Yok cnm cok sukur..Ben sordm yapsak sansi artirms olmazmiyz die biz zaten en uygun zamanda en uygun yere spermleri veriyorz dedi :)) Ama yok olmadi iste ilk asilamada kafamda delisorular :)
Ilk asilamaydi bugün hcg verdim gene 95 olmuşama ben dua ediyorum dis gebelik değil dusuk oluyordur inşallah diye beyaz beyaz parçalarda geliyor zaten temmuz reglimde tekrar denemeye baskiycam kismetse
Sorun ne cnm sizde? Dr asilamanin ertesi gunumu girin iliskiye dedi?çok şükür canım aman olmasın zaten ben ilişki önermediği için acaba dedim
tamam uygun zamanda veriliyor ama
ilişkinin şansı belki artırma ihtimali var ama düşürme ihtimali yok nitekim değil mi
dr un da öyle söylemiş bişey diyemiyorum tatlım
sende relax ol en iyisi
benmde ilk aşılamam ve bel ağrım var halabende o dertten müzdaripim
Sanmıyorum üstüne görme değil dusuk yapıyorum iste dr da bize tek yol gösterecek hcg dedi devam edicem tahlilecanım anlamadım sen regl olmuştun ama hcg verdin ve 95 mi çıktı ?
üstüne görme olmasın dr un ne diyor benim kafam karıştı ??
Sorun ne cnm sizde? Dr asilamanin ertesi gunumu girin iliskiye dedi?
Sanmıyorum üstüne görme değil dusuk yapıyorum iste dr da bize tek yol gösterecek hcg dedi devam edicem tahlile
Hemde nasılcanım drlar bişey yok diyor aslında ama
işte bi eşimin morfolojisi düşük
hiç gebelik oluşmadı
aynen canım yrndan sonra ilişki serbest dedi uygulamdan sonra
canım inşallah hcg artış gösterir
düşük değildir inşallah
sağlıkla haberlerini alırız
ağrın varmı peki
canım drlar bişey yok diyor aslında ama
hiç gebelik oluşmadı
düşük değildir inşallah
ağrın varmı peki
Kac yumurtan vardi cnm? esimde dio yumurta sayisi fazla ondan yapmayn demistr..Hani cogul falan olursa riskli die gerci ilkte 8 tane vardi olmadi..bundada 5 tane var...canım drlar bişey yok diyor aslında ama
hiç gebelik oluşmadı
düşük değildir inşallah
ağrın varmı peki
Bende tam olarak bilmiyorum neden ama doktorum dediki tek yumurta gelismis peki dedim azmi sansim var hayir dedi zaten asilamada 1 veya 2 yumurtanin gelismesini istiyoruz dedi 3 olsaydi asilamayi iptal ederdik dedi.yani tup bebek olsaydi yumurta sayisi onemli ama asilamada istemiyorum dediAhh cnm olacagi varsa olur..Benim ilk asilamada 8 tane vardi , vardida ne oldu asilama yapikdi bi tane bile tutmadi.Ikincidede 5 tane vardi 2 gun once ikinci asilamayi yaptrdm...Yani bu is uce besr bakmiyo olacagi varsa olur olmayacaksafa olmuyo
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim.takipte olalim burdaki arkadaslarin destegi paylasimlari cok buyuk destek oluyor.insallah hayirlisiyla guzel haberlerimizi de aliriz.benim catlatma ignem yarin ama pztsi asilama dedi doktor 1 gun ara verilmiyormu sende?slm..seninle aynı kaderi paylasıyoruz...bn de p.tesi hayırlısı ile aşılma yaptırcam..12 de fln..iğne pazar gunu olucak...
endiseliyim 18 aydır korunmuyoruz 5aydır klomen kullanıyorum..bu ay inşallah aşılma tutar..
ilk aydan tutan oldu mu nasıl gelişti...merak ediyorum
Evt cnm cogul riskli gebelik olabilir die ama ornek ben 8 tane vardi birak cogulu bi tane tutmadiBende tam olarak bilmiyorum neden ama doktorum dediki tek yumurta gelismis peki dedim azmi sansim var hayir dedi zaten asilamada 1 veya 2 yumurtanin gelismesini istiyoruz dedi 3 olsaydi asilamayi iptal ederdik dedi.yani tup bebek olsaydi yumurta sayisi onemli ama asilamada istemiyorum dedi
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim.takipte olalim burdaki arkadaslarin destegi paylasimlari cok buyuk destek oluyor.insallah hayirlisiyla guzel haberlerimizi de aliriz.benim catlatma ignem yarin ama pztsi asilama dedi doktor 1 gun ara verilmiyormu sende?
Cnm progestan testimde 10 un uzerinde cikti dr yani yumurtlama var dedi..Birde 2 kere klomen ve catlatma ignesi oldm olmadi..Asilamalardada c.ignesi vuruluyo 1. Asilama tutmadi a2. Yi oldm cok stresliym Allah yardm etsn hepmize
Bende evde yaptım negatif 15inde olmustum asılama.:Kızlar merhaba , benim aşılamamda yarın 13. günüm , kan testi yaptırıcam bakalım inşallah tutar.. Hiç umudum kalmadı , adet öncesi belirtilerimi yaşıyorum sivilcem çıkar mesela yüzümde bu ay yine bastı sivilceler
İnşallah öyledir canım ama benim ayaklar gitmiyor aslında dün bile sağlık ocağına gittim ama kan vermeden döndüm yaa içimde bir his olmadı tutmadı diyor ama Rabbim ol der olur inşallahhala neden bekliosun ki :) hadi gitte bizde rahatlayalım. bana 12 gün gel demişti zaten o günde hasta oldum, pozitif olabilir yani. inş öyledir.
İnşallah öyledir canım ama benim ayaklar gitmiyor aslında dün bile sağlık ocağına gittim ama kan vermeden döndüm yaa içimde bir his olmadı tutmadı diyor ama Rabbim ol der olur inşallah
Daha ilk aşılamam canımİnşallah hamilesindir cnm. Kaçıncı asilaman bu
Sen kaç yıllık evlisin aşılama yaptıralı kaç gün olduİnşallah hamilesindir cnm. Kaçıncı asilaman bu
Tatlim benmde ilkti ama tutmadi kismet deglmisDaha ilk aşılamam canım
Nasip inşallah canım Rabbim biran önce evladını göbüşüne kondururTatlim benmde ilkti ama tutmadi kismet deglmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?