- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
Benim belirtileri m had safhadaydi da ne oldu takma kafayı belirtilere falan ne olacaksa sağlıkla hayırla olsunSlm canım ins tutunur bebegın bende 4 yıllık evliyim hıc hamile kalamadım Enson unda gonal f ile bı tane yumurtam olustu menegon dıye bır igne verdı 7 gun boyunca gonal f kullandım 7.gun Ise gonal f den once menegon kalcadan verdı ve 7 gunun gecesinde ovitralle verdı asılama mı yaptırdım 36 saat sonra yanı 23 hazıranda ve sonuc bekliyorum ertesi gune ıliski verdı ve dusuk olmasın dıye de progestan 200 mg fitil vajinal verdı ama hıc bır belirti yok ılk asılama m korkuyorum cok
Sizler asilamalari kaca yaptrdiniz?
Ogrenir ogrenmez gormedik canim ogrendigimizin.ustunden on gun gecti dun 4+5ti gttik doktor gorunmez ama bakalim yinede dedi baktiki gorunuyor cok sukur Allaha. Belki gec dollenmedir canim senin ki gorunur Allahin izniyle dikkat et dinlen bol bolcanım hayırlı uğurlu olsun kız hemen öğrenir öğrenmez kesesini nbasıl gördün ben hala göremedim bugünkü beta hcg 1053 tü
ya arkadaşlar. ben dün aşılama oldum ve hemen akşam ilşkiye girdim fazla yüklenmeden yumurta ömründen dolayı. bişi olmaz di mi?
benim ilk aşılama. progestan verdi günde üç defa vajinal alınacak. bi de polivit c isimli bir vitamin:) hakkımızdahayırlısı. ben de ankarada özelde oldum:)[/QUOTE
Hayırlı olsun bende ankarada ve ilk asilama banada progesteron jel verdi günde bir defa çok özel değilse ankarada nerde yaptırdıniz ben nova arttı yaptidim. Inşallah sonucunu mutlu son olur
Yok cnm sen dinlen bi etkisi olmaz yumurtalarn zatwn buyudu c.ignesiyle catlamstr yorgunluk etki etmez dinlen yarina kadar.Kizlar yarin asilamam olucak kismetse ama ben cok buyuk bi hata yaptim ve butun evi temizledim dip kose ve 3 makina camasir utuledim.suan belimin agrisindan yatiyorumama yapmasaydim asilamadan sonra yatamazdim icim rahat etmiyor.cok etkiler mi kizlar hic kalkmicam sabaha kadar yatip dinlenicem
Tamam canim cok saol dinleniyorum simdiYok cnm sen dinlen bi etkisi olmaz yumurtalarn zatwn buyudu c.ignesiyle catlamstr yorgunluk etki etmez dinlen yarina kadar.
Tesekkur ederimm rabbim buyuk var tayin ettigi bir gunu bekleyip gorucez cok zor olucak ama Allah hepimizn yardımcısı olsunMelek hanım üzülmeyin diyeceğim ama ne çare, Yaşadığınız hayal kırıklığını çok iyi anlayabiliyorum , yine de biraz bekleyin derim,hiç belli olmayabilir
Cnm seni cok iyi anliyorm umutla bekleyip wc ye girdiginde bu durumla karsilasmak tarifsz kotu hissettiren bi duygu...Ama Allah hayirlisini versn belkide devami gelmez..Elden dua etmekten baska bisey gelmiyor gelmiyorSuanda bildiginiz mal gibiyim bugun asılamamın 15. Gunum kahverengileri gordum: (
Cok zorr bide simdi bayrama denk gelebilir kafan cok karısık Allah yardım etsn herkezeCnm seni cok iyi anliyorm umutla bekleyip wc ye girdiginde bu durumla karsilasmak tarifsz kotu hissettiren bi duygu...Ama Allah hayirlisini versn belkide devami gelmez..Elden dua etmekten baska bisey gelmiyor gelmiyor
cnm kacinci gindesn belirtilr neMsj lardan okudum kadari ile hamile olanda olmyanda bu belirtileri yaşamış boşuna umutlanmim ben en iyisi kasık ağrısı yok bnde malsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?