• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar Merhaba bende cuma günü asilama oldum güzel haber alan arkadaşlar allah tamamına erdirsin :KK46::KK46::KK46:darısı bize olur inşallah asilama dan sonra kullandığı niz ilaç varmı birde doğal nar suyu duydum.sizlerde söyle mek istedim.

bende 1 iğne ucunu 2defa kullnmk zorunda kalmıştım
tercihen her uç 1 kere kullnılmma sen ztn hemen vurmuşsun enfeksiyon riskii hiçç yok nrdeyse
canını sıkma:KK39: kalem iğne kullanıyorsun sanırım dimi?

heycan yapacak bişey yok özellikle aşılama anında relax ol kaasma kendini:21:
herşey güzelolacak Allahın izniyle
Evet kalem olandan.insallah canim. nasil yapicam yarin esimde olmicak titriyorum resmen icim bi tuhaf oluyor ya ben daha ufacik igneyi batiramiyorum kendime :(

kahve_delisi .!.:
Kizlar bugun 2.ignemi yaptik ben yapamadim esim yapti 50 mg yapilicKti igneyi cikartinca 37, 5 kalmisti enjektorde tekrar soktuk igneyi ve 0 a kadar sıktık kotu bisey yapmamisizdir insallah :KK43: panikle ucu degistirmeyi dusunemedim
Dogru canım sıkıntı yok banada cektiginde sıfırı gormezsen tekrar sok sıfırı gor demislerdi bende 50 ml kullandım suan asılama gunum dahil 12. Gunum dayanamayıp dun test yaptım negatif cıktı beklemedeym umarım hersey yolunda gider asılaman tutar herkeze duacıyım cok zorlu bir surec maddi manevi ben ignelere rapor cıkartamadım sen alabildinmi rapor

Arkadaşlar Merhaba bende cuma günü asilama oldum güzel haber alan arkadaşlar allah tamamına erdirsin :KK46::KK46::KK46:darısı bize olur inşallah asilama dan sonra kullandığı niz ilaç varmı birde doğal nar suyu duydum.sizlerde söyle mek istedim.
Canım nar suyu rahim duvarını kalınlastırıyor bence arastırmadan icme

İgne kullanan ve istanbulda olan arkadaslar bende 200 ml gonal f igne var ziyan olucak ucretli aldım bide birine vermek istiyorum alıcak olan varsa ulassın bana lutfen

melek2014 .!.:
Dogru canım sıkıntı yok banada cektiginde sıfırı gormezsen tekrar sok sıfırı gor demislerdi bende 50 ml kullandım suan asılama gunum dahil 12. Gunum dayanamayıp dun test yaptım negatif cıktı beklemedeym umarım hersey yolunda gider asılaman tutar herkeze duacıyım cok zorlu bir surec maddi manevi ben ignelere rapor cıkartamadım sen alabildinmi rapor
Ah sagol canim icim rahatladi.rrapor neden cikmadi? Ben raporla aldim valla cok pahali raporla bile cok para odeniyor allah durumu olmayanlara yardim etsin.negatifi gormene uzuldum ama erken 15.gun kandan baktir bence kendi yaptigin teste guvenme.allah razi olsun kimseye aratmasin saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar versin bizlerde cok iyi anneler olalim insallah dogurmakla bitmiyor.2gundur strese girdim gercekten hazirmiyim iyi anne olabilirmiyim diye is ciddiye binince hamile kalmisim gibi panik oldum.

Aşılamam tutmadı benimde arkadaşlar , ilk aşılamamdı , dün test yaptırdım 0,16 çıktı :(

Acaba 2 . aşılamayı hemen denesem mi yoksa aramı versem??
Bende de eşimde de hiç bir sorun yok , 1 yıllık evliyiz..

Ah sagol canim icim rahatladi.rrapor neden cikmadi? Ben raporla aldim valla cok pahali raporla bile cok para odeniyor allah durumu olmayanlara yardim etsin.negatifi gormene uzuldum ama erken 15.gun kandan baktir bence kendi yaptigin teste guvenme.allah razi olsun kimseye aratmasin saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar versin bizlerde cok iyi anneler olalim insallah dogurmakla bitmiyor.2gundur strese girdim gercekten hazirmiyim iyi anne olabilirmiyim diye is ciddiye binince hamile kalmisim gibi panik oldum.
Cok arastırdım 3 yıllık evlilere veriliyomus 2 bucuk yıllık evliym 550 + yol parası mahvolduk esimde calısmıyodu simdi tutmazsa herseye bastan baslicm: (

Canım zaten yok hafta sonu yok resmi tatiller herzamn denk gelmiyo asılama hafta icine bence ara verme surekli takipte olmk iyi tahliller her ay degerlr degisiyo

henüz yeni evlisiniz inşallah olur en yakın zamanda aşılamada iğne tedavisimi gördünüz klomen mi . benim şahsi fikrim bir kaç ay ara verin derim hormonlar aşırı yıpratıyor insanı ama tabi karar sizin Allah yardımcınız olsun

Yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaptırdım 2 kez ama dr un verdiği günlere uyamadık eşimin işi dolayısıyla maalesef .. Aşılama deneyelim o zaman dedi dr. um . Ama o da tutmadı :(

Bütün tetkikler yapıldı ikimizde herşey normal çıkıyor , Rahim filmide çektirdim onda da sorun yok .. Klomen verdi adetimin 3 . gününden itibaren sabah akşam kullandım 3 yumurta vardı gelişen , aşılamam da yolunda gitmişti ama nasip ....

henüz yeni evlisiniz inşallah olur en yakın zamanda aşılamada iğne tedavisimi gördünüz klomen mi . benim şahsi fikrim bir kaç ay ara verin derim hormonlar aşırı yıpratıyor insanı ama tabi karar sizin Allah yardımcınız olsun
Sende aşılama yaptırdın mı ?

bende 1 iğne ucunu 2defa kullnmk zorunda kalmıştım
tercihen her uç 1 kere kullnılmalı ama sen ztn hemen vurmuşsun enfeksiyon riskii hiçç yok nrdeyse
canını sıkma:KK39: kalem iğne kullanıyorsun sanırım dimi?

heycan yapacak bişey yok özellikle aşılama anında relax ol kaasma kendini:21:
herşey güzelolacak Allahın izniyle
Amin insallah senin sonucun nezaman belli olucak canim?

Back