Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
TATLIM BEN DE SENİNLE AYNI DURUMDAYIM.SPERM.HORMON.RAHİM FİLMİ İYİ ÇIKTI.HER AY ÇOK DÜZENLİ ADETTE OLUYORUM.AMA NEDENSE 13 AYDIR HAMİLE KALAMIYORUM.BENİMKİ GERÇEKTEN GARİP ÇÜNKÜ BİR OĞLUM VAR.İKİNCİ OLMUYOR.

tüplere sıkılan bi ilaç bu ilaç sayesinde tüplerin açık olup olmaduğu görülüyor.ama içeriğini bilmiyorum
BEN RAHİM FİLMİNİ BU HAFTA YENİ ÇEKTİRDİMDE.O İÇERİYE VERDİKLERİ SIVI YI BOŞALTIYORLARMI ONU MERAK ETMİŞTİM.ÇOK ŞÜKÜR SONUÇ İYİ ÇIKTI.

ramazan sonrası kesin tüp bebek canım ya sen
Benm ilk aşılama oldugu icin ben bi kere daha deneyeceğim ama agustos gibi filan olur heralde zaten iğnelerin etkisi 3ay sürüyormus belki bu arada bi sürpriz olur ne bilim.. dr dan geliyorum kesin negatf test sonucuna kadar hala bi umidim vardı...

Kizlar benm cok sivilcem cikti sizdede oldumu acaba adetim yaklasti diyemi yoksa asilamadan kaynaklimi anlayamadm

evet kollarımda sivilce çıktıgını bilmezdim kollarımda minik sivilceler çıktı
sanırım ilaçların etkisi diye düşünüyorum bende

KIZLAR BİRŞEY MERAK EDİYORUM.RAHİM FİLMİ SIRASINDA VERİLEN İLAÇLI SIVI NE OLUYOR.KAFAMA TAKILDI.

canım benim hsg sonrası hemen ablam içeri girmiş anesteziden uyandırılırken
o söyledi rahimden gazlı bez yumagı çıkarıyomuş dr yani sanırım ilacı temizliyorlar bi nebze
misal benm hsg sonrası ne kanamam oldu nede ilaç akıntısı
her dr aynı şekildemi yapıyor bilmiyorum ama benmki böyleydi

hakkında hayırlısı olsun cnm
inşallah süpriz olur neden olmasın
bnde sonucum negatif olursa eylül reglisi ile başlayacagım 2. için

Bugün aşılamanın dördüncü günü benim de... Ama ne bir göğüslerde şişkinlik var ne de ağrı olmayacak herhalde
Benm vardi ama sonuç negatf belirtilere cok takilmamaya calisin arkadaslar. Herkeste ayni etki olmaz sonucta hayırlısı olur umarim sizin için

bende bilmiyorum maalesef.eşim dışarda bekliyordu.hiçbirşey görmediğim için bilmiyorum.yalnız hsg olduğum gün ve bir gün sonrası hafif lekelenmelerim oldu.onun dışında sıvı falan gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…