2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canım bariz bir adet kanaması mı yoksa sade kırmızı kan mı? Kan sulandırıcı ilaçları bıraktın değil mi? Korkma, dua et bol bol
Ya canim bi onceki kanamam bildgn adet kani gibiydi hem kirmizi hemde pedin yarisi doldu iki ped kullandm simdiki kahverengi hatta kiremit rengi gibi buyuk 5-6 damla doktor ilaclari kestrmedi.kanamm devm edince tekrar aradm kan sulandrci igneyle hapi birakaymmi die kizdi onnlarla alakasivyok kanamanin dedi.sennde kanamn vardi biara durdumu tamamen

Canım hep pozitifsin Allah sabrının mukafatını verıcek ınsallah, agustos ayından hamıle oldugunu ogrenırsın umarım , Allah yardımcın olsun , sanada dua edıcegım

Bana drm coraspinin neden olduğu bi kanama dedi, kan rahimde birikmiş ve sonunda kanamayla atmış kendini dedi ilacı hemen kestirdi şu an çok az leke gibi kahve rengi geliyor tabi herkesin durumu farklı sen kaçıncı günündesin peki? Kanama olunca hemen gel diyolar senin dru anlamadım ben?

bende anlms degilim neden kestirmedi.transfrden sonra 24.gunum.

Canım cok sevındım gozun aydın darısı kalp atıslarına ınsallah..transfer tarıhın ne zamandı canım senın? Bıde kesen kac mm onu ogrenebılırmıyım? Benım bebegım daha gozukmedıde oyuzden bılgı almak ıcın soruyorum

Maşallah canım tebrik ederim rabbim sevincini daim etsin... Darısı başımıza inşallah

Kese boyutunu söylemedi ama 2 cm falan sanırım bebişin boyuda 5,75 mm transfer tarihim 12.06.2015

Çok sevindim canim inşallah sağlıklı güzel hı gebelik gecirirsin keseyi tez zamanda görürsün inşallah bende aşılama dusunuyodum diyorum direk tüp bebek mi olsa ne kadara mal oluyo canim

Canım kahverengi olduğuna göre kimbilir ne zamanın kan kalıntısı o ... Rahat ol canım.. Sen kan vermedin dimi 12. Günü bekliyosun..
Yok canım vermedim.eşim iki gün dah sabret diyor. Bende p tesi ni bekliyorum. Çok şükür başka gelmedi ama ağrım devam ediyor. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin bu ağrılara katlanıtım sorun değil.

Çok sevindim canim inşallah sağlıklı güzel hı gebelik gecirirsin keseyi tez zamanda görürsün inşallah bende aşılama dusunuyodum diyorum direk tüp bebek mi olsa ne kadara mal oluyo canim
Canım senınde sorunun cıkolata kıstı ıse asılamanın bır faydası olacagını dusunmuyorum bence durek tup bebek yaptır , benım ılaclarla bırlıkte yaklasık 60oo tuttu cnm Allah yolunu acık ets

Kahverengi akıntıyla başlayan kanamam kırmızıya döndü nihayet ve ağrımda var baya sanırım gidiyor daha önceki hamileliğimdede böyle başlamıştı ve bir gecede düşmüştü Dua edin nolur hakkımızda hayırlırsı artık

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım dilerim bu sefer böyle olmaz
Sımsıkı tutunur da hiçbi kanama kopartamaz onu senden inş
Herşey de Allah tan

Cnm inşallah bışey olmaz..dualarım senınle,kendımle,tüm arkadaşlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…