2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Çok güzel bi haber canım Allah başka sıkıntı göstermeden devamını getirsin ve darısı bize insallh

Ayaklarını uzatıp ayaklarının altına yastık koyuyormusun uzanıyormusun canım ? Dinlen bol istirahat varmı yanında yardımcı olacak insan
Çok yatamiyorum ya cunku çalışıyorum izinde almadım daha önce alıp izin yatmistim hep düşmüştü yine bu seferde böyle dr yat dio ama izin alacak durumumda kalmadı maalesef

canım çok sevindim inşallah darısı benim başıma, 20 temmuz ilk muayene bakalım ben de duyabilecek miyim?

Progestan 100 hazneden kullanan varmı..benım ÇOĞU gerı gelıyor..çok az ıçerı ıtıyorum..cokmu derıne ıtıyosunuz???

Progestan 100 hazneden kullanan varmı..benım ÇOĞU gerı gelıyor..çok az ıçerı ıtıyorum..cokmu derıne ıtıyosunuz???
Niye çok az itiyorsun canım olabildiğince geriye it rahim ağzına ulaşması lazım ben crinone jel kullanıyorum o çok geri gelmiyor ama daha önceden progestan kullanmistim ve daha çok geri geliyordu dediğin gibi yinede sen ileri it ve mutlaka eldiven kullan mikrop kapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…