• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Dün transferin 10 günüydü ve akşam hafif kahverengi bir akıntı geldi. Biraz endişe ettim ama kendimi sakinleştirdim. İnşallah sorun olmaz. Bu durumu yaşayanlar acaba adet sancısı gibi sancınız olurken mi oldu bu acaba. Ben adet olacağım sandım ama peçeteyle sildim ikinciye olmadı devamı da gelmedi.

Dün transferin 10 günüydü ve akşam hafif kahverengi bir akıntı geldi. Biraz endişe ettim ama kendimi sakinleştirdim. İnşallah sorun olmaz. Bu durumu yaşayanlar acaba adet sancısı gibi sancınız olurken mi oldu bu acaba. Ben adet olacağım sandım ama peçeteyle sildim ikinciye olmadı devamı da gelmedi.
Canım kahverengi olduğuna göre kimbilir ne zamanın kan kalıntısı o ... Rahat ol canım.. Sen kan vermedin dimi 12. Günü bekliyosun..

Merhaba!bende bende 2 senelik evlıyım ilk 9 ay düşünmedık sonrasında bir süre olmayınca doktora gittim rahim filmi hormon kan tahlilleri kendime ait yapılması gerken her şeyi yaptım hanıle kalmaya bır engel yok denıldı eşimden spermıyografı istendı onuda yaptırdık oldukca ıyı cıktı bu sefer ıkımız beraber doktor yoluyla ilerlemeye karar verdık , muayenede sag yumurtalıkta 3 cm cıkolata kisti bunu ca125 hormonun yuksek cıktıgı ve adet oncesı kahverengı lekelenmem olsugu ıcın tanı koydular , douglas yanı rahım arkası bosluktada 4 cm kıst tespıt edıldı kistlerlede hamıle kalan cokmus ama bız bekleyemedık daha fazla.daha deneyımlı ellere gıtmeye gitmeye karar verdık cunku cıkolata kistinin salgıladıgı sıvı dollenmeyı cıddı oranda engellıyormus, Teksen Camlıbele gittik Laporoskopı onerdı girmişken cıkolata kistinide alırız dedı o ay cok dusundum beynım yoruldu cunku amelıyatta cıddı oranda yumurta reservi azalıyor amh ıyı cıktı ama cogu doktor onermıyor , tavsıye uzerıne Faruk buyru ya gittim oda bana ıkı secenek sundu ya direk tüp bebek ya lapo , ama lapoda yumjrta rezervın azalır dedi, bizde tüp bebege karar verdik . Yasımda 27 bu arada.mersk etme surec cok hızlı neden bılmem umutlandıımız ıcınmı bılmıyorum ama mutlu gecıyor ,3. Gün iğnelere basladım ,12. Gün yumurtalarım toplandı , 18 yumurtam cıktı , 11 i cok güzel ve hızlı bır sekılde bölündü cok sukur , paZartesi günü transfer yapılacak Allah ızın verırse , ıkı tane koydurucam ,5. Gün transferi olucak , yanı tutunması daha yuksek bır ıhtımal oluyor 5. Güne kadar 8 hücreye bölünmüş oldugundan .Allah ıkımız ıcınde hayırlısını nasıp etsin ,umarım adet olmazsın ,olırsanda umarım ilk tüp denemende tutar
Canım Merhaba sonuç ne oldu inşallah olumlu olmustur

Canım ayaklarını yükseğe kaldırıp uzan progesteron ilaçların vardı değil mi.. Bi de doktorunla görüş istersen
Ayaklrm hep yuksekte canim progestan fitil bde igne gunm bgun onu yaptrcam daha onceki kanamlrdada aradm ilaclarni kullan beklycez dior lutfen dua edin bebege bisey olmasin :(

Ayaklrm hep yuksekte canim progestan fitil bde igne gunm bgun onu yaptrcam daha onceki kanamlrdada aradm ilaclarni kullan beklycez dior lutfen dua edin bebege bisey olmasin :KK43:
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, çocuğunu sıkı sıkı tutundursun sana. doktorun bi ultrason muayenesi yapsa ya. benim arkadaşımın oluyordu sürekli kanaması. ultrasonda kese bozuk düşecek dediler. ama şimdi doğdu sağ salim çok şükür. inşallah sen de sağ salim alırsın kucağına.

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, çocuğunu sıkı sıkı tutundursun sana. doktorun bi ultrason muayenesi yapsa ya. benim arkadaşımın oluyordu sürekli kanaması. ultrasonda kese bozuk düşecek dediler. ama şimdi doğdu sağ salim çok şükür. inşallah sen de sağ salim alırsın kucağına.
Amin insallah alirim saglkla kucagima.hic gel demior gununu bekliycez dior erkn cagirrsa belki gorunmez diemi dusunuyor bilemiyorumki.

Canım Merhaba sonuç ne oldu inşallah olumlu olmustur
Canım tutundu cok dukur hamıleyım ama henuz kedenın ıcınde bebegı goremedık , haftasına gore geriden geldıgı ıcın mı yok bos gebelıkmı su an ıcın bebde bılmıyorum oazartesı kesın gozukmesı lazımmıs bebegın beklıyorum bende ınsallah bebegım benımledır

Hamişlerr
Hamiş adayları
Musmutlu haftasonları :) :) :)
Bu mübarek günlerde rabbim bebeklerinizi sıkıca tutsun, tedavi sürecini hayırla tamamlandırsın. Sizleri çok özledim canlarım. Ne olur benide dualariniza katin bat 29 temmuz ve bende bu seruvene kalrigim yerden devam edicem. Rabbimin izniyle hepimizin bu hem manevi özelliklede psikolojik hem maddi zorlu süreci kolayliklar versin. Canim hamisler sizler melek tasiyorsun dualariniza biz melek brkleyenleride katin. Kendinize cok. Dikkat edin ve bu topikde sunu öğrendim LÜTFEN KENDİNİZİ DİNLEMEYİN :)

Ayaklrm hep yuksekte canim progestan fitil bde igne gunm bgun onu yaptrcam daha onceki kanamlrdada aradm ilaclarni kullan beklycez dior lutfen dua edin bebege bisey olmasin :KK43:
Canım bariz bir adet kanaması mı yoksa sade kırmızı kan mı? Kan sulandırıcı ilaçları bıraktın değil mi? Korkma, dua et bol bol

Back