AYNI BEN :) AYY NOLCAK BU HALİMİZ BİLMİYORUM EŞİM ŞAŞIRMIŞ NASIL DAVRANICAĞINI VALLA DİYORUM Kİ BAZEN ALLAH SANIRIM BANA CEZA VERİYO ÇOK CANINI ACITIYORUM ÇÜNKÜ SONRA PİŞMAN OLMAK VİCDAN AZABI ÇEKMEKTE ANLAMSIZ OLUYOR :) SENİN NEZAMAN TAHLİL GÜNÜN CANIM KAÇINCI GÜNÜN AŞILAMANINAynen cnm bende ole herseye bagiriyorm esime bu tedavi sureclerinde hep yanimda dra geldi yalnz birakmadi ama yinede hirsimi ondan aliyorm sonrada vicdan azabindan kendimi yiyip bitiriyorm
canim biz hep bu stresten kaybediyoruzBENİMKİLER ÇOK ŞÜKÜR BASKI YAPMIYOLAR GÜNAHLARINI ALAMAM O KONUDA DESTEKLER BANA AMA BEN FARKLI GÜNCEL YAŞANAN OLAYLARDA CANIMI SIKIYORUM ÇOK STRESLİYİM KIZLAR BELKİDE PROBLEM BENDE DİYE ÇOK ALINIYORUM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM.AİLEMDE YOK YANIMDA ANNEMLER İSTANBULDA BEN İZMİRDE.EŞİMİ DE ÜZÜYORUM BU STRESİMDEN DOLAYI SONRA ONADA ÜZLÜYORUM.ADAM 4 YILDIR HEP BANA DESTEK AMA BEN HEP Bİ KAWGA HEP Bİ SIKINTI ÇIKARIYORUM.İŞİYLE Mİ UĞRAŞSIN BENİMLE BAŞKALARIYLA MI ŞAŞIRMIŞ KAMIŞ .HEP ÖZÜR DİLİYORUM AMA YİNE AYNI BİANDA GÖZÜM DÖNÜYO ACAYİP SİNİRLİYİM.RESMEN PSKOLOJİM BOZULMUŞ.AN GELİYOKİ NEFES ALAMIYORUM PANİK İÇİNDE FENALAŞIYORUM KALBİM PIR PIR ATIYO TİTİRİYO ELLERİMİYİKİ SİZ VARSINIZ TEK NEFES ALIP DERTLEŞTİĞİM YER BURASI
Hayır.p.tesi asilama yaptırdım daha 2gun oldu
Kizlar dun gece adet oldum cok morelim bozuk cok agladim peceteye surunce sulu kirmizimi kahvemj ne geliyo anlamadm ped e iki hc damla kahvemsi geliyo. Bugun 16. Gunumdu. Cok uzgunum Allah yardimcimiz olsun
Canim felaket bi sanciyla uyandm lavobaya kostum siyah gbi bole kanama et parcasi gbi bise dustu lavobaya sap diye ardndan kanamam dahada artti hap ictim yattim smdi(
kizlarrrrrr bugun kan testini verdim, sonuclar bir bucukta dediler. ben o saaate kadar ne yapacagim? nasil gececek? birak 4 saati, dakikalar gecmiyor( dualarinizi esirgemeyin ne olur
ilkinde hissettim ya belirtiler şimdi de diyorum ki yine hissedebilirim olsaama deddiğin gibi nerdeee bizde o sabır Allah yardımcımız olsun çok stresliyim inanılmaz kalp çarpıntım var sanırım kafama çok takıyorum içimi daraltıyorum
Ben bu ay deniycem cnm snde haklsn ama baydr duymstm bn bebek için en azndn zarari olmaz ya smdi kan verme ye gtcm bakalm gebelik varmı dye 15.gunm hadi bnda dua edn nolur kulun Kula duası kabul u olurmus
Benimde oyle olacak diye korkuyorum gecen aksam ruyamda esimin ailesine soylemek zorunda kaliyordum. Esimde problem var ama kmseye soylemek istemiyorum. Kendi ailesine bile. Allah m yardim eder insallah soylemek zorunda kalmam. Ama artik basimizin etini yiyorlar cocuk yapin ayip artik 1.5 yil oldu bilmemne diye
canim biz hep bu stresten kaybediyoruzburada bir hanimla tanistim iki kez asilama yapilmis tutmamis, doktor boyle imkani yok hamile kalmanin tup bebek yapalim demis. onun icin de kadinin yasi tutmuyormus, bir sene beklemesi gerekiyormus. bekleyelim demisler. kadin nasil olsa olmuyor mecbur bekleyecegiz diye salmis kendini :))) spora falan yazilmis :) hic aklinda yokken ertesi ay kendiliginden hamile kalmis. isin ozu kensinlikle stres yapip kendimizi harap etmememiz gerekiyor.
Bu ay benim kocam yok canım :)direk ot hamile bırakmıyor bana bir etkisi olmazKızlar msj mi görmediniz sanırım tekrarliyorum Meryem Ana eli dye bi ot var ben bu otla hamile kalanlar oldugunu duydum smdi sipariş verdm heryerde ykmus gittigidiyor.com da 20 tl çok bsey degl mutlaka deneyin derim ama kalben inanarak yapın L Lina-merve S sametuche J jasmine7676yume dger kzlar sizin ismler aklıma gelmdi hadi bu ay bununla deneyelim
aşılama olduğunu paylaşma kimseyle sonucu söylersin. herkes anlayamıyor malesef bizleri.Aynen canım bende çok stresliyim deli ediyo etrafmdaki bazı insanlar beni resmen sinirden titriyo ellerim keşke görmesem hiç bazılarını.aşırı inat ve sözde anlayışlı görünüp gösterişte ama lafla her türlü bana sıkıntı veren kişiler var sinir oluyorum hakktten
Kime gidiyorsun senKizlar kontrolden geldim.6gun gonal f 50 doz kullandim bugun kontrole cagirdi.yumurtalara bakmis 2tane olgunlasmis yumurta varmis aksamuzeri 4gibi catlatma ignesini yap dedi yarin tekrar 9da kontrol dedi.sonra 3gun iliski dedi eee asilama ne zaman dedim asilamami dedi evet biz asilama tedavis icin geliyoruzya dedim adam bizim asilsma icin geldigimizi unutmus koskoca izmirde sectigim doktora bakin yaaa saka gibi! Neyse 4te catlatma ignesini yapip yarin sabah kontrole gitcem catladiysa asilamayi yapcak.hiccc umudum yok elimde 2kutu igne var bundan sonra hemen bir daha denesem olurmuki biseyde soramadim doktora doguma yetiscekti kostu gitti..
Kizlar kontrolden geldim.6gun gonal f 50 doz kullandim bugun kontrole cagirdi.yumurtalara bakmis 2tane olgunlasmis yumurta varmis aksamuzeri 4gibi catlatma ignesini yap dedi yarin tekrar 9da kontrol dedi.sonra 3gun iliski dedi eee asilama ne zaman dedim asilamami dedi evet biz asilama tedavis icin geliyoruzya dedim adam bizim asilsma icin geldigimizi unutmus koskoca izmirde sectigim doktora bakin yaaa saka gibi! Neyse 4te catlatma ignesini yapip yarin sabah kontrole gitcem catladiysa asilamayi yapcak.hiccc umudum yok elimde 2kutu igne var bundan sonra hemen bir daha denesem olurmuki biseyde soramadim doktora doguma yetiscekti kostu gitti..
Ozel cinarli resat bozoklarKime gidiyorsun sen
Unutmus valla insan bari bi kayit acar bilgileri gozden gecirir hasta iceri girmeden.insallah gelismistir kac cm oldugunuda soylemedi.catlatma ignesinide gobekten yap dedi ben yapamamki onu siz kendinizmi yapmistinizunutmuş muii ki hbrn oldgirmeden.sagol canim insallah gelismistir ın dr u
yumiler gelişmiş bgn çatlatma verdiysehadi haayırlısı olsun
hayırlısı olsun inş. durmak yok ama pes etmek yok. atlatması da zor belki ama bi sonraki için umut herzaman var.Canm negatif ckms ti idrar testi
yani normali o ztn cnmUnutmus valla insan bari bi kayit acar bilgileri gozden gecirir hasta iceri girmeden.insallah gelismistir kac cm oldugunuda soylemedi.catlatma ignesinide gobekten yap dedi ben yapamamki onu siz kendinizmi yapmistiniz
kan testi verecek bgn dünkü idrar testi negatifmiş cnmhayırlısı olsun inş. durmak yok ama pes etmek yok. atlatması da zor belki ama bi sonraki için umut herzaman var.
bende kendim yapmıştım canım ama doktorunla özel konuş söyle yani bana karşı ilgisiz dawrandığınızı düşünüyorum de.benim için çok öenmli bi süreç de yani ilgi alakada önemli ki bu ilgi alakayla alakası yok resmen yapılacak işlemi dikkate almıyo istersen iğnelerin dewam ederken git başka doktora bende izmirde oturuyorum doktorumdan memnunum tınaztepe hastanesi bucada doktor erdal beyUnutmus valla insan bari bi kayit acar bilgileri gozden gecirir hasta iceri girmeden.insallah gelismistir kac cm oldugunuda soylemedi.catlatma ignesinide gobekten yap dedi ben yapamamki onu siz kendinizmi yapmistiniz
hala bi umut var yani. inş istediği gibi sonuçlanır.kan testi verecek bgn dünkü idrar testi negatifmiş cnm
evet cnm inşallah kanda pozitifi görürhala bi umut var yani. inş istediği gibi sonuçlanır.
AYNI BEN :) AYY NOLCAK BU HALİMİZ BİLMİYORUM EŞİM ŞAŞIRMIŞ NASIL DAVRANICAĞINI VALLA DİYORUM Kİ BAZEN ALLAH SANIRIM BANA CEZA VERİYO ÇOK CANINI ACITIYORUM ÇÜNKÜ SONRA PİŞMAN OLMAK VİCDAN AZABI ÇEKMEKTE ANLAMSIZ OLUYOR :) SENİN NEZAMAN TAHLİL GÜNÜN CANIM KAÇINCI GÜNÜN AŞILAMANIN
Cnm benim 9. Gunum dr beni 6. Gunu cagirdi kanda bakti 14,5 cikti dollenme vr dedi bende dedim ilac etkisi olamazmi cok erken die yok ilac bu kadar yuksek cikmaz dedi dun yine kan aldi birazdan esim arayack sonuc icin ben umutlu degilim o vikan deger ilactandi bence cunku cok erkendi hatta o sonuctan sonra kan sulandirici igneye baslattiAYNI BEN :) AYY NOLCAK BU HALİMİZ BİLMİYORUM EŞİM ŞAŞIRMIŞ NASIL DAVRANICAĞINI VALLA DİYORUM Kİ BAZEN ALLAH SANIRIM BANA CEZA VERİYO ÇOK CANINI ACITIYORUM ÇÜNKÜ SONRA PİŞMAN OLMAK VİCDAN AZABI ÇEKMEKTE ANLAMSIZ OLUYOR :) SENİN NEZAMAN TAHLİL GÜNÜN CANIM KAÇINCI GÜNÜN AŞILAMANIN
Agzi olan konusuyor hala yapmiyolarmi cocuk bilmemne diyolar esimin aileside bu sefer bize soyluyo eskiden ben hep dusunmuyoruz derdim snra yalan solemeyim ddm dusunmeye karar verince soledm smdide hep soruyolarYa yapin ayip demek ne demektr bu insanlar ne kadar hadsiz ayip kelimesinin sozluk anlamini bilmiyolar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?