- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Bende aynen ama çok akıntı m olyo jel le alakali olbilirmi
Benm yatağı ehmediler ya işlem btti ckti lar ben çok sıkışmıstm ama 2 dk duramdn kalktm canm çok aşırı sıkıştırma kendini tm idrarin biraz geldim i hazrm de bem düştüm o hataya
Hadi hayrlisi baklm ya bi tutsada ikinciye ugrasmasm
canım rahim filmiyle hiiç alakası yok
çok kolay bi işlem hiiiiiiiiç korkma
bende spekulumdan korkuyordum ama hiçç korkacak bişey yokmuş
önemli olan dr un aşılamayı yaparken kendini hiççç kasmaman gerek
5snlik bişey o 5 sn kendini rahat bırak
sonra ztn koltugu eğik yapıolar bacaklar yukarda kafa aşagıda en az 20dk dinleniyorsun
ben 20 dk dinlendim ama fırsatım olsaydı bi 40 dk falan dinlenmek isterdim
bakalım nasip kısmet artık 10 temmuzda test günüm
Blmym ama mutlak a sıkışman lazm dedi doktr almadı sıkışmadn 4 litre su içtim 3 kere VC gttm
Ultrasonla kontrol falan yapti mi??Ben ikisindede sıkısık girmedm dr ole bise demedi..Blmym ama mutlak a sıkışman lazm dedi doktr almadı sıkışmadn 4 litre su içtim 3 kere VC gttm
Evet canım ilk aşılamam inan içimden gelmiyor test yapmak bugünde durumuma bakayım ona göre ara vericemCnm sen bilirsn tabi ama tansiyon falan dusuyosa fazla zorlama kendini istersen..Zaten zor bi surecteyz Ilk mi asilaman birde nie test yapmiosn?
Canım bugünde tutayım ona göre değerlendircem durumumubende oruç tutmuyorum dediğin gibi eşimde müsade etmez
tedavideyken bi gün tuttum onda bile sağlıklı beslen diyip durdu
canım sen testte yaptırmamışsın oruçta tutuyorum diyorsun
sonuçta hamileysen oruç tutmaman daha iyi değilmi
yinede sen bilirsin amainşallah hamilesindir
regl günün ne zman peki reglin geçtiyse hamile olma ihtimalin yüksek
kısmet gerçekten hayırlısı olsun canım.Yüce rabbim ol diyince olurEvt cnm cogul riskli gebelik olabilir die ama ornek ben 8 tane vardi birak cogulu bi tane tutmadi
Kizlar siz niye idrara sıkısık girdiniz isleme?Birde ilk asilanada bana hap progestan vermsti..Bu sefer dekort ve lansor die ilac verdi lansoru dekort yan etki yapmasn die verms dekorttada kan kas iltihap falan dio nie verdi bu ilaci acep bana?
Ultrasonla kontrol falan yapti mi??Ben ikisindede sıkısık girmedm dr ole bise demedi..
teşekkür ederim inşallah benim de boyle sorunsuz olup biter...
peki jel ne için nasıl kullanılıyor..
idrarımı yapıp yaptırmam gerk yani saolun kızlar
yapmamam lazm yaniii bn yap anladm neden ki sıkısık olmanın anlmı ne acba tomografi cektirir gibi :/
Canım bugünde tutayım ona göre değerlendircem durumumu
Canım benim regl tarih aralarım uzun 34 günde bir reglim temmuz 2 diye hesaplıyorum pazartesi kan testi vericem inşallah eğer kararımı değiştirmezsem inşallah herkesinde hayırlı haberlerini duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?