Dua topik ine katılmışsin bende katilmak isterim linki banada atabilirmisinNe güzel inşaalah güzel haber leri alırız. Bünyeden bünyeye değişiyor sol kasigim da hafif ağrı..nerde yaptırmıştın.hayırlı si
Ne güzel inşaalah güzel haber leri alırız. Bünyeden bünyeye değişiyor sol kasigim da hafif ağrı..nerde yaptırmıştın.hayırlı si
Dua tipine katılmıştır bende katilmak isterim linki banada atabilirmisin
Bebekler icin Toplu dua etme başlığı ni goremedim canım bende katilmak isterimanlamadım canım ??
Dua
Bebekler icin Toplu dua etme başlığı ni goremedim canım bende katilmak isterim
Teşekkürler canimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/dualarimiz-sizinle.1200/ burdan konulara bakabilirsin canım
İnsallh olmazsın adet canım bende bugun hastanelerdeydm napcaz bilmiyorum bu ay ara verdim ploraktin yuksekti bu ara onu dusurcez baska problm yok bakalım herkezn hakkında hayırlısı
Adet in yaklaştımiayprensesii
Hayirlisi olsun canim .mucadeleye devam hayirlisiyla.Allahim herkesin gönlüne gore versin aminKizlar dun gece adet oldum cok morelim bozuk cok agladim peceteye surunce sulu kirmizimi kahvemj ne geliyo anlamadm ped e iki hc damla kahvemsi geliyo. Bugun 16. Gunumdu. Cok uzgunum Allah yardimcimiz olsun
Bende de vardi siskinlik ama gecti canim.ben de banyo yapip gitmistim esimle kantinde beklerken usuttum herhalde.ama onun disinda hicbir agri sizi belirti yok :) senin karin altinda agirlik varmis gbi hissetmen cok guzel bence insallah guzel haberler alirizKarin ağrısı gaz gibi sikayeti olan varmı?
Sanrim asilamadan sonra beklerken üşüdüm o yuzden bu karin şişliği. Gecmiyor wcye gitsemde rahatlayamıyorum
Bende de vardi siskinlik ama gecti canim.ben de banyo yapip gitmistim esimle kantinde beklerken usuttum herhalde.ama onun disinda hicbir agri sizi belirti yok :) senin karin altinda agirlik varmis gbi hissetmen cok guzel bence insallah guzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?