Gecmis olsun canimBENDE BUGÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.ÇOK ŞÜKÜR TÜPLERİMİN İKİSİDE AÇIK ÇIKTI.UMARIM EN KISA ZAMANDA GEBE KALABİLİRİM.
[QUOcanimhe, post: 41483350, member: 631958"]druma ulaşamam bu saaatte ama çok tedirgin oldum şuandadr bana bilhassa demedi aynı saatte diye sadece dediki öğleden sonra vurursun dedi .önemli olsa sonuçta belirtmesi gerekmez mi .off çok üzgünüm şuan umarım saat önemli değildir.yoksa başlangıçta daha hayallerim suya düşer
eee nolucak peki ben 12 de de vurdum 4 te deMrb canim ilk igneni hangi sayape vurulmussan diger gunlerde osaatte yap,doktorum 3 ile 5 arasi yaptir ama ayni saatte olsun demisti canini sıkma
KIZLAR BU İĞNE TEDAVİSİNE GELECEK AY BENDE BAŞLIYCAM.KAÇ GÜN SÜRÜYOR BU İĞNELER.VE KENDİMİZMİ YAPIYORUZ.NEREDEN VURUYORUZ.
druma ulaşamam bu saaatte ama çok tedirgin oldum şuandadr bana bilhassa demedi aynı saatte diye sadece dediki öğleden sonra vurursun dedi .önemli olsa sonuçta belirtmesi gerekmez mi .off çok üzgünüm şuan umarım saat önemli değildir.yoksa başlangıçta daha hayallerim suya düşer
canım çok sevindim desene sen bu hafta keseyi göreceksin :) ben bugün hastanedeydim benim beta hcg 82 ye çıktı daha çok düşük yani benim çok umudum kalmadı aramızda aşılama olarak sadece 2 gün vardı ama benim ki sorunlu olduğu için çok geridengeliyor doktor fena değil dedi ama benim içim hiç rahat değilMasallah cok sevindim.Allah saglikla kucağina almayi nasip etsin insallah.darisi bizlerin isteyen herkesin basina insallah :) bende yeni basladim nolur dua et
hissettiklerim doğru çıktı ve adet oldum zaten 2 gündür baş ağrısı vardı benim migrenim var genelde adet öncesi başım tıtar ardından adet olur rahatlarım. 3. aşılamamda böylece sonlandı evinizde garip bir sessizlik boğazımda bir hıçkırık düğümlü ne yutkunabiliyor nede nefes alabbiliyorum. sebepsiz inferbilite galip geldi malesef bizede tüp bebek yolu gözüktü. tedaviye ilk başladığımda hersey temiz dediklerinde birgün olacak ümidiyle ysşadım hep, olmadıkça eksildim olmadıkça parçalandım her seferinde tekrar toparlandım ama 2 yıllık bu süreçte yoruldum. dinlenmeye günlerce uyumaya o kadar ihtiyacım varki. çare yok en fazla birkaç gün daha üzülüp sonra tekrar başlayacak ümit etmeler, belki yeniden yıkılmalar ama durduk yere alttan muayeneler, günlerce yapılan iğneler , alınan hormonlar, çok gücüme gidiyor bazen. çaresiz anne olma ümidiyle katlanıyor insan ama ne olacak halimiz demeden yapsmıyorum. Rabbime sığındım ne gelirse ondan gelir razıyım dedim ama niye demeden de alamıyorum kendimi. belki bir sürü saçmalıyorum kusura bakmayın ama elim ayağım tutmuyor,
can yoldaşım seni o kadar iyi anlıyorumki bu yolda alınan her mağlubiyet her seferinde bizi daha da güçsüzleştiriyor gibi ama yolun aydınlık umudun var benimde senden farkım yok gibi bi çıkmazda gibiyim ama sonunu görebildiğim bir çıkmaz bir gün anne olucaz bunu biliyorum yıllar önce açılmış topikleri okudum çoğu tutmadı ben hiç anne olamıcamla başlıyor ama fotoları hep bebek fotosu yani anne olmuşlar büyütmüşler bebişlerini bu bile benim hayal kurmama vesile oluyor .hissettiklerim doğru çıktı ve adet oldum zaten 2 gündür baş ağrısı vardı benim migrenim var genelde adet öncesi başım tıtar ardından adet olur rahatlarım. 3. aşılamamda böylece sonlandı evinizde garip bir sessizlik boğazımda bir hıçkırık düğümlü ne yutkunabiliyor nede nefes alabbiliyorum. sebepsiz inferbilite galip geldi malesef bizede tüp bebek yolu gözüktü. tedaviye ilk başladığımda hersey temiz dediklerinde birgün olacak ümidiyle ysşadım hep, olmadıkça eksildim olmadıkça parçalandım her seferinde tekrar toparlandım ama 2 yıllık bu süreçte yoruldum. dinlenmeye günlerce uyumaya o kadar ihtiyacım varki. çare yok en fazla birkaç gün daha üzülüp sonra tekrar başlayacak ümit etmeler, belki yeniden yıkılmalar ama durduk yere alttan muayeneler, günlerce yapılan iğneler , alınan hormonlar, çok gücüme gidiyor bazen. çaresiz anne olma ümidiyle katlanıyor insan ama ne olacak halimiz demeden yapsmıyorum. Rabbime sığındım ne gelirse ondan gelir razıyım dedim ama niye demeden de alamıyorum kendimi. belki bir sürü saçmalıyorum kusura bakmayın ama elim ayağım tutmuyor,
CANIM YA ÇOK DUYGULANDIMhissettiklerim doğru çıktı ve adet oldum zaten 2 gündür baş ağrısı vardı benim migrenim var genelde adet öncesi başım tıtar ardından adet olur rahatlarım. 3. aşılamamda böylece sonlandı evinizde garip bir sessizlik boğazımda bir hıçkırık düğümlü ne yutkunabiliyor nede nefes alabbiliyorum. sebepsiz inferbilite galip geldi malesef bizede tüp bebek yolu gözüktü. tedaviye ilk başladığımda hersey temiz dediklerinde birgün olacak ümidiyle ysşadım hep, olmadıkça eksildim olmadıkça parçalandım her seferinde tekrar toparlandım ama 2 yıllık bu süreçte yoruldum. dinlenmeye günlerce uyumaya o kadar ihtiyacım varki. çare yok en fazla birkaç gün daha üzülüp sonra tekrar başlayacak ümit etmeler, belki yeniden yıkılmalar ama durduk yere alttan muayeneler, günlerce yapılan iğneler , alınan hormonlar, çok gücüme gidiyor bazen. çaresiz anne olma ümidiyle katlanıyor insan ama ne olacak halimiz demeden yapsmıyorum. Rabbime sığındım ne gelirse ondan gelir razıyım dedim ama niye demeden de alamıyorum kendimi. belki bir sürü saçmalıyorum kusura bakmayın ama elim ayağım tutmuyor,
dokununca acıyor üzerine çok yatarım ben neden böyle bişey yapıyorsam onuda bilmiyorum ama :) birde hızlı yürüyünce :) ben azıcık kilolu olduğumdan olabilir ama kasık ağrısı bendede bütün aşılama dönemi içinde olmamıştı zaman zaman.saolasın cnm.insAllah kazasız belasız yaparsın dogumunu:)bende gerınme ıstegı yokta kasıklarımda doluluk wardı ama dunden berı hafıfledi.smdı yok sayılır.pekı cnm goguslerde dokununcamı acı oluyor yoksa dokunmadan mı_?bakalım smdılık sadece goguslerım hassas suan kasık agrım yok.Rabbım nasıb eder inş.
emin ol gece ısıran sivrisinek daha çok rahatsız edip acı veriyor. :)Merak ediyorum kusurabkmayin nilur catlatma ignesinde ve asilamada agri aci oluyomu.jelle muayene zararlimidir
hissettiklerim doğru çıktı ve adet oldum zaten 2 gündür baş ağrısı vardı benim migrenim var genelde adet öncesi başım tıtar ardından adet olur rahatlarım. 3. aşılamamda böylece sonlandı evinizde garip bir sessizlik boğazımda bir hıçkırık düğümlü ne yutkunabiliyor nede nefes alabbiliyorum. sebepsiz inferbilite galip geldi malesef bizede tüp bebek yolu gözüktü. tedaviye ilk başladığımda hersey temiz dediklerinde birgün olacak ümidiyle ysşadım hep, olmadıkça eksildim olmadıkça parçalandım her seferinde tekrar toparlandım ama 2 yıllık bu süreçte yoruldum. dinlenmeye günlerce uyumaya o kadar ihtiyacım varki. çare yok en fazla birkaç gün daha üzülüp sonra tekrar başlayacak ümit etmeler, belki yeniden yıkılmalar ama durduk yere alttan muayeneler, günlerce yapılan iğneler , alınan hormonlar, çok gücüme gidiyor bazen. çaresiz anne olma ümidiyle katlanıyor insan ama ne olacak halimiz demeden yapsmıyorum. Rabbime sığındım ne gelirse ondan gelir razıyım dedim ama niye demeden de alamıyorum kendimi. belki bir sürü saçmalıyorum kusura bakmayın ama elim ayağım tutmuyor,
test günü gelmeden adet gördüysen üstüne görme olabilir yinede dikkat et ve yinede bir kaç gün kanda baktır bazılarında öyle oluyormuş ama kanamanın şiddetide önemli belkide düşük falanda oluyormuş.benimde test günüm çrşydı ama bugün adet oldum aşılama olmadı yani
benim tuttu biraz sağlıksız olma ihtimalide olsa tuttu birininki kimyasal oldu birinin gebeliği on numara devam ediyor maşşallah :) inşallah herrkes katılır aramıza :)hoş geldin, keşke gelmek zorunda olmasaydın. bende ilk aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum daha. ama olan arkadaşlar yazarlar. hayırlı olur inş hepimiz için. bebişin senle olur inş.
ooooo bunun şerefine bir çay patlatılır :)BENDE BUGÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.ÇOK ŞÜKÜR TÜPLERİMİN İKİSİDE AÇIK ÇIKTI.UMARIM EN KISA ZAMANDA GEBE KALABİLİRİM.
göbişinden yapıyorsun canım yumurtanın büyümesine göre süresi değişiyor benimki 6 gün sürmüştü 37.5 vurulmuştu günde doz :)KIZLAR BU İĞNE TEDAVİSİNE GELECEK AY BENDE BAŞLIYCAM.KAÇ GÜN SÜRÜYOR BU İĞNELER.VE KENDİMİZMİ YAPIYORUZ.NEREDEN VURUYORUZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?