2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

oznur65 reyyan87 H hasret41 . Kızlar cok tesekkur ederım , Rabbım hakkımda hayırlısını nasıp etsin , evet doktorlar cok acımasız illa kotusunude soyluyorlar halbukı soylemese carsambaya kadar rahat olucaktım , ama onlarda ıyılıgımız ıcınmı yapıyorlar anlamadım, sımdı tüp yaptırdıgım profa sordum haftasına gore kese boyu kucuk dedı oda , gebelık cok yenı okdugu ıcı kurtajada gerek kalmayabılır ilaçla dusurukur dedı , bunları duymak bıle bır garıp

Ayaklarını uzatıp ayaklarının altına yastık koyuyormusun uzanıyormusun canım ? Dinlen bol istirahat varmı yanında yardımcı olacak insan

Canım yaa Allah yardımcın olsun.. İftarda yedirmek içirmek çok sevap hepimiz biliyoruz ama şu hassas günlerde misafir kabul etmesen? Ayakta fazla kalmasan nasıl olur... Valla benim doktorum elektrikli süpürge bile açma dinlen bu dönem çok önemli dedi..

Yerden göğe haklısın canım
Yarın randevun kaçta canım ? Heyecanla bekliyoruz haber senden rabbim güle güle çıkartsın cümlesini hastaneden tabbi ki seni de ..

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.. Dualarım seninle

Arkadaşlar bugün bebeğimin kalp atışını duydum ve ilk defa kaygısız heyecanlandım. Drm çok güzel konuştu kanama içinde kan sulandırıcı ilaçların rahimde biriktiğini daha sonra da kanama yaptığını bu durumunda olabilir olduğunu söyledi. Benim gibi bu stresi yaşayan arkadaşlar hemen kötü düşünmeyin ki ben gitti bebek yok diye gittim dra güzel düşünün güzel şeyler olsun...

Ooo tebrik ederim canım süper haber maşallah.. Allah sevincini daim etsin kucağına almayı nasip etsin

Korkular hiç bit miyor sanırım. Bende dayanamayıp bugün kan verdim 34,92 çıktı tranferin 9. günü bugün bu seferde acaba normal gebelik mi değil mi diye panik yapıp korkuyorum. Allah kimseye mutluyken acı çektirmesin karnımızdaki bebekleri bize bağışlasın...amin.

İnşallah katlanarak çoğalır değerin canım tebrik ederim..
Negatif olsaydı sıfır çıkardı..
Şimdi ctesi tekrar kan vereceksin değil mi bi de bu değeri doltorunla paylaştın mı

Masallah canim ya cok sevindim ne guzel kalp atisini duymussun darisi basimiza olsun..

İnşallah katlanarak çoğalır değerin canım tebrik ederim..
Negatif olsaydı sıfır çıkardı..
Şimdi ctesi tekrar kan vereceksin değil mi bi de bu değeri doltorunla paylaştın mı

İnşallahhhhh canım ya endişeliyim biraz.
Yok paylaşmadım canım. Bana ptesi test yapıp göndermemi söyledi. Kan verdiğim yerdeki bayan endişe etme bu katlanarak çoğalır hamilesiniz dedi. Ama işte ister istemez endişe ediyor insan. Pazartesi vermeyi düşünüyorum sence c.tesi de vereyim mi?

Gözün aydın canım ne güzel duymuşsun kalp atışini darısı bizlerin başına inşallah

Hiç merak etme canım değerin inşallah katlanarak artar bence artık doktorunu dinle ve pazartesi yi bekle bugün galiba 9. günün değil 8. günün çünkü kan testini 12. gün istiyorlar transfer tarihin ayın kaciydi

Süper bir haber:) gözünaydın canım

İnşallahh canm benim. Transfer günü 30 Haziran canım 12 gün pazara denk geliyor o yüzden p tesi istediler.
İnşallah dediğiniz gibi artar değerim. Bende hiç kanama olmadı ama kasık ve bel ağrım hiç durmadan devam ediyor korkuyorum özellikle belim ağrıyor sürekli.

Insallah artar cnm..hamılesın cnm Allah'ın ıznıyle...ınsallah hepımızın katlanır

1 gun arayla yaptır cnm
...

Yerden göğe haklısın canım
Yarın randevun kaçta canım ? Heyecanla bekliyoruz haber senden rabbim güle güle çıkartsın cümlesini hastaneden tabbi ki seni de ..
Amin canım sağolasın. Saat 13:40 randevum. Hayırlı müjdeli haberler verebilirim inşaallah

Gözün aydın canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.maratonun önemli bir kısmını atlattin çok şükür
gözün aydın canım. Rabbim kat kat artırsın.

canım önceden verilen sözler iptal edemiyorum durumun böyle olacagını tahmin edemedim ama olsun ben kendimi hazırladım cumartyesi ip kopacak neyseki oğlum var darısı siz bekleyenlere gerçi senin de oğlun var hadi 2. sine rabbim kucagıuna almayı nasip etsin bolca aminnnn

tebrikler canım çok güzel haber ben hep diyorum kanamadan korkmayın kontrol altına alındığı sürece ben oğlumda yaşadım maşallah şimdi yaramaz mı yaramaz afacan bir oğlum var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…