2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canim.lutfen uzulme hayirlisi Allahtan herseyin en guzelini o bilir insallah bebegin senledir benmde kanamm var hala ve bhcg degrmde dusmus.Rabbim kaderimize ne yazdysa onu yasiycaz.ama dilerimki Allahtan yavrilarimizi bize bagislar..

Canım doktorunu arayıp hastaneye git. İğne falan yapıyorlarmış. Bir arkadaşım sürekli kanama yaşadı şuan 7 aylık hamile. Hemen pes etme

Kızlar merhaba bakabildigim kadarıyla yeni hamis haberleri var ne güzel , benim günlerim genelde hastanede gecti biliyorsunuz dış gebelik tanısı kesinleşti. Şimdi kan değerinin düşmesini bekliyoruz iki hafta önce yukselsin diye dua ederken şimdi düşsün diye dua ediyoruz, hayat çok tuhaf. Bu benim 5. Denememdi bu kadar uzun ve zorlu bir maratonda öğrendiğim tek şey sabır , şimdi sonuç bekleyen arkadaşlar biliyorum çok zor ama ne olur sabredin dr. Verdiği test gününden önce test yaptirmayin sonuç yanıltıcı olabiliyor. Kanamasi olan yada belirti arayan arkadaşlar var bunların hepsi bahane inanın böyle birşey yok herşey olacağına varıyor. Allahım hamile olanlara sağlıkla bebislerini kucaklarina almayı nasip eder inşallah hayırlı birer evlat olurlar, bizim gibi umudunu kaybetmeyenlerede bu mutluluk tez zamanda nasip olur inşallah.

Canim.lutfen uzulme hayirlisi Allahtan herseyin en guzelini o bilir insallah bebegin senledir benmde kanamm var hala ve bhcg degrmde dusmus.Rabbim kaderimize ne yazdysa onu yasiycaz.ama dilerimki Allahtan yavrilarimizi bize bagislar..
Herşeyde bi hayır vardır canım bekleyip gorucez insallh bizi birakmazlar

Canım benim herşeyde bir hayır vardır. Allah emeklerinizin karşılığını elbet bir gün verecektir. Şuan tek düşünmen gereken şey kendi sağlığın...dikkat et kendine

mercankaya post: 41757083 .!.:
Canım ben bütün gün yatıyorum bel ve karın ağrım var. Yarın sabah doktora gideceğim sabırsızlıkla onu bekliyorum.
Ya kızlar ara ara midem kalkıyor bunun in erken değil mi. Sürekli bir yorgunluk uyku hali. Sabahları zaten bel ağrımdan kasık ağrımdan uyuyamıyorum gün içinde de sürekli uykum geliyo. 3-4 saat yatıyorum. Gündüz uyuma gibi bir alışkanlığım yoktur genelde. Off

Allah sabrınıversin canım. İnşallah bir sonrakideneme sağlıklı güzel bir şekilde sonuçlanır. Hakkımızda hayırlısı neyse onu versin Ya Rabbim. Çok geçmiş olsun.

S

Canım senin iki embriyomu tek mi ?

Valla benim bildiğim 7. Haftadan önce pek bi bulantı falan olmadığı ancak ikiz gebeliklerde betahcg yüksek seyrettiği için onlarda daha fazla ve erken belirtiker oluyor o yüzden sordum.. Hadi inşallah müjdeli haberlerle gel bize yarın ...

Benim bünyem hassas bir de mide rahatsızlığım var zaten belki ondandır bilemiyorum.
Yarın inşallahhh güzel haberleri yazacağım Allah'ın izniyle.

Ben bugün hiç kalkamadım çok halsizim. Bulantımda çok. Sanırım çok yoracak beni

Ben bugün hiç kalkamadım çok halsizim. Bulantımda çok. Sanırım çok yoracak beni
Yorsun annesi yaa en fazla 12. Veya 16. Haftaya kadar... İple çektik bugünleri şükredelim şikayet etmeyelim.. Bide belirti kuvvetliyse bebekte sağlıklı ve yeri o kadar sağlam demektir""gerçi benim oğlumda hiç belirti bulantı olmamıştı"" . Sen kaçıncı haftandasın canım

Kizlar ben diger forumlara dalmisim bi kac gundur buradaki arkadaslarimin yazilarini okuyunca cok uzuldum. Hepsine Allah tan yardim diliyorum umarim onemli bisey degildir sadece bi kanamadir ve gecer hersey yolundadir. Ben de ilk randevumu aldim 20sine bakalim bi gorseydim rahat edicektim. Simdi kan testi de yok elimde olsa hergun yapicam benimle oldugundan emin olmak icin.

Arkadaslar transferimin 3.gunundeyim bugune kadar oruc tutmadim ama yarin kadir gecesi tutmak istiyorum,kan sulandirici ve crinone jel , tutsam acaba bunlar oruc bozarmi bilen lutfen beni aydinlatirsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…