Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim belirtileri m had safhadaydi da ne oldu takma kafayı belirtilere falan ne olacaksa sağlıkla hayırla olsun

canım hayırlı uğurlu olsun kız hemen öğrenir öğrenmez kesesini nbasıl gördün ben hala göremedim bugünkü beta hcg 1053 tü
Ogrenir ogrenmez gormedik canim ogrendigimizin.ustunden on gun gecti dun 4+5ti gttik doktor gorunmez ama bakalim yinede dedi baktiki gorunuyor cok sukur Allaha. Belki gec dollenmedir canim senin ki gorunur Allahin izniyle dikkat et dinlen bol bol

Kizlar yarin asilamam olucak kismetse ama ben cok buyuk bi hata yaptim ve butun evi temizledim dip kose ve 3 makina camasir utuledim.suan belimin agrisindan yatiyorum ama yapmasaydim asilamadan sonra yatamazdim icim rahat etmiyor.cok etkiler mi kizlar hic kalkmicam sabaha kadar yatip dinlenicem

ya arkadaşlar. ben dün aşılama oldum ve hemen akşam ilşkiye girdim fazla yüklenmeden yumurta ömründen dolayı. bişi olmaz di mi?

Kizlar kafam cok karisik.3 aylik klomen tedavim bitti.bir asilama yaptirdik.rahim filmim temiz.spermde sorun yok.doktorum bu temmuzda igne tedavisine baslicaz dedi ama.acaba biraz arami versem diyorum.hemen ignelere baslamasammi diyorum.bizim bir sorunumuzda yok.sebepsiz infertilite.esimde biraz akisina birak diyor.psikolojik diyor.ne yapsam acaba.

Slm kızlar hayırlı ramazanlar benide alirmisiniz aranıza benimde bu ay aşılama yapıldı 20 haziranda bugün 8 gün 4 temmuzda beta hcg ye bakılacak aşılması tutanlar belirtileriniz nelerdi

Aşılması tutanlara hayırlı olsun olmayanlarada Rabbim tez zamanda versin inş

Yok cnm sen dinlen bi etkisi olmaz yumurtalarn zatwn buyudu c.ignesiyle catlamstr yorgunluk etki etmez dinlen yarina kadar.

Kizlar bugun benim 5. Gunum ve adet olcakmsm gibi bi kac gundur kasik agrm var ve kasintim azicikta beyaz akintm var bu durumu yasayan var mi?

Merhaba hanımlar , Yorumları paylaşımları hepsini okudum, Allah herkesin gönlüne göre versin, inşaalah hepimizin aşılamaları tutar, ben 14 yıllık Evliyim, 8 yasında bir oğlum var, 2. Bebek 2013 yılında kalbi durması sebebi ile 16 haftalıkların kaybettim, 2013 Ekim Ay'ından beri düzenli adet görmeme rağmen bir türlü hamile kalamıyorum, eşimde bende hiçbir problem yok, tüp kanallar açık rahim filmi temiz, eşimin sperm maşalah oldukça çok iyi OLDUĞUNU söyledi doktorumuz, klomen tedavisi olumsuz olunca, gonal f 900 iğneye geçen ay başladım, ancak beklenen adet tarihimden 6 gün Öncesinde adet oldum , yine adet olunca 2. Günü rahim içi temiz olması sebebi ile yani kist ..v.b birsey olmaması sebebi ile gonal F900 75 kullanmaya başladım.bugün son dozu akşam yaptırdım .şimdi yarın çatlatma iğnesi yapılacak akşam, sabah tekrar bir kontrolüm var, ve Çarşamba günü ise 2. Aşılamam yapılacak, işin kötü tarafı adetimin bugün13. Günü ve benim 2 gündür kanamam var adet oluyorum. Doktorum Bunun aşılamada başarı şansını düşüreceğini söyledi, şimdi çok endişeliyim, ve çok mutsuzum, hiç bir ümidim yok ama bir kez daha aşılamayı deneyeceğim , Allah hepimizin yanında olsun,

Melek hanım üzülmeyin diyeceğim ama ne çare, Yaşadığınız hayal kırıklığını çok iyi anlayabiliyorum , yine de biraz bekleyin derim,hiç belli olmayabilir

Suanda bildiginiz mal gibiyim bugun asılamamın 15. Gunum kahverengileri gordum: (
Cnm seni cok iyi anliyorm umutla bekleyip wc ye girdiginde bu durumla karsilasmak tarifsz kotu hissettiren bi duygu...Ama Allah hayirlisini versn belkide devami gelmez..Elden dua etmekten baska bisey gelmiyor gelmiyor

Cnm seni cok iyi anliyorm umutla bekleyip wc ye girdiginde bu durumla karsilasmak tarifsz kotu hissettiren bi duygu...Ama Allah hayirlisini versn belkide devami gelmez..Elden dua etmekten baska bisey gelmiyor gelmiyor
Cok zorr bide simdi bayrama denk gelebilir kafan cok karısık Allah yardım etsn herkeze

Msj lardan okudum kadari ile hamile olanda olmyanda bu belirtileri yaşamış boşuna umutlanmim ben en iyisi kasık ağrısı yok bnde malsf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…