- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #2.061
İnsallh tesekkur ederim hepimizin insalh beklicez artikRabbim yardımcın olsun arkadaşım dilerim bu sefer böyle olmaz
Sımsıkı tutunur da hiçbi kanama kopartamaz onu senden inş
Herşey de Allah tan
Canim.lutfen uzulme hayirlisi Allahtan herseyin en guzelini o bilir insallah bebegin senledir benmde kanamm var hala ve bhcg degrmde dusmus.Rabbim kaderimize ne yazdysa onu yasiycaz.ama dilerimki Allahtan yavrilarimizi bize bagislar..Kahverengi akıntıyla başlayan kanamam kırmızıya döndü nihayet ve ağrımda var baya sanırım gidiyor daha önceki hamileliğimdede böyle başlamıştı ve bir gecede düşmüştüDua edin nolur hakkımızda hayırlırsı artık
Canım doktorunu arayıp hastaneye git. İğne falan yapıyorlarmış. Bir arkadaşım sürekli kanama yaşadı şuan 7 aylık hamile. Hemen pes etmeKahverengi akıntıyla başlayan kanamam kırmızıya döndü nihayet ve ağrımda var baya sanırım gidiyor daha önceki hamileliğimdede böyle başlamıştı ve bir gecede düşmüştüDua edin nolur hakkımızda hayırlırsı artık
Canım tesekkurler , istanbuldayım girip bakamadım çok.carsambayı beklıyorum heyecanla
Benim kanamam kahvereniye döndü şimdilik agrimda çok yok gibi yarın dr a gidicem neler oldugunu ogrencez
Canım iğne yaptık zaten beklicez dior embriyolarin genetigine bile bakilmisti dr anlam veremedi kanamaya kese falanca çok İyidiCanım doktorunu arayıp hastaneye git. İğne falan yapıyorlarmış. Bir arkadaşım sürekli kanama yaşadı şuan 7 aylık hamile. Hemen pes etme
Herşeyde bi hayır vardır canım bekleyip gorucez insallh bizi birakmazlarCanim.lutfen uzulme hayirlisi Allahtan herseyin en guzelini o bilir insallah bebegin senledir benmde kanamm var hala ve bhcg degrmde dusmus.Rabbim kaderimize ne yazdysa onu yasiycaz.ama dilerimki Allahtan yavrilarimizi bize bagislar..
Canım benim herşeyde bir hayır vardır. Allah emeklerinizin karşılığını elbet bir gün verecektir. Şuan tek düşünmen gereken şey kendi sağlığın...dikkat et kendineKızlar merhaba bakabildigim kadarıyla yeni hamis haberleri var ne güzel , benim günlerim genelde hastanede gecti biliyorsunuz dış gebelik tanısı kesinleşti. Şimdi kan değerinin düşmesini bekliyoruziki hafta önce yukselsin diye dua ederken şimdi düşsün diye dua ediyoruz, hayat çok tuhaf. Bu benim 5. Denememdi bu kadar uzun ve zorlu bir maratonda öğrendiğim tek şey sabır , şimdi sonuç bekleyen arkadaşlar biliyorum çok zor ama ne olur sabredin dr. Verdiği test gününden önce test yaptirmayin sonuç yanıltıcı olabiliyor. Kanamasi olan yada belirti arayan arkadaşlar var bunların hepsi bahane inanın böyle birşey yok herşey olacağına varıyor. Allahım hamile olanlara sağlıkla bebislerini kucaklarina almayı nasip eder inşallah hayırlı birer evlat olurlar, bizim gibi umudunu kaybetmeyenlerede bu mutluluk tez zamanda nasip olur inşallah.
Canım ben bütün gün yatıyorum bel ve karın ağrım var. Yarın sabah doktora gideceğim sabırsızlıkla onu bekliyorum.mercankaya post: 41757083 .!.:
Allah sabrınıversin canım. İnşallah bir sonrakideneme sağlıklı güzel bir şekilde sonuçlanır. Hakkımızda hayırlısı neyse onu versin Ya Rabbim. Çok geçmiş olsun.miragepost: 41757326 .!.:Kızlar merhaba bakabildigim kadarıyla yeni hamis haberleri var ne güzel , benim günlerim genelde hastanede gecti biliyorsunuz dış gebelik tanısı kesinleşti. Şimdi kan değerinin düşmesini bekliyoruziki hafta önce yukselsin diye dua ederken şimdi düşsün diye dua ediyoruz, hayat çok tuhaf. Bu benim 5. Denememdi bu kadar uzun ve zorlu bir maratonda öğrendiğim tek şey sabır , şimdi sonuç bekleyen arkadaşlar biliyorum çok zor ama ne olur sabredin dr. Verdiği test gününden önce test yaptirmayin sonuç yanıltıcı olabiliyor. Kanamasi olan yada belirti arayan arkadaşlar var bunların hepsi bahane inanın böyle birşey yok herşey olacağına varıyor. Allahım hamile olanlara sağlıkla bebislerini kucaklarina almayı nasip eder inşallah hayırlı birer evlat olurlar, bizim gibi umudunu kaybetmeyenlerede bu mutluluk tez zamanda nasip olur inşallah.
Canım ben bütün gün yatıyorum bel ve karın ağrım var. Yarın sabah doktora gideceğim sabırsızlıkla onu bekliyorum.
Ya kızlar ara ara midem kalkıyor bunun in erken değil mi. Sürekli bir yorgunluk uyku hali. Sabahları zaten bel ağrımdan kasık ağrımdan uyuyamıyorum gün içinde de sürekli uykum geliyo. 3-4 saat yatıyorum. Gündüz uyuma gibi bir alışkanlığım yoktur genelde. Off
Tek canım.S
Canım senin iki embriyomu tek mi ?
Benim bünyem hassas bir de mide rahatsızlığım var zaten belki ondandır bilemiyorum.Valla benim bildiğim 7. Haftadan önce pek bi bulantı falan olmadığı ancak ikiz gebeliklerde betahcg yüksek seyrettiği için onlarda daha fazla ve erken belirtiker oluyor o yüzden sordum.. Hadi inşallah müjdeli haberlerle gel bize yarın ...
Ben bugün hiç kalkamadım çok halsizim. Bulantımda çok. Sanırım çok yoracak beniValla benim bildiğim 7. Haftadan önce pek bi bulantı falan olmadığı ancak ikiz gebeliklerde betahcg yüksek seyrettiği için onlarda daha fazla ve erken belirtiker oluyor o yüzden sordum.. Hadi inşallah müjdeli haberlerle gel bize yarın ...
Yorsun annesi yaa en fazla 12. Veya 16. Haftaya kadar... İple çektik bugünleri şükredelim şikayet etmeyelim.. Bide belirti kuvvetliyse bebekte sağlıklı ve yeri o kadar sağlam demektir""gerçi benim oğlumda hiç belirti bulantı olmamıştı"" . Sen kaçıncı haftandasın canımBen bugün hiç kalkamadım çok halsizim. Bulantımda çok. Sanırım çok yoracak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?