- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Aminnnn canim hepimizin insNasip inşallah canım Rabbim biran önce evladını göbüşüne kondurur
Ben dr a sormustm tutmazsan iyi olur demisti. bazi arkadaslara tutabilirsn diyende vardi. bn tutmamistmKizlar siz bu asilama sonucu bekleme surecinde oruc tutuyor musunuz?
Bende tutacaktm esim belki zarari olur dedi tutmadm bende bugun.Sen hamile misn cnm?Ben dr a sormustm tutmazsan iyi olur demisti. bazi arkadaslara tutabilirsn diyende vardi. bn tutmamistm
Ben tutuyorum canım bugün 17. Günüm eşim tutma diyor ama ben tutuyorum bide iftardan sonra sürekli tansiyonum düşüyor 10/5 napıyım bilmiyorumKizlar siz bu asilama sonucu bekleme surecinde oruc tutuyor musunuz?
Canım en önemlisi kafadan silip atmakmış ama biz onu yapamıyoruzAminnnn canim hepimizin ins
Benm 1o günüm zor duruym
Bnce yaptr ya umudunu kesme en azndn aklındaki sorudan kurtulursun
Bende tutacaktm esim belki zarari olur dedi tutmadm bende bugun.Sen hamile misn cnm?
Ben tutuyorum canım bugün 17. Günüm eşim tutma diyor ama ben tutuyorum bide iftardan sonra sürekli tansiyonum düşüyor 10/5 napıyım bilmiyorum
Sen kaç yıllık evlisin aşılama yaptıralı kaç gün oldu
Hangi hastne de olck aşılma niz
Kzlar sizde jel verdilermi
Benim bursa cekirge doruk hast.
Kizlar nasl gelisti asilama öncesi fln nsl biraz anlatirmisiniz bn korkiyorum. Rahim filmi çektirdim daha mi kotu acba deneyimlerinizi anlatirmisiniz
Vajinal jel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?