- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
Canim en buyuk dusman stres stress ! Sanirim ben dusuk yapmisimHaklısın canım nekadar belirti ararsak arayalım yada olsun olmasın hiç belli olmaz kafayı takınca aslında olmuyo en güzeli rahat olmak ya.ama nerde bende o rahtlık offf
benimde öyle oldu.sebebini bilmiyorum tabi.biriken kan olabilir.sıkma canını napalım kısmette yokmuş.biraz daha bekleyeceğiz.ben doktoru aradım işin kötüsü ikinci aşılamayı hemen yapar sandım.yapmıyor.bir ay dinlenme sonraki ay gel dedi :SCanim felaket bi sanciyla uyandm lavobaya kostum siyah gbi bole kanama et parcasi gbi bise dustu lavobaya sap diye ardndan kanamam dahada artti hap ictim yattim smdi(
Canim en buyuk dusman stres stress ! Sanirim ben dusuk yapmisimanneme anlattim oyle ddi yarin doktora gidecem gttigimdede soyleyecem
Aynen canım bende çok stresliyim deli ediyo etrafmdaki bazı insanlar beni resmen sinirden titriyo ellerim keşke görmesem hiç bazılarını.aşırı inat ve sözde anlayışlı görünüp gösterişte ama lafla her türlü bana sıkıntı veren kişiler var sinir oluyorum hakktten
benimde öyle oldu.sebebini bilmiyorum tabi.biriken kan olabilir.sıkma canını napalım kısmette yokmuş.biraz daha bekleyeceğiz.ben doktoru aradım işin kötüsü ikinci aşılamayı hemen yapar sandım.yapmıyor.bir ay dinlenme sonraki ay gel dedi :S
tahmin edebiliyorum.dün bende aynıydımEsimde bana tup bebek yapalim bidaha ayni sanciyi cekme tutma ihtimali daha yuksek diyor. Smdi pedimw baktm et parcasj ordada varbi tuhaf oldm gozlerim sisti aglamaktan
benimde ilk önce sadece annem biliyordu sonra söylemek zorunda kaldım malesef.şartlar ve mecburiyetler kahrolsun :) şaka bi yana da birazda fazla alınganım galiba çok her lafa alınıyorum ve sinirleniyorum stres yaptım yapı olarakta aşırı sabırsızım zaten Allahım bana sabrı öğretiyor sanırımKeske hic solemeseydin canm benm kmse bilmiyo bi kendi annem biliyo
Kızlar msj mi görmediniz sanırım tekrarliyorum Meryem Ana eli dye bi ot var ben bu otla hamile kalanlar oldugunu duydum smdi sipariş verdm heryerde ykmus gittigidiyor.com da 20 tl çok bsey degl mutlaka deneyin derim ama kalben inanarak yapın L Lina-merve S sametuche J jasmine7676yume dger kzlar sizin ismler aklıma gelmdi hadi bu ay bununla deneyelim
Amin canim cok sagolun kimseye anlatamiyorum buraya yaziyorum sizlerle paylasiyorum birtek derdimi iyi geliyorsunuz bana cok tesekkur ederim Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallahtahmin edebiliyorum.dün bende aynıydımama elimizden geleni yapıyoruz değilmi bundan sonrası Allahın takdiri.inşAllah bidahakine tutacak Allahın izniyle.kendimizi yıpratırsak daha sonrakine gücümüz kalmaz.şimdi hemen toparlanmalıyız ki daha güçlü daha istekli hazırlayalım vücudumuzu.sonrada gelsin bebişler.dualarım seninle Rabbim bidahakinde gönlüne göre versin inşAllah
Bencede canım pek inanma öyle şeylere.mesela ben soğan kürünü yapmıştım çikolata kistlerim için ama benim 4cm di kürden sonra 8cm oldu .doktorumla paylaştım bende dediki bünyeden bünyeye değişiyor kimi vucuda yarıyor küçülüyor kimisinde ise ters tepki verebilir dedi yani vucudunun dengesini bozma yorma hormonlarını dedi.sadece sağlıklı beslenmek yeterli dediYok canim inanma oyle seylere ya baska biyerinde bise olusturursa. Nar suyunu duydum mesela bende oda rahim duvarinj kalinlastiriyomus bi yandan. Yani Allah a sigun dua et doktoruna guven.. ben doktorumuda sevmiyorum ya
Ben bu ay deniycem cnm snde haklsn ama baydr duymstm bn bebek için en azndn zarari olmaz ya smdi kan verme ye gtcm bakalm gebelik varmı dye 15.gunm hadi bnda dua edn nolur kulun Kula duası kabul u olurmus
Benimde oyle olacak diye korkuyorum gecen aksam ruyamda esimin ailesine soylemek zorunda kaliyordum. Esimde problem var ama kmseye soylemek istemiyorum. Kendi ailesine bile. Allah m yardim eder insallah soylemek zorunda kalmam. Ama artik basimizin etini yiyorlar cocuk yapin ayip artik 1.5 yil oldu bilmemne diyebenimde ilk önce sadece annem biliyordu sonra söylemek zorunda kaldım malesef.şartlar ve mecburiyetler kahrolsun :) şaka bi yana da birazda fazla alınganım galiba çok her lafa alınıyorum ve sinirleniyorum stres yaptım yapı olarakta aşırı sabırsızım zaten Allahım bana sabrı öğretiyor sanırım
Ya yapin ayip demek ne demektr bu insanlar ne kadar hadsiz ayip kelimesinin sozluk anlamini bilmiyolar sanirimBenimde oyle olacak diye korkuyorum gecen aksam ruyamda esimin ailesine soylemek zorunda kaliyordum. Esimde problem var ama kmseye soylemek istemiyorum. Kendi ailesine bile. Allah m yardim eder insallah soylemek zorunda kalmam. Ama artik basimizin etini yiyorlar cocuk yapin ayip artik 1.5 yil oldu bilmemne diye
BENİMKİLER ÇOK ŞÜKÜR BASKI YAPMIYOLAR GÜNAHLARINI ALAMAM O KONUDA DESTEKLER BANA AMA BEN FARKLI GÜNCEL YAŞANAN OLAYLARDA CANIMI SIKIYORUM ÇOK STRESLİYİM KIZLAR BELKİDE PROBLEM BENDE DİYE ÇOK ALINIYORUM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM.AİLEMDE YOK YANIMDA ANNEMLER İSTANBULDA BEN İZMİRDE.EŞİMİ DE ÜZÜYORUM BU STRESİMDEN DOLAYI SONRA ONADA ÜZLÜYORUM.ADAM 4 YILDIR HEP BANA DESTEK AMA BEN HEP Bİ KAWGA HEP Bİ SIKINTI ÇIKARIYORUM.İŞİYLE Mİ UĞRAŞSIN BENİMLE BAŞKALARIYLA MI ŞAŞIRMIŞ KAMIŞ .HEP ÖZÜR DİLİYORUM AMA YİNE AYNI BİANDA GÖZÜM DÖNÜYO ACAYİP SİNİRLİYİM.RESMEN PSKOLOJİM BOZULMUŞ.AN GELİYOKİ NEFES ALAMIYORUM PANİK İÇİNDE FENALAŞIYORUM KALBİM PIR PIR ATIYO TİTİRİYO ELLERİMYa yapin ayip demek ne demektr bu insanlar ne kadar hadsiz ayip kelimesinin sozluk anlamini bilmiyolar sanirim
Aynen cnm bende ole herseye bagiriyorm esime bu tedavi sureclerinde hep yanimda dra geldi yalnz birakmadi ama yinede hirsimi ondan aliyorm sonrada vicdan azabindan kendimi yiyip bitiriyormBENİMKİLER ÇOK ŞÜKÜR BASKI YAPMIYOLAR GÜNAHLARINI ALAMAM O KONUDA DESTEKLER BANA AMA BEN FARKLI GÜNCEL YAŞANAN OLAYLARDA CANIMI SIKIYORUM ÇOK STRESLİYİM KIZLAR BELKİDE PROBLEM BENDE DİYE ÇOK ALINIYORUM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM.AİLEMDE YOK YANIMDA ANNEMLER İSTANBULDA BEN İZMİRDE.EŞİMİ DE ÜZÜYORUM BU STRESİMDEN DOLAYI SONRA ONADA ÜZLÜYORUM.ADAM 4 YILDIR HEP BANA DESTEK AMA BEN HEP Bİ KAWGA HEP Bİ SIKINTI ÇIKARIYORUM.İŞİYLE Mİ UĞRAŞSIN BENİMLE BAŞKALARIYLA MI ŞAŞIRMIŞ KAMIŞ .HEP ÖZÜR DİLİYORUM AMA YİNE AYNI BİANDA GÖZÜM DÖNÜYO ACAYİP SİNİRLİYİM.RESMEN PSKOLOJİM BOZULMUŞ.AN GELİYOKİ NEFES ALAMIYORUM PANİK İÇİNDE FENALAŞIYORUM KALBİM PIR PIR ATIYO TİTİRİYO ELLERİMİYİKİ SİZ VARSINIZ TEK NEFES ALIP DERTLEŞTİĞİM YER BURASI
canim ben de hayit tohumunu duydum ama kullanamadim ben cok aci geldi icemedimKzlar Meryem Ana eli dye bi ot var ben bu otla hamile kalanlar oldugunu duydum smdi sipariş verdm heryerde ykmus gittigidiyor.com da 20 tl çok. Para degl mutlaka deneyin derim ama kalben inanarak yapın L Lina-merve S sametuche J jasmine7676yume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?