Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ilk asilamaydi bugün hcg verdim gene 95 olmuş ama ben dua ediyorum dis gebelik değil dusuk oluyordur inşallah diye beyaz beyaz parçalarda geliyor zaten temmuz reglimde tekrar denemeye baskiycam kismetse
Slm canım ins tutunur bebegın bende 4 yıllık evliyim hıc hamile kalamadım Enson unda gonal f ile bı tane yumurtam olustu menegon dıye bır igne verdı 7 gun boyunca gonal f kullandım 7.gun Ise gonal f den once menegon kalcadan verdı ve 7 gunun gecesinde ovitralle verdı asılama mı yaptırdım 36 saat sonra yanı 23 hazıranda ve sonuc bekliyorum ertesi gune ıliski verdı ve dusuk olmasın dıye de progestan 200 mg fitil vajinal verdı ama hıc bır belirti yok ılk asılama m korkuyorum cok

Cok arastırdım 3 yıllık evlilere veriliyomus 2 bucuk yıllık evliym 550 + yol parası mahvolduk esimde calısmıyodu simdi tutmazsa herseye bastan baslicm: (
Hayir biz 20aylik evliyiz hastane hemen hazirladi raporu tup bebekte 3yil sarti var diye biliyorum

Bende ilaclar ve isleme toplam 1500 odedim 2 tane yaptrdm 3 bin verdm..Devlette kaca mal oluyo? Ben ozel muayenede yaptrdm

Canim hayırlı ugurlu olsun sanadaolumlu sonuçları mızı beraber alican inşaallah bende crimone jel kullanıyorum.ilk aşılama mi senin.ankara özel bir yerde oldum inşallah tutar umuduyla ileyim
benim ilk aşılama. progestan verdi günde üç defa vajinal alınacak. bi de polivit c isimli bir vitamin:) hakkımızdahayırlısı. ben de ankarada özelde oldum:)

ya arkadaşlar. ben dün aşılama oldum ve hemen akşam ilşkiye girdim fazla yüklenmeden yumurta ömründen dolayı. bişi olmaz di mi?

inşallah herşey güzel olacak canım benimde beta hcg az az artmıştı sonradan düzeldi inşallah düzelir canım ama bugün nazar değdi çok aşırı karın ağrısı ile acile kaldırıldım beta hcgem cuma 400 dü bugün pazar ve bi hastanede 1153 diğer hastanede 1053 çıktı pembemsi ve kahverengimsi kanamam var ama sürüntü şeklinde ultrasona girdim kese henüz görünmez dedi salı çağırdı rahim duvarınının kalınlığı çok iyi dedi bebek gömülüdür şuan içine dedi. bu şekilde ağrı ve kanama olur dedi ilk 3 ay önemli olan kan renginde olmasın dedi progesterona devam dedi günde 3 kez ağla ağla içim çıktı geldim eve

canım hayırlı uğurlu olsun kız hemen öğrenir öğrenmez kesesini nbasıl gördün ben hala göremedim bugünkü beta hcg 1053 tü

Bana doktor demisti asılama gunu bugun ve yarın daha sonra gun asırı iliski
Ya benim drda bi tuhaflik var sanirim iki asilamadada iliski yok dedi.Ilki tutmadi ikinciyide carsamba oldm ilkinde hic iliski olmadi ikincidede ertesi gun bi kere oldu onuda esim istemedi dr yapmayn dedi die ben dedim yapalm sonrada esim istemedi zaten zararlidr belki die...Nie benim dr onermiyo ya

Benim bugün 28 e düşmüş çok şükür dış değil kimyasal gebelik sanırım değerin düştüğünü görünce rahatlamisim yada depresyondayim 5 saat uyumuş um :) sende ağlama lütfen dinle n bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…