Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah , sen yaptırdın mı aşılama?
Eve benm ilk ay ilacsız yumurta gelisimime bakıldı sonraki ay klomn kullandım hersey guzel gitti ama asılamm hafta sonuna geldi bu ay igne kullandım asılamam 15 inde oldu dun evde test yaptım negatifti ama beklemedeym kısmet

Sende aşılama yaptırdın mı ?
Yaptirdim bende 17 aylik evliyim bi kac ay korunduk korunmayi birakalida bir seneyi gecti yani korunmayi biraktigimiz ay olmustu ama dusukle.sonuclandi ogunden sonra bidaha olmadi dort kez klimen kullandim olmadi en son igne tedavisiyle.asilama.yapti doktorum

İnşallah sizler güzel haberler alırsınız ... Benim kafama takılan bişeyde var , benim 14 haziranda akşam yapıldı aşılamam 2 temmuz beklenen adet tarihim , 26 haziranda yaptırdım beta 0,16 çıktı , testi tekrarlamama gerek yok dimi ?? Erken mi yaptırdım testi ? kesin negatif midir?

Evet insan çok merak ediyor :) dr umda yaptır demişti 26 haziran için o yüzden yaptırdım bir de ..

sen yaptın mı gebelik testi ?

Evet canim ben 12.gun test yaptim silik cizgi cikti kan teti yaptirdikk o da pozitif cikti bugun doktora gittik keseyi gorduk rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip etsin rabbim ne zaman isterde cunku . Ama olmasaydi bu ay ben biraz ara vermeyi dusunuyirdum cunku ilaclar hormonlar baya yipratti ama degdi sukur
sen yaptın mı gebelik testi ?

Ne kadar güzel çok mutlu oldum senin adına , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Senin bir sorun var mıydı yoksa benim gibi o yok bu yok ama bebekte yok durumumu vardı :)

Böyle kişileri Allah a havale etmek gerek..
Aynen ole cnm..Valla artik sunu diyorum.Ben olmayan evlatla sinaniyorum onlarda olan evlatlariyla sinansin.Cunku baskasinin sıkıntısını kurcalayip can yakan insanlarin basina bi dert gelmeli gelmeliki baskasiyla ugrasmayi o zaman birakip kendi derdine duser bole insanlar..Hic kimsede sunu dusunmuyo ya ne oldm degil ne olacam diceksn..Bi dert gelir basina felegini sasirirlar.

Ben hic kimseye soylemedm o konuda rahatım

Kulaklarını tıka bence , her zaman konuşan birileri olur, nişanlanırsın düğün ne zaman , evlenirsin çocuk ne zaman , bir çocuk olur 2. ne zaman bla bla bla bla bitmez o konuşmak isteyenlerin konuları , takma Allah'a havale et..

Ben hic kimseye soylemedm o konuda rahatım
Cnm benimde annem biliyo sadece asilamayi...Olmadiginida yakinimdan bi kac kisi ama hic alakasi olmayip cocuk yokmu dusunmuyomusnz olmuyomu bilmem ne sinir bozuyolar anca..Gerci gerektiginde ben cevabi yapistiriyrum agizlari acik kaliyoda yinede sinir bozucu rabbim yardm etsn hepimize

O oluyo canım ona yapıcak bisey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…