Eve benm ilk ay ilacsız yumurta gelisimime bakıldı sonraki ay klomn kullandım hersey guzel gitti ama asılamm hafta sonuna geldi bu ay igne kullandım asılamam 15 inde oldu dun evde test yaptım negatifti ama beklemedeym kısmetİnşallah , sen yaptırdın mı aşılama?
Yaptirdim bende 17 aylik evliyim bi kac ay korunduk korunmayi birakalida bir seneyi gecti yani korunmayi biraktigimiz ay olmustu ama dusukle.sonuclandi ogunden sonra bidaha olmadi dort kez klimen kullandim olmadi en son igne tedavisiyle.asilama.yapti doktorumSende aşılama yaptırdın mı ?
Adetin gecikirse tekrarlarsın sende benm gibi acelecisin:)Hoş ger.çi adet belirtim olan sivilcelerim çıktı ama umut işte :)
sen yaptın mı gebelik testi ?Yaptirdim bende 17 aylik evliyim bi kac ay korunduk korunmayi birakalida bir seneyi gecti yani korunmayi biraktigimiz ay olmustu ama dusukle.sonuclandi ogunden sonra bidaha olmadi dort kez klimen kullandim olmadi en son igne tedavisiyle.asilama.yapti doktorum
sen yaptın mı gebelik testi ?
Aynen ole cnm..Valla artik sunu diyorum.Ben olmayan evlatla sinaniyorum onlarda olan evlatlariyla sinansin.Cunku baskasinin sıkıntısını kurcalayip can yakan insanlarin basina bi dert gelmeli gelmeliki baskasiyla ugrasmayi o zaman birakip kendi derdine duser bole insanlar..Hic kimsede sunu dusunmuyo ya ne oldm degil ne olacam diceksn..Bi dert gelir basina felegini sasirirlar.Böyle kişileri Allah a havale etmek gerek..
Ben hic kimseye soylemedm o konuda rahatımAynen ole cnm..Valla artik sunu diyorum.Ben olmayan evlatla sinaniyorum onlarda olan evlatlariyla sinansin.Cunku baskasinin sıkıntısını kurcalayip can yakan insanlarin basina bi dert gelmeli gelmeliki baskasiyla ugrasmayi o zaman birakip kendi derdine duser bole insanlar..Hic kimsede sunu dusunmuyo ya ne oldm degil ne olacam diceksn..Bi dert gelir basina felegini sasirirlar.
Cnm benimde annem biliyo sadece asilamayi...Olmadiginida yakinimdan bi kac kisi ama hic alakasi olmayip cocuk yokmu dusunmuyomusnz olmuyomu bilmem ne sinir bozuyolar anca..Gerci gerektiginde ben cevabi yapistiriyrum agizlari acik kaliyoda yinede sinir bozucu rabbim yardm etsn hepimizeBen hic kimseye soylemedm o konuda rahatım
O oluyo canım ona yapıcak bisey yok malesefCnm benimde annem biliyo sadece asilamayi...Olmadiginida yakinimdan bi kac kisi ama hic alakasi olmayip cocuk yokmu dusunmuyomusnz olmuyomu bilmem ne sinir bozuyolar anca..Gerci gerektiginde ben cevabi yapistiriyrum agizlari acik kaliyoda yinede sinir bozucu rabbim yardm etsn hepimize
gununun gecmesini bekle ben dun yaptım pismanımmKzlar soruma cvp vern yarn test yapim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?