TATLIM BEN DE SENİNLE AYNI DURUMDAYIM.SPERM.HORMON.RAHİM FİLMİ İYİ ÇIKTI.HER AY ÇOK DÜZENLİ ADETTE OLUYORUM.AMA NEDENSE 13 AYDIR HAMİLE KALAMIYORUM.BENİMKİ GERÇEKTEN GARİP ÇÜNKÜ BİR OĞLUM VAR.İKİNCİ OLMUYOR.Canim ben ve esim butun tahlilleri yaptirdik. Spermdi, hormondu, rahim filmiydi.... anormal bisey yok. Benim her ay adetim de olur ondada sorun yok. Ama iki bucuk yildir hic hamile kalamadim. 2 haziranda ilk asilamami oldum ama maleseföyle bir durum işte......
tüplere sıkılan bi ilaç bu ilaç sayesinde tüplerin açık olup olmaduğu görülüyor.ama içeriğini bilmiyorumKIZLAR BİRŞEY MERAK EDİYORUM.RAHİM FİLMİ SIRASINDA VERİLEN İLAÇLI SIVI NE OLUYOR.KAFAMA TAKILDI.
BEN RAHİM FİLMİNİ BU HAFTA YENİ ÇEKTİRDİMDE.O İÇERİYE VERDİKLERİ SIVI YI BOŞALTIYORLARMI ONU MERAK ETMİŞTİM.ÇOK ŞÜKÜR SONUÇ İYİ ÇIKTI.tüplere sıkılan bi ilaç bu ilaç sayesinde tüplerin açık olup olmaduğu görülüyor.ama içeriğini bilmiyorum
Benm ilk aşılama oldugu icin ben bi kere daha deneyeceğim ama agustos gibi filan olur heralde zaten iğnelerin etkisi 3ay sürüyormus belki bu arada bi sürpriz olur ne bilim.. dr dan geliyorum kesin negatf test sonucuna kadar hala bi umidim vardı...ramazan sonrası kesin tüp bebek canım ya sen
Kizlar benm cok sivilcem cikti sizdede oldumu acaba adetim yaklasti diyemi yoksa asilamadan kaynaklimi anlayamadm
KIZLAR BİRŞEY MERAK EDİYORUM.RAHİM FİLMİ SIRASINDA VERİLEN İLAÇLI SIVI NE OLUYOR.KAFAMA TAKILDI.
Benm ilk aşılama oldugu icin ben bi kere daha deneyeceğim ama agustos gibi filan olur heralde zaten iğnelerin etkisi 3ay sürüyormus belki bu arada bi sürpriz olur ne bilim.. dr dan geliyorum kesin negatf test sonucuna kadar hala bi umidim vardı...
evet kollarımda sivilce çıktıgını bilmezdim kollarımda minik sivilceler çıktı
sanırım ilaçların etkisi diye düşünüyorum bende
Benim yuzumde cikti ya esim bile bu kadar sivilce cikmiyodu adet doneminde dedi. Smdi de kasiklarim feci agriyor sanki adet olacakmisim gbi ama henuz adet gunum degil
canım benim hsg sonrası hemen ablam içeri girmiş anesteziden uyandırılırken
o söyledi rahimden gazlı bez yumagı çıkarıyomuş dr yani sanırım ilacı temizliyorlar bi nebze
misal benm hsg sonrası ne kanamam oldu nede ilaç akıntısı
her dr aynı şekildemi yapıyor bilmiyorum ama benmki böyleydi
Bnde cok fema sivilcelenmstimKizlar benm cok sivilcem cikti sizdede oldumu acaba adetim yaklasti diyemi yoksa asilamadan kaynaklimi anlayamadm
Bnde cok fema sivilcelenmstim
Benm vardi ama sonuç negatf belirtilere cok takilmamaya calisin arkadaslar. Herkeste ayni etki olmaz sonucta hayırlısı olur umarim sizin içinBugün aşılamanın dördüncü günü benim de... Ama ne bir göğüslerde şişkinlik var ne de ağrıolmayacak herhalde
Amin tatlım hepimiz için hayırlısı inshakkında hayırlısı olsun cnm
inşallah süpriz olur neden olmasın
bnde sonucum negatif olursa eylül reglisi ile başlayacagım 2. için
Negatf dicem uzulceksn kendin icin. Herkeste ayni olmas tatlim bnim olmadı ama ins senden guzel haberler alirizSonuc ne oldu peki
Orucluyum da tutmamalimiyim ?
Canim ignenin etkisi 7ile 10 gun arasi suruyormus bende 7.gun gecmisti bence 12.gin filan tekrarla testi hakkinda hayirlisi olsunO zaman benm bugun 8. Gunum ama igneyi vuruldugum 10. Gunum 2 3 gun sonra tekrarliyayimmi testi
genelde aynı seyirde devam ediyormıuş bir şaşma olmuyormuş canım bazılarından öyle duydumKizlar ilk asilama tutmadi benim adet erken oldu,bi diger adette sasma oluyormu yoksa eski duzene mi donuyor biri paylasabilirmi bu durumu
rabbim sınavına tabi tuttuysa illaki bir mukafatı vardır emin ol canım .sen biliyorsun benim neler çektiğimi.malesef olmadı neyse hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demek
bende bilmiyorum maalesef.eşim dışarda bekliyordu.hiçbirşey görmediğim için bilmiyorum.yalnız hsg olduğum gün ve bir gün sonrası hafif lekelenmelerim oldu.onun dışında sıvı falan gelmedi.evet kollarımda sivilce çıktıgını bilmezdim kollarımda minik sivilceler çıktı
sanırım ilaçların etkisi diye düşünüyorum bende
canım benim hsg sonrası hemen ablam içeri girmiş anesteziden uyandırılırken
o söyledi rahimden gazlı bez yumagı çıkarıyomuş dr yani sanırım ilacı temizliyorlar bi nebze
misal benm hsg sonrası ne kanamam oldu nede ilaç akıntısı
her dr aynı şekildemi yapıyor bilmiyorum ama benmki böyleydi
caım daga çatlatma iğnesinin etkisi bile çıkmadı vucudundan önce sıfıra inecek sonra yükselecek beta hcg ben aşılama hariç 11. gün öğrendim hamile olduğumu.Altıncı günüm bugün inşallah bakalım beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?