- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
neler atlatmıssın coook geçmiş olsun cnm.Ewet cnm ilk asilamam ocak ayında gonal f ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu Şubat ayında düşük oldu sonrasında tedaviye başladık tmm yumurtam gelişti 17 mm oldu ertesi gün doktora gidecektim geceden ağrı tuttu beni hemen acilen apandisit ameliyati oldum sonrasında yine tedavi işte ayin 20 sinde asilamam yapıldı bakalım cumartesi test günü hayırlısı Rabbim büyük inş mucizesini gönderecek ol der ve olu verir inş
Çok sağol cnm ins rabbim görecek bizleride ama işte İnsanız hepimiz hemen olsun istiyoruz rabbim büyük herseyin vakti saati var inş gelir mucizelerimizneler atlatmıssın coook geçmiş olsun cnm.
inşqllqh hqyırlısı ıle olur...mucize bekleyen kaç kişi var rabbim bizi gorur inşallah
hayırlısı canm aşılamada oran az oluyor zaten bunu bilerek bu yola çıkmış oluyoruz. inş en kısa zamanda alırsın kucağına. benimde ilk aşılamaydı tutmadı. ikinciyi de ağustos eylül gibi düşünüyorum.kızlar çok üzülerek ilk aşılamam sanırım tutmadı. değerim 2 çıktı.doktorum üç gün sonra testi tekrar et belki yükselir dedi ama umudum kalmadı
evet canım sonuç bekliyorumyok umudum var tabiki ama hani demek istediğim pozitif olacagını pek hissetmiyorum
ztn en başından beri hep olumsuza hazırlamıştım kendimi olmazsa üzülmemek için
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sizin durumunuz nedir ? sonuç mu bekliyorsunuz ?
Benide çağırmış ti 4 gün sonra karnimdan ultrasyonla baktı yumurtaliklar nasıl kiste falan dönüşmüş mü diye baktı cnm[/QUOTE][QUOTE ="Amelie p, po st: 41606090, membersbulduk caniim
Amin hepimizinki hayir li olsun insallah .
ben bugu n yaptirdim asilamami ama doktor cumartesi gel ultrasonla bakicam dedi.
sizce ne gorebilir ki 4 gun sonra sizden de böyle bisi istemis miydi?
Benide çağırmış ti 4 gün sonra karnimdan ultrasyonla baktı yumurtaliklar nasıl kiste falan dönüşmüş mü diye baktı cnm
Selam kızlar...Bugün göz gore gore hayatımın hatasını yaptım.Dışarı çıkmam gerekiyordu, arabayı trafiğe çıkarmayayım dedim.Ankara'nin yolları malum köstebek yuvası...Minibüs ziplatir otobüse bineyim dedim demez olaydım..Gideceğim yere varana kadar resmen karnım çalkalandı sallanmaktan..Çok feci hem de. 5. Günümdeyim, ola ki yumoşum embriyo olmuş ve tutunmaya başlamışsa bile otobüs sallantisi yüzünden olmaz diye düşünüyorum
Canım kan verpceksin pruc bozulmuyokiYok cnm eşime smdi gidelim dedm burda tip merkezi var yok dedi bu saatte yapmazlar dedi goturmedi gündüz deorucluyum dye gtmedim ay catlycam merektn @folik
aynen öyle uyurken normalde hep ama hep uykudan uyandırıyordu o derece yani :) bebiş geliyormu be :)Canım bu gerinme bende de var ama yatarken oluyor..Daha çok bacaklarımi uzatabildigim kadar uzatma ihtiyacı hissediyorum yatarken.Sende de öyle mi?
Canım geleceği vardıysa da bugün on saniye bile ara vermeden ard arda yaşadığım otobüs sarsıntıları sonrası şüpheliyimaynen öyle uyurken normalde hep ama hep uykudan uyandırıyordu o derece yani :) bebiş geliyormu be :)
Annen hakli aslında...Kafayı başka şeylerle meşgul etmek bu süreçte daha faydalı olur..Sonuç bilinmez elbette,Ssadece sorumlulugumun farkında olup da aksini yaptığım için kendime kızdım.Hayırlısı olsun..Orgu biliyor musun,çok istesem de örgü becerim yok malesef. Kitap okuyarak ve internetten film izleyerek vakit geçirmeye çalışıyorum:) Bu arada profilindeki çizgi karakter benim çocukken en favori karakterimdi:)
Aslında hemşireler aşılama sonrası normal hayatına dönebilirsin demişti..Agir birşey kaldırmamak kaydıyla..Dun ben de ütü yaptım epey yapmasan olmuyor sen de çamaşır yıkamışsın.Sepeti kaldırmak ve çamaşırı sererken cirpmanin dışında sorun olduğunu sanmıyorum canım.Yine de dinlenebildigin kadar dinlen.öruyorum ama biliyorum sayılmaz.düz örerim..ay savascısı bnmde en sevdiğimdi ondn onu sectim..
bnde 2 hundur yatıyorum camasır yıkadm serdim fln yapmasamıydım dıyorum..yatıyorum film tw cok sıkıcı
Sametuche canım belli belirsiz vardı o ağrılar simdi hic yok denecek gibi..Hic aşılamadan eser yok bende,sabah gerinme ihtiyacı oluyordu bacaklarımda ama o da bu sabah kayboldu.Benim 2.gunum ama hic kasik agrisi yok sifir yani hic belirti yoksizin o donemlerde de varmiyidi kasik agrisi yada baska belirtiler
Aslında hemşireler aşılama sonrası normal hayatına dönebilirsin demişti..Agir birşey kaldırmamak kaydıyla..Dun ben de ütü yaptım epey yapmasan olmuyor sen de çamaşır yıkamışsın.Sepeti kaldırmak ve çamaşırı sererken cirpmanin dışında sorun olduğunu sanmıyorum canım.Yine de dinlenebildigin kadar dinlen.
10 temmuz canım gün içerisinde kullandığım jel den mi bilmiyorum ama renksiz akınum oluyor. Hepimiz için hayırlısine zmn test günün cnm?
10 temmuz canım gün içerisinde kullandığım jel den mi bilmiyorum ama renksiz akınum oluyor. Hepimiz için hayırlısi
Ne güzel inşaalah güzel haber leri alırız. Bünyeden bünyeye değişiyor sol kasigim da hafif ağrı..nerde yaptırmıştın.hayırlı siaynı gün test tarihimizzz
benm akıntı yok sadece bgn jel pütür pütür geri geldiii
o da normalmiş başka sıkıntım yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?