Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde normalde23 haziran aşılama günnü saymazsak 15.. gün oluyor, ben ayın 9 unda aşılama oldun sen ne zaman oldun ? beklemek zor varmı vucüdunda belirti.Benimde test günüm 24 haziran inss hayirli sonuclar aliriz
benimde benimde :) beklemek çok zorBenimde test günüm 24 haziran inss hayirli sonuclar aliriz
evet canım aynı gün yaptırdık bende tık yok hiç bir belirti adet belirtisi falan filan hiçbirşey malesef.....biz seninle aynı gün yaptırmıştık canım dimi. belirtilerin var mı?
anestezi ile istiyorum.çünkü rahat olur.100 tl verebilirim diyen başka üyeydi.ben değilim. ama toplam hepsi 380 tutucakmış.anestezi ne kadara geliyor bilmem.özel hastanede çektiricem.benim doktor hastada rahatlığı seviyor.aşılamamamı bile geçen ay anestezi ile yaptı.çok rahat oldu kalkıp işime deavam etmiştim.benim gerginliğim sonuç ya kötü çıkarsa diye.sizinki nasıl çıkmıştı.arkadaşım herkesin acı eşiği çok farklı banada doktorum sana söylediklerini söyledi ve tercih sundu ama anestezili olursa korkularından kurtulursun dedi. nette araştırma yaptım ağrı çeken dayanamayanda var, hiç ruhu duymayanda var yani %50 ihtimal söz konusu. yanlış hatırlamıyorsam 100 tl fark var verebilirim demiştin. eğer durumun müsaitse 100 tlfark için kafanı karıştırma. kim ne derse desin rahim filmi adı kötü bikere ister istemez korkacaksın beklki en iyisi sen doktorunu dinle ve anestezi ile çektir gitsin. anestezi deyince aklına ameliyatlarda olduğu gibi seni saatlerce uyutan bir anestezi olduğunu düşünme. o kadar hafif ki sana seslendiklerinde pat diye açıyorsun gözlerini, etkisi o kadar hafif ama işlemide hissetmiyorsun. Çok sağlıksız bir durum olsa zaten söylenirdi sana. bana kız şimdi uyuyacaksın dedi ve adımı sordu söyledim ben seslenince 15-20 dk sonra uyanacaksın dedi. seslendi uyandım sanki sabah yatağımdan kalkar gibiydim etkiyide 5 dk sonra attım üzerimden hiç sorun olmadı. yorma böyle kafanı, rahat ol.
hım tamam ben başkası ile karıştırdım galiba. benimki temizdi sadece rahmim hafif sola meyiliymiş ama bunun hiç ama hiç önemi yok dedi doktor :) ama biz kadınlar inanamıyoruz hemen. açtım baktım neti sola yatık olursa ne olur falan diye. ne gerek vardı sanki. korkma inşallah iyi çıkar sorun varsa bile en azından sorunun hallettikten sonra aşılama yapılması en doğrusu. bizimki sebepsiz inferbilite maalesef. ben ne ile savaşıyorum onuda bilmiyorum.anestezi ile istiyorum.çünkü rahat olur.100 tl verebilirim diyen başka üyeydi.ben değilim. ama toplam hepsi 380 tutucakmış.anestezi ne kadara geliyor bilmem.özel hastanede çektiricem.benim doktor hastada rahatlığı seviyor.aşılamamamı bile geçen ay anestezi ile yaptı.çok rahat oldu kalkıp işime deavam etmiştim.benim gerginliğim sonuç ya kötü çıkarsa diye.sizinki nasıl çıkmıştı.
benimde büyük günüm çarşamba bu çatlatma iğnesinin belirtileride kendini hamile gibi hissettiriyor insana epey havaya giriyorsun :)ben biraz dayanıklıyımdır kolay kolay sesim çıkmaz. yani küçükken çenem yarılmışta dikişlik olmuş sesimi çıkarmadım :) bu durmda böle zamanlarda işe yarıyor galiba. dr canın yanıyo mu dedi biraz dedim. sonrada bitti zaten. yarım saat yatıp çıktım. ama şimdi deli gibi heycanlıyım bi an önce çarşamba olsun istiyorum.
Canım yumurta büyüklüğünden bahsetmişken kaç mm iken seni aşılamaya Aldı doktorun?KIZLAR MERAK ETTİM.ARANIZDA İLK ÇOCUKTAN SONRA İKİNCİYE HAMİLE KALAMAYANINIZ VARMI.BENİM BİR OĞLUM VAR.12 YAŞINDA.HATTA İLK GECEDEN HAMİLE KALMIŞTIM.HİÇ BÖYLE SORUN OLMAMIŞTI.SONRASINDA 10 YIL BOYUNCA SPİRALLE KORUNDUM.GEÇEN YIL SPİRALİMİ ÇIKARTTIM.BİR YIL OLDU.HALA GEBE KALAMIYORUM.ÖNCE 6 AY BEKLEDİM.SPİRALDEN SONRA 6 AY İÇİNDE OLABİLİR DEMİŞTİ DOKTORUM.SONRASINDA YUMURTA TAKİBİNE BAŞLADIK.3 AY TAKİP EDİLDİ.YUMURTALIKLARIM HEP 13-15 MM KADAR BÜYÜDÜ.SON ÜÇ AYDIRDA KLOMEN KULLANIYORUM YETERLİ BÜYÜKLÜĞÜ SAGLADIK.AMA ŞİMDİDE BEBE K OLMUYOR.EŞİM SPERMİOGRAM VERDİ.GAYET İYİ SONUÇLARI.BU AY YUMURTAM GÜZEL GELİŞTİĞİ İÇİN AŞILAMA YAPALIM.BU YUMURTAYI KAÇIRMAYALIM DEMİŞTİ DOKTORUM.O DA TUTMADI.PAZARTESİDE RAHİM FİLMİM VAR İŞTE.
aşılamadan 3 gün önce 19 mm di.aşılama olmadan 2 gün öncesi çatlama iğnesi vurulmuştum.o zamana kadar 20 mm geçer demişti.Canım yumurta büyüklüğünden bahsetmişken kaç mm iken seni aşılamaya Aldı doktorun?
Benim üç tane gelişti ama hiçbiri tutmadı
malesef deme belki seninki daha iyidir bilemiyoruz ki?evet canım aynı gün yaptırdık bende tık yok hiç bir belirti adet belirtisi falan filan hiçbirşey malesef.....
ama tutanların hep belirtileri oluyor o yüzden ümidimi yitirmek üzereyim...malesef deme belki seninki daha iyidir bilemiyoruz ki?
benim septum çıkmıştı, yani perde vardı rahmi ikiye bölen operasyon geçirdim. buda ilk aşılamam bakalım sonuç bekliyoruz.anestezi ile istiyorum.çünkü rahat olur.100 tl verebilirim diyen başka üyeydi.ben değilim. ama toplam hepsi 380 tutucakmış.anestezi ne kadara geliyor bilmem.özel hastanede çektiricem.benim doktor hastada rahatlığı seviyor.aşılamamamı bile geçen ay anestezi ile yaptı.çok rahat oldu kalkıp işime deavam etmiştim.benim gerginliğim sonuç ya kötü çıkarsa diye.sizinki nasıl çıkmıştı.
bnde ilaçlara başladığımda 48 kg idim şimdi 52 oldum. ama o ilaç bnde de aynı etkiyi yapmıştı, revirde bi süre yatmak zorunda kalmıştım. sonrada içmedim. çok kötü olmuştum.birtek bu progestan ilacını içince bayılacak gibi oluyorum bana çok ağır geliyor 46 kilo biriyim zaten
çok istediğimizden hep bunlar :) çarşamba test yaptıracak 3 kişi olduk galiba??benimde büyük günüm çarşamba bu çatlatma iğnesinin belirtileride kendini hamile gibi hissettiriyor insana epey havaya giriyorsun :)
hiçbir söz teselli olamıyor işte, ama duadan ve beklemekten başka çaremiz yok. herşey iyi olacak inş.ama tutanların hep belirtileri oluyor o yüzden ümidimi yitirmek üzereyim...