlerede bu mutluluk tez zamanda nasip olur inşallah.
Hayırlısı inşallah bu bizim için hayırlıdır. Allah herşeyin doğrusunu bilir. Nasibimde vardır inşallah yoksa da bir sonrakine nasip diyeceğiz. Allah kimseyi çocukla sınamasın.Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, inşşallah degerin katlanır
Canım bu mubarek günde sana dua edıcem , senın ıcın en hayırlısı olsun , mucizen olur ınsallah , sımdı nasılsın ıyımısın?Kahverengi akıntıyla başlayan kanamam kırmızıya döndü nihayet ve ağrımda var baya sanırım gidiyor daha önceki hamileliğimdede böyle başlamıştı ve bir gecede düşmüştüDua edin nolur hakkımızda hayırlırsı artık
Bugün değerim 31.66 çıktı. Çok üzüldüm. Doktor öncekini dikkate almadığını çarşamba tekrar aynı saatte yaptıracağım kan tahliliyle kıyaslama yaptıktan sonra net bir şey söyleyeceğini ve bu süre içinde yatarak dinlenmem gerektiğini söyledi. Şimdi raporluyum keşke geçen hafta çalışmasaydım diyorum. Her şeyin hayırlısı.
Acaba değeri düşüp yükselen oldu mu.
Canım iki gün daha bekle bakalım. Artar inşaallah. Bir de aynı yerlerde yaptır mümkünse çok farkediyor çünkü. Kendimden biliyorum :))Hayırlısı inşallah bu bizim için hayırlıdır. Allah herşeyin doğrusunu bilir. Nasibimde vardır inşallah yoksa da bir sonrakine nasip diyeceğiz. Allah kimseyi çocukla sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?