Canım aynı durum maalesefki bende de var.canını sıkma bu sefer kısmet değilmiş napalım.bidahakine daha çok dua ederizKizlar dun gece adet oldum cok morelim bozuk cok agladim peceteye surunce sulu kirmizimi kahvemj ne geliyo anlamadm ped e iki hc damla kahvemsi geliyo. Bugun 16. Gunumdu. Cok uzgunum Allah yardimcimiz olsun
dayanılmaz bi ağrın varsa bence doktoruna danış canım.karın altı kasıkların oralarda hafif ağrı normal ama dayanılmaz ise bence doktoruna danış.randevu al yada telefonla şikayetini bildirTualetim gelince agri siddetleniyor.insallah hamileyimdir de boşa agri acı cekmiyorumdur.dayanılmaz agriyo.wcdn çıkamıyorum
hadi hayırlısı olsun inşallah :) bekliyoruz güzel haberlerini Allahın izniyelekizlarrrrrr bugun kan testini verdim, sonuclar bir bucukta dediler. ben o saaate kadar ne yapacagim? nasil gececek? birak 4 saati, dakikalar gecmiyor( dualarinizi esirgemeyin ne olur
Canım aynı durum maalesefki bende de var.canını sıkma bu sefer kısmet değilmiş napalım.bidahakine daha çok dua ederiz
canım doktoruna sor istersenCanim felaket bi sanciyla uyandm lavobaya kostum siyah gbi bole kanama et parcasi gbi bise dustu lavobaya sap diye ardndan kanamam dahada artti hap ictim yattim smdi(
dayanılmaz bi ağrın varsa bence doktoruna danış canım.karın altı kasıkların oralarda hafif ağrı normal ama dayanılmaz ise bence doktoruna danış.randevu al yada telefonla şikayetini bildir
Amin canim sagolun Allah hepimizin honlune gore versn insallah ama ayni seyi bidaha yasamak cok koyuyor insana esimde tup bebek yaptiralim diyor.Hayirlisi olsun canim .mucadeleye devam hayirlisiyla.Allahim herkesin gönlüne gore versin amin
Yarin gitmem lazm zaten. Bu ay devammi etsem ara mi versem bilemedm kicanım doktoruna sor istersen
canim zaten hic belirti arama, kisiden kisiye degisiyor belirtiler. en iyisi 12 gun beklwyip oyle test yaptirmak ama nerdeeeee bizde o sabir :))kızlar hiç belirtim yok ya bugün aşılamamın 4.günütest yapsam kan testi sizce çıkar mı .biraz erken belki ama nebilim dayanamıyorum çok sabırsızım .negatifse de hemen görmek istiyorum
canim gecmis olsun, insallah bir dahakine bebisini kucagina alirsin. doktoruna bir danis istersen, ona gore davranirsinYarin gitmem lazm zaten. Bu ay devammi etsem ara mi versem bilemedm ki
bence doktoruna sor bakalım o nedicek beklemen gerektiğini söylerse bekle ama derseki hiç beklemeden devam edelim ozaman devam et.kontrolüne göre doktorun yönlendirir canım seni tabiki pskolijik olarak kendini mutlu hissetmende çok öenmli.ama bence sakın kapılma mutsuzluğa yada hayal kırıklığına daha çok güçlen daha umutlu ol.biz bu yola herşeyle karşılaşmayı göze alarak başladık.mutlaka umudumuz var Allahın izniyle.ne mucizeler ne uğraşlardan sonra elde ediliyor.yolun başındaymış gibi düşün çok yıpratma kendini.moralini yüksek tut canım hep olumlu düşün hep güzel şeyler getir aklına.benimde olumsuz sonuç olucak büyük ihtimalle ben şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorumYarin gitmem lazm zaten. Bu ay devammi etsem ara mi versem bilemedm ki
belki kabızlığından dolayı ağrı yapıyor olabilr canım .hemşire bana demiştiki aşılamadan sonra normal hayatına dewam edebilrsin biz çok telaşlanıyoruz ister istemez.bende hep yattım yedim yattım yedim yattım sonra bi gaz bi sancı karnımda ve ister istemez wcye çıkamıyosun hareket etmediğin için ama yinede dikkat et doktorunu ara belki yaşanılmış bişeydir sana bilgi verir.Rualetim gelince agri artiyo simdi normal 10 üzerinden 1 agridiginda 10 üzerinden 6
ilkinde hissettim ya belirtiler şimdi de diyorum ki yine hissedebilirim olsacanim zaten hic belirti arama, kisiden kisiye degisiyor belirtiler. en iyisi 12 gun beklwyip oyle test yaptirmak ama nerdeeeee bizde o sabir :))
bence doktoruna sor bakalım o nedicek beklemen gerektiğini söylerse bekle ama derseki hiç beklemeden devam edelim ozaman devam et.kontrolüne göre doktorun yönlendirir canım seni tabiki pskolijik olarak kendini mutlu hissetmende çok öenmli.ama bence sakın kapılma mutsuzluğa yada hayal kırıklığına daha çok güçlen daha umutlu ol.biz bu yola herşeyle karşılaşmayı göze alarak başladık.mutlaka umudumuz var Allahın izniyle.ne mucizeler ne uğraşlardan sonra elde ediliyor.yolun başındaymış gibi düşün çok yıpratma kendini.moralini yüksek tut canım hep olumlu düşün hep güzel şeyler getir aklına.benimde olumsuz sonuç olucak büyük ihtimalle ben şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum
Haklısın canım nekadar belirti ararsak arayalım yada olsun olmasın hiç belli olmaz kafayı takınca aslında olmuyo en güzeli rahat olmak ya.ama nerde bende o rahtlık offfHic bir belirtiye takilmayin kizlar sizlere tavsiyem. Her belirti vardi bende surekli yeme istegi memelerm cok sisti tas gibi dokunamiyordum bile 1 hafta once basladi damarlar cikti kopkoyuydu karin altinda siskinlik vardi falan hersey vardi. Zaten belirtiler adet gecikmesinden sonra baslarmis kendimizi kandiriyoruz belirtilere takilip sonra husrana ugramayin
kızlar hiç belirtim yok ya bugün aşılamamın 4.günütest yapsam kan testi sizce çıkar mı .biraz erken belki ama nebilim dayanamıyorum çok sabırsızım .negatifse de hemen görmek istiyorum daha aldığın hcg çıkmadı vucudundan şimdi yapsan yalancı pozitif bile çıkabilir sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?