Benimde ilkmerhaba canım genelde klomeni yeni başlayan tedavilerde veriyor gonal f daha ileri bir tedavi ayrıca çatlatma iğnesi değil değil yani yumurta geliştirici iğne çatlatma iğnesini sonra vericek
merhaba canım genelde klomeni yeni başlayan tedavilerde veriyor gonal f daha ileri bir tedavi ayrıca çatlatma iğnesi değil değil yani yumurta geliştirici iğne çatlatma iğnesini sonra vericek
Hadi hayirlisi insallah guzel sonuclar aliriz umarim.hic uyuyamiyorum heycandanGonal f de klomen gibi hatta daha etkili ikisida yumurta buyutmek icin. hikayemz cok benzio bnde ayni ameliyati oldum 12 haziranda asilama oldum
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım iyi tatillerMerhaba arkadaşlar 2 gün kadınlar Klubüne girmeme totemi yaptım ondan yoktum bu sabah gittim kan testi yapıldı ve sonuç 0,6 yani 1 bile değil kısmet diyorum doktor bir sonraki asilamayi 3 ay sonra yapacakmış ilaçların etkisi 3 ay devam ediyormuş bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin neyse diyorum tecrübe edinmiş oldum güzel bir tatil zayıflama vs derken 3 ay geçer sevgiyle kalın ...
Arkadaslar asilama donemunde en dikkat etmemiz durumlar ne acaba.mesela yorgunluk yeme icme vb.. son olarak en cok merak ettigim konu da yumurta buyutmek icin kullandigim ignelerin saati var mi.drum ogleden sonra vurul dedi bana?arkadaşlar herkese günaydın. sessizce takip ediyorum yazdıklarınızı. bugün 11. gün ama vucüdumdaki tüm o belirtiler yok oldu 2 gündür herşey çok normal. hatta bu sabah hafif leke geldi, daha önce yerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadığım için biliyorum ona hiç benzemiyor. ne garip vucüdüm adet olmak için sabırsızlanıyor sanki umıtlanma der gibi.
Insallah guzel haberlerini aliriz.cok yogunlasma kafani dagitmaya calis.Allahim herkesin gonlune gore versin insallaharkadaşlar herkese günaydın. sessizce takip ediyorum yazdıklarınızı. bugün 11. gün ama vucüdumdaki tüm o belirtiler yok oldu 2 gündür herşey çok normal. hatta bu sabah hafif leke geldi, daha önce yerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadığım için biliyorum ona hiç benzemiyor. ne garip vucüdüm adet olmak için sabırsızlanıyor sanki umıtlanma der gibi.
Canım olsun ,bu ay nasip değilmiş,devam etmek için sağlığımız gücümüz olsun yeterki , heyecanla devamı edeceğiz . Bende biraz ara verip tup bebek dusunuyorum .güzel bir tatil sonrası kaldığımız yerden devamMerhaba arkadaşlar 2 gün kadınlar Klubüne girmeme totemi yaptım ondan yoktum bu sabah gittim kan testi yapıldı ve sonuç 0,6 yani 1 bile değil kısmet diyorum doktor bir sonraki asilamayi 3 ay sonra yapacakmış ilaçların etkisi 3 ay devam ediyormuş bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin neyse diyorum tecrübe edinmiş oldum güzel bir tatil zayıflama vs derken 3 ay geçer sevgiyle kalın ...
Sonuc nzmn belli olur hayirlisi olsun insaah mutlu haberlerini aliriz aminGonal f de klomen gibi hatta daha etkili ikisida yumurta buyutmek icin. hikayemz cok benzio bnde ayni ameliyati oldum 12 haziranda asilama oldum
canım benim siılama ilaçlarımın ilki gonal f diğeri menagondu ve ben iş çıkış saatlerime göre ayarladım ve hep aynı saate denk geldi hastane yakındı bana ama doktorum özellikle saat vurgusu yapmadı. aşılamanın ilk günü duş alma kesinlikle vsjınal duş yasak dedi, ilişki takvimi verdi 30-40 dk ilişkiden sonra yat dedi ve ertsei gün kendimi zorlamak şartıyla hayatına devam et ve kafaya takma dedi o nasıl olacaksa. net bir yadak yada çizgi belirlemediArkadaslar asilama donemunde en dikkat etmemiz durumlar ne acaba.mesela yorgunluk yeme icme vb.. son olarak en cok merak ettigim konu da yumurta buyutmek icin kullandigim ignelerin saati var mi.drum ogleden sonra vurul dedi bana?
Folıcı aksatma ,beslenme tabı daha dıkkat etsen olur ,ben calısmaya ,yürüyüşe devamı etmistım ,sadece evde temızlık yapmadım 2 hafta ,işime de geldi birazda hareketlerimi yavaşlattım.ağır kaldırma ani hareketler hızlı hareketlerden kaçınıyorsun zaten aklında çünkü hep.bana Dr pıregonu aksam 5-8arası dmemişti .hayırlısı olsun inşallah guzel haberler verırsınArkadaslar asilama donemunde en dikkat etmemiz durumlar ne acaba.mesela yorgunluk yeme icme vb.. son olarak en cok merak ettigim konu da yumurta buyutmek icin kullandigim ignelerin saati var mi.drum ogleden sonra vurul dedi bana?
çanımmm çok garippp üzülmüyorum. açıkcası umudum yoktu ve 3. aşılamayı ben istemedim eşimle doktor istedi herşey hsrika bu kaçmaz dediler. ramazandan sonra bende tüp bebeğe gidiyorum. bebdk sahibi olacaz diye evliliğimi kendimi yıpratmak en güel yıllarımda duygusal çöküntülerle hayatımızı zor süreçlere sokmak istemiyorum. senepsiz galan değil Rabbim daha istemiyor anne baba olmamızı, tıbben açıklaması yok belki ama böyle sebepleri var. OLDUĞU KADAR OLMADIĞI KADERCanım olsun ,bu ay nasip değilmiş,devam etmek için sağlığımız gücümüz olsun yeterki , heyecanla devamı edeceğiz . Bende biraz ara verip tup bebek dusunuyorum .güzel bir tatil sonrası kaldığımız yerden devam
Çok tesekkur ederim hadi hayirlisi insallahcanım benim siılama ilaçlarımın ilki gonal f diğeri menagondu ve ben iş çıkış saatlerime göre ayarladım ve hep aynı saate denk geldi hastane yakındı bana ama doktorum özellikle saat vurgusu yapmadı. aşılamanın ilk günü duş alma kesinlikle vsjınal duş yasak dedi, ilişki takvimi verdi 30-40 dk ilişkiden sonra yat dedi ve ertsei gün kendimi zorlamak şartıyla hayatına devam et ve kafaya takma dedi o nasıl olacaksa. net bir yadak yada çizgi belirlemedi
Amin insallah cok tesekkur ederim.cok korkuyorumFolıcı aksatma ,beslenme tabı daha dıkkat etsen olur ,ben calısmaya ,yürüyüşe devamı etmistım ,sadece evde temızlık yapmadım 2 hafta ,işime de geldi birazda hareketlerimi yavaşlattım.ağır kaldırma ani hareketler hızlı hareketlerden kaçınıyorsun zaten aklında çünkü hep.bana Dr pıregonu aksam 5-8arası dmemişti .hayırlısı olsun inşallah guzel haberler verırsın
pardon arkadaşım ya. ben tlfn dan girdiydim alıntıyı yanlış yapmışım kusura bakma :)Canım olsun ,bu ay nasip değilmiş,devam etmek için sağlığımız gücümüz olsun yeterki , heyecanla devamı edeceğiz . Bende biraz ara verip tup bebek dusunuyorum .güzel bir tatil sonrası kaldığımız yerden devam
çanımmm çok garippp üzülmüyorum. açıkcası umudum yoktu ve 3. aşılamayı ben istemedim eşimle doktor istedi herşey hsrika bu kaçmaz dediler. ramazandan sonra bende tüp bebeğe gidiyorum. bebdk sahibi olacaz diye evliliğimi kendimi yıpratmak en güel yıllarımda duygusal çöküntülerle hayatımızı zor süreçlere sokmak istemiyorum. senepsiz galan değil Rabbim daha istemiyor anne baba olmamızı, tıbben açıklaması yok belki ama böyle sebepleri var. OLDUĞU KADAR OLMADIĞI KADERInsallah guzel haberlerini aliriz.cok yogunlasma kafani dagitmaya calis.Allahim herkesin gonlune gore versin insallah
Ne demek guzel dileklerim hepimiz için geçerlipardon arkadaşım ya. ben tlfn dan girdiydim alıntıyı yanlış yapmışım kusura bakma :)
Aminnnnn hepimiz ins. 24 haziranda test yapilcakSonuc nzmn belli olur hayirlisi olsun insaah mutlu haberlerini aliriz amin
Aminn canmmselam kızlar bgn 5.günüm puregona başlayalı 75lik vuruyorum hergün
hafta sonuda vurulduktan sonra pazartesi yumi kontrolüm var bakalım
Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı gebelikler sağlıklı dogumlar nasip etsin
5sene olacak bu yolda mucadele edeli,bazen çok yıpratıyorum kendimi
ama hep hayırlısını diliyorum Rabbim den
zor bir sınavdayız ama Rabbim daha başka acılarla sınamasın kimseyi
Hergun aynu saatte yapmalisin denilmisti bana. 16:00-21:00 arasi herhangi bi saattiHadi hayirlisi insallah guzel sonuclar aliriz umarim.hic uyuyamiyorum heycandanilk yumurta buyutme ignemi dun yaptim.bugunde 2. Herhangi bir saati var mi peki
canım hakkımızda hayırlısı olsun ama 0.6 deme olacağı varsa bir anda başlar katlar yükselir adet olana dek sen yine temkinli davran .evet ilaçların etkisi bir kaç ay sürüyor yumurtalama günlerini hesapla ve sen yine çalış ama benide unutma bak daha benim durumum netleşmediMerhaba arkadaşlar 2 gün kadınlar Klubüne girmeme totemi yaptım ondan yoktum bu sabah gittim kan testi yapıldı ve sonuç 0,6 yani 1 bile değil kısmet diyorum doktor bir sonraki asilamayi 3 ay sonra yapacakmış ilaçların etkisi 3 ay devam ediyormuş bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin neyse diyorum tecrübe edinmiş oldum güzel bir tatil zayıflama vs derken 3 ay geçer sevgiyle kalın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?