Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neler atlatmıssın coook geçmiş olsun cnm.
inşqllqh hqyırlısı ıle olur...mucize bekleyen kaç kişi var rabbim bizi gorur inşallah

neler atlatmıssın coook geçmiş olsun cnm.
inşqllqh hqyırlısı ıle olur...mucize bekleyen kaç kişi var rabbim bizi gorur inşallah
Çok sağol cnm ins rabbim görecek bizleride ama işte İnsanız hepimiz hemen olsun istiyoruz rabbim büyük herseyin vakti saati var inş gelir mucizelerimiz

kızlar çok üzülerek ilk aşılamam sanırım tutmadı. değerim 2 çıktı.doktorum üç gün sonra testi tekrar et belki yükselir dedi ama umudum kalmadı
hayırlısı canm aşılamada oran az oluyor zaten bunu bilerek bu yola çıkmış oluyoruz. inş en kısa zamanda alırsın kucağına. benimde ilk aşılamaydı tutmadı. ikinciyi de ağustos eylül gibi düşünüyorum.
hayırlısı artık.

evet canım sonuç bekliyorum

Benide çağırmış ti 4 gün sonra karnimdan ultrasyonla baktı yumurtaliklar nasıl kiste falan dönüşmüş mü diye baktı cnm[/QUOTE]

Aha.. bir de o durum var di mi.
anladim canim sagol görücez bakalim durum nolcak...

Benide çağırmış ti 4 gün sonra karnimdan ultrasyonla baktı yumurtaliklar nasıl kiste falan dönüşmüş mü diye baktı cnm

Aha.. bir de o durum var di mi.
anladim canim sagol görücez bakalim durum nolcak...[/QUOTE]
Ewet cnm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Selam kızlar...Bugün göz gore gore hayatımın hatasını yaptım.Dışarı çıkmam gerekiyordu, arabayı trafiğe çıkarmayayım dedim.Ankara'nin yolları malum köstebek yuvası...Minibüs ziplatir otobüse bineyim dedim demez olaydım..Gideceğim yere varana kadar resmen karnım çalkalandı sallanmaktan..Çok feci hem de. 5. Günümdeyim, ola ki yumoşum embriyo olmuş ve tutunmaya başlamışsa bile otobüs sallantisi yüzünden olmaz diye düşünüyorum

cok ince dusunuyoruz...bnde oyleyim herkez öyledir...ama cok dusunme eğer rabbim ol dediyse olur..moralini bozma...
annem bana bişeyler ör hazırlık yap bişey yapmıyorusun o yuzden olmuyor diyo..annemin inancı bu :) başka şeyler dusunmek gerk halbukiii...

Annen hakli aslında...Kafayı başka şeylerle meşgul etmek bu süreçte daha faydalı olur..Sonuç bilinmez elbette,Ssadece sorumlulugumun farkında olup da aksini yaptığım için kendime kızdım.Hayırlısı olsun..Orgu biliyor musun,çok istesem de örgü becerim yok malesef. Kitap okuyarak ve internetten film izleyerek vakit geçirmeye çalışıyorum:) Bu arada profilindeki çizgi karakter benim çocukken en favori karakterimdi:)

öruyorum ama biliyorum sayılmaz.düz örerim..ay savascısı bnmde en sevdiğimdi ondn onu sectim..
bnde 2 hundur yatıyorum camasır yıkadm serdim fln yapmasamıydım dıyorum..yatıyorum film tw cok sıkıcı

öruyorum ama biliyorum sayılmaz.düz örerim..ay savascısı bnmde en sevdiğimdi ondn onu sectim..
bnde 2 hundur yatıyorum camasır yıkadm serdim fln yapmasamıydım dıyorum..yatıyorum film tw cok sıkıcı
Aslında hemşireler aşılama sonrası normal hayatına dönebilirsin demişti..Agir birşey kaldırmamak kaydıyla..Dun ben de ütü yaptım epey yapmasan olmuyor sen de çamaşır yıkamışsın.Sepeti kaldırmak ve çamaşırı sererken cirpmanin dışında sorun olduğunu sanmıyorum canım.Yine de dinlenebildigin kadar dinlen.

Benim 2.gunum ama hic kasik agrisi yok sifir yani hic belirti yok sizin o donemlerde de varmiyidi kasik agrisi yada baska belirtiler
Sametuche canım belli belirsiz vardı o ağrılar simdi hic yok denecek gibi..Hic aşılamadan eser yok bende,sabah gerinme ihtiyacı oluyordu bacaklarımda ama o da bu sabah kayboldu.

sepeti sürükledım valla pek de carpmadım.. hakkımızda hayırlısı

10 temmuz canım gün içerisinde kullandığım jel den mi bilmiyorum ama renksiz akınum oluyor. Hepimiz için hayırlısi

aynı gün test tarihimizzz
benm akıntı yok sadece bgn jel pütür pütür geri geldiii
o da normalmiş başka sıkıntım yok cnm

aynı gün test tarihimizzz
benm akıntı yok sadece bgn jel pütür pütür geri geldiii
o da normalmiş başka sıkıntım yok cnm
Ne güzel inşaalah güzel haber leri alırız. Bünyeden bünyeye değişiyor sol kasigim da hafif ağrı..nerde yaptırmıştın.hayırlı si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…