Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Usgden bakilqrak yapilanlar daha mi iyi ne faydasi var acaba?

Usgden bakilqrak yapilanlar daha mi iyi ne faydasi var acaba?

bilemiyorum canım , ama bi farkkı oldugunu sanmıyorum
usg cihazından bakıp aşılama yapan dr lar varmış oyle okumuştum
ozaman daha rahat görüneceği için sııkışık olmak gerek haliyle
ama banada sıkışık dedi onunda sebebini bilmiyorum
iki aşılama arasında bir fark yok bence tamamen dr un tercihi
fazlada kafaya takmamak gerek derim ben

Kızlar gunleri sayarken aşılama oldugunuz günü de sayiyormusunuz yani o günü birinci gün olarak mı sayiyorsunuz

Ilk asilamaydi bugün hcg verdim gene 95 olmuş ama ben dua ediyorum dis gebelik değil dusuk oluyordur inşallah diye beyaz beyaz parçalarda geliyor zaten temmuz reglimde tekrar denemeye baskiycam kismetse
jasmine ne oldu ben hiç bişey anlamadım senin gebeliğinde bişey yoktu diye biliyorum 95 e mi düşmüş beta hcg anlamadım beni bi aydınlat canım.

kızlarrrr yeğeninizin güzel haberlerini getirdim sizler bana duacı oldunuz rabbimde sizlerden duacı olsun inşallah beta hcg miz 400 oldu haftaya çarşamba gel kesesine bakalım dedi hala içimde korku var belkide şimdiye kadar sağlıklı hiç gebelik geçirmediğim için ama ne bileyim kızlar inşallah benim rüyam sizlerinde rüyası olur :) bu arada bakın benim ilk aşılamamdı tuttu ama sizleri bırakıp gitmedim çünkü dış gebelik ihtimalinide düşüğüde kimyasal risklerinide hep birlikte yaşadık atlattım. o yüzden içimizden umudumuzu asla atmıyoruz duamızı eksik etmiyoruz doktorumuzun her dediğini yapıyoruz veee mutlu sona ulaşıyoruz..................

Ayy cnm ne guzel ya benimde ilk tutmadi ikinciyi oldm bekliyorum bana hikayeni anlatirmsn umut olsn bana...

Rylylde 2 yıl olcak ewleneli. Aşılama daha yaptirmadim p.tesi olucak
Canim senin catlatma igneni nezaman vetdi dr.un?benim bu aksam 9da vur dedi buzdolabinda suan .ama asilamayi pztsi yapicaz dedi neden 1 gun ara veriliyor acaba pazar gunu oldugu icin mi? Sonucu etkilemesinden korkuyorum.senin catlatma igneni yarin mi vurucaksin

]Canim senin catlatma igneni nezaman vetdi dr.un?benim bu aksam 9da vur dedi buzdolabinda suan .ama asilamayi pztsi yapicaz dedi neden 1 gun ara veriliyor acaba pazar gunu oldugu icin mi? Sonucu etkilemesinden korkuyorum.senin catlatma igneni yarin mi vurucaksin[/QUOTE]
Cunku yumurtanin 24-36 saat araliginda catladigi ongörülüyor herkese bu sekilde yapiliyor sikinti yapma

jasmine ne oldu ben hiç bişey anlamadım senin gebeliğinde bişey yoktu diye biliyorum 95 e mi düşmüş beta hcg anlamadım beni bi aydınlat canım.
Beni m gebeligim diye birşey yok ki canim 12 haziranda aşılama oldum 23 haziran akşamı acile gittim sağ kasigimin agrimasindan ve çekmesinden hcg 23 çıktı ama dusuk bir değer çok umutlanma dedi dr ağrım devam etti perşembe akşamı lekelenme oldu cuma sabah ta kanama başladı cuma öğleden sonra hcg verdim 95 olmuş dr bize hcg yol gisterecek dedi yarin tekrar veri cem ama kanama m bol parçalı kanama oldukça kasığındaki ağrı azaldı ama o ağrı bana dis gebeligi düşündürdü zaten olması için her tür faktör bend3 mevcut durum bu pericim

canım normal zaten 1 gün ara verilmesi pazara denk gelmesiyle hiiiç aalakası yok
benimde hafta içi olmasına ragmen iğneyi vurulduktan 1 gün sonra gittim aşılama için
seninde için rahat etsin herşey yolunda

Kizlar bugun 2.ignemi yaptik ben yapamadim esim yapti 50 mg yapilicKti igneyi cikartinca 37, 5 kalmisti enjektorde tekrar soktuk igneyi ve 0 a kadar sıktık kotu bisey yapmamisizdir insallah panikle ucu degistirmeyi dusunemedim

Kizlar çatlatma iğnemi vurdum.hayirlisi olir insallah pazartsi gunu aşilamaya az kaldi cok heycanliyim nolur dua edin bana

canım normal zaten 1 gün ara verilmesi pazara denk gelmesiyle hiiiç aalakası yok
benimde hafta içi olmasına ragmen iğneyi vurulduktan 1 gün sonra gittim aşılama için
seninde için rahat etsin herşey yolunda
Canim ya cok tesekkur ederim benim ignelerim ayin 19unda basladi cuma gunu.26sinda son ignemi vurdum yani dun yumurta buyutme ignem.bugunde catlatma ignemi vurdum.ayy gunler yaklastikca olucem heycandan.cok kaptirdim kendimi nefes alamiyorum resmen icim daraliyor

Kizlar bugun 2.ignemi yaptik ben yapamadim esim yapti 50 mg yapilicKti igneyi cikartinca 37, 5 kalmisti enjektorde tekrar soktuk igneyi ve 0 a kadar sıktık kotu bisey yapmamisizdir insallah panikle ucu degistirmeyi dusunemedim

bende 1 iğne ucunu 2defa kullnmk zorunda kalmıştım
tercihen her uç 1 kere kullnılmalı ama sen ztn hemen vurmuşsun enfeksiyon riskii hiçç yok nrdeyse
canını sıkma kalem iğne kullanıyorsun sanırım dimi?

heycan yapacak bişey yok özellikle aşılama anında relax ol kaasma kendini
herşey güzelolacak Allahın izniyle

Pericim korkma bitanem hayırlısı ile bebişini kucağına alıcaksın Allahın izniyle dualarını eksik etme bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…