- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
banada adetini bekle dedi cok dyzenli oluyomusum gibi: (Ayin 15 nde gel dedi Dr oda.persmbe günü olyo adetim de pazr günü napm smdi ya
Benim yumurtalıklarımda bide rahmimde sıslamalar oluyo sendede varmı bide hic yasamadıgım seyi kabızlıgı yasıyorum oructanmıdır bilenedmbanada adetini bekle dedi cok dyzenli oluyomusum gibi: (
Senin adet öncesi sivilcen oluyor mu?Benim yumurtalıklarımda bide rahmimde sıslamalar oluyo sendede varmı bide hic yasamadıgım seyi kabızlıgı yasıyorum oructanmıdır bilenedm
Tek tuk oluyo bir hafta oncesinde basladıSenin adet öncesi sivilcen oluyor mu?
Acaba 2 . aşılamayı hemen denesem mi yoksa aramı versem??
Bende de eşimde de hiç bir sorun yok , 1 yıllık evliyiz..
Bi sorun yoksa biraz bekle. bnde 3yillik evliyim 1,5yildir korunmuyoruz ilk asilamayi yaptrdik negatf ilaclarn etkisi 3ay suruyormus bn agustosda baslicam yenisine kismetse Allah hayirlisini nasip etsinAcaba 2 . aşılamayı hemen denesem mi yoksa aramı versem??
Bende de eşimde de hiç bir sorun yok , 1 yıllık evliyiz..
3ylin dolmasini bekleyebilirsin ilaclarin etkisi 3ay suruyo demisti dr ilaclar cok masrafli malesef. bnde ssk li olsun dedim ama laboratuards sorun varmis spermi disarda vermek zorunds kaldikCok arastırdım 3 yıllık evlilere veriliyomus 2 bucuk yıllık evliym 550 + yol parası mahvolduk esimde calısmıyodu simdi tutmazsa herseye bastan baslicm: (
Arkadaşlar Merhaba bende cuma günü asilama oldum güzel haber alan arkadaşlar allah tamamına erdirsindarısı bize olur inşallah asilama dan sonra kullandığı niz ilaç varmı birde doğal nar suyu duydum.sizlerde söyle mek istedim.
Evet kalem olandan.insallah canim. nasil yapicam yarin esimde olmicak titriyorum resmen icim bi tuhaf oluyor ya ben daha ufacik igneyi batiramiyorum kendime
canım hakkında hayırlısı buymuş demekki.Aşılamam tutmadı benimde arkadaşlar , ilk aşılamamdı , dün test yaptırdım 0,16 çıktı
Amin insallah senin sonucun nezaman belli olucak canim?
Evet canim ben 12.gun test yaptim silik cizgi cikti kan teti yaptirdikk o da pozitif cikti bugun doktora gittik keseyi gorduk rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip etsin rabbim ne zaman isterde cunku . Ama olmasaydi bu ay ben biraz ara vermeyi dusunuyirdum cunku ilaclar hormonlar baya yipratti ama degdi sukur
Kzlar soruma cvp vern yarn test yapim mi
Ayin 15 nde gel dedi Dr oda.persmbe günü olyo adetim de pazr günü napm smdi ya
Haklsn cnm peki sizce çıkarmı eğer tuttuysa
ben de bu ay aşılama yaptırdım kızlar. daha dün:) sizi takip edicem. umarım hakkımızda hayırlısı olsun. forumdan kaç kiçi gebe kaldı bir tek kilec herhalde:)
Canim hayırlı ugurlu olsun sanadaolumlu sonuçları mızı beraber alican inşaallah bende crimone jel kullanıyorum.ilk aşılama mi senin.ankara özel bir yerde oldum inşallah tutar umuduyla ileyimhoşgeldin aramıza,hakkımızda hayırlısı olsun
bende senden bi gün önce perşembe oldum aşılamamı
progesteron içeren jel verdi doktorum bide folik asit kullanıyordum zaten ona devam ediyorum
canım iğneni hergün aynı saate yapmalısın o yüzden eşin yoksa yapman gerek
kalem şeklinde olanların bişeysi yok aslındabenmde canım çok tatlıdır ama gözüde karayımdır
dedimki bebeğim için bi iğne yapamazmıyım bismillah dedim yaptım ve aaa bişeycik değilmiş meger dedim
canım hakkında hayırlısı buymuş demekki.
ilkinde olmadı diye ikincisinde de olmucak değil ya, dimi
belkide doğal yoldan gelecekk
yolumuza devam etmeliyiznegatifler bizi yıldırmasın
Rabbim büyük dualrımdasınız her zaman
10 temmuz
Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
belirti oldumu hiççç peki ?
canım 12.gün olmuş zaten 3 gün sonra asıl test tarihin bence bekle
bide dr ayın 15inde çağırdı dediğin aşılamanın 15.günü çağırmıştır yani bişeycik kalmamış bekle derim
Canim benimde goguslerimiz agrisi hic gecmemisti sabahlari ozellikle .onun disinda sık idrara cikma ama bu gebelik belirtisinden degilmis yumurtaliklar su topladivindan onu atiyormus disari ama goguslerim beni supheye dusuruyodu sonra hep adet sancisi plunca dedim ki tutmadi galiba megersem tutmusAcaba tutanların ne gbi belirtileri oldu ya benim Göğüslerim çok şişti 10 gündür de sızlyo bugün hc hareket edemym dha kötüyüm
Allah razi olsun insaallah sizin guzel haberlerinizde gelir . Benim ilk gunden itibaren goguslerimin agrisi hic gecmedi onun disinda hic bi belirtim olmadi hatta adet olacagim diye bi dunya is yapmistim ertesigun ogrendimhoşgeldin aramıza,hakkımızda hayırlısı olsun
bende senden bi gün önce perşembe oldum aşılamamı
progesteron içeren jel verdi doktorum bide folik asit kullanıyordum zaten ona devam ediyorum
canım iğneni hergün aynı saate yapmalısın o yüzden eşin yoksa yapman gerek
kalem şeklinde olanların bişeysi yok aslındabenmde canım çok tatlıdır ama gözüde karayımdır
dedimki bebeğim için bi iğne yapamazmıyım bismillah dedim yaptım ve aaa bişeycik değilmiş meger dedim
canım hakkında hayırlısı buymuş demekki.
ilkinde olmadı diye ikincisinde de olmucak değil ya, dimi
belkide doğal yoldan gelecekk
yolumuza devam etmeliyiznegatifler bizi yıldırmasın
Rabbim büyük dualrımdasınız her zaman
10 temmuz
Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
belirti oldumu hiççç peki ?
canım 12.gün olmuş zaten 3 gün sonra asıl test tarihin bence bekle
bide dr ayın 15inde çağırdı dediğin aşılamanın 15.günü çağırmıştır yani bişeycik kalmamış bekle derim
Acaba tutanların ne gbi belirtileri oldu ya benim Göğüslerim çok şişti 10 gündür de sızlyo bugün hc hareket edemym dha kötüyüm
Canim hayırlı ugurlu olsun sanadaolumlu sonuçları mızı beraber alican inşaallah bende crimone jel kullanıyorum.ilk aşılama mi senin.ankara özel bir yerde oldum inşallah tutar umuduyla ileyim
Allah razi olsun insaallah sizin guzel haberlerinizde gelir . Benim ilk gunden itibaren goguslerimin agrisi hic gecmedi onun disinda hic bi belirtim olmadi hatta adet olacagim diye bi dunya is yapmistim ertesigun ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?