• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy cok tesekkur ederim bende hemen abdest alayim kanamam bitti cekeyim yarinda oruca baslayayim ne gelirse Allah tan
Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok canım al abdestini güzelce çek zikrini dünya dua üzerine kurulu dua edip Allaha inanmaktan başka ondan beklemekten başka çaremiz yok

Kanamam bitti dedim :'( yine gelmis bugun 3. Gun anormal degilmi bu 2 damla bise gelmis ama ilk 2 gun gelir demisti doktor
Yok canım bak bu kadar sıkıntı yapma biraz teslimiyet o zikri adetliyken bile okuyabilirsin o konuda sıkıntı yapma kendine al tesbihi başla duana hadi Rabbim rahmet mağfiret ve istek dua kapılarını açtı

Benimde kendi annem öyledir eşimin annesi asla söylemez bana anneliği eşimin annesi yapıyor benim annem beni ağlatmaktan başka bişi yapmaz

Gercektenmi :( ama ne guzel kayinvaliden kaynanalik yapmiyor annelik yapiyor seni kendi kizi gibi goruyor demekki. Benim kayinvalidemde oyle ama hem uzaktalar hemde ordakiler fazla dedikoducu agizlarindan kactimi eyvah eyvahh

Gercektenmi :KK43: ama ne guzel kayinvaliden kaynanalik yapmiyor annelik yapiyor seni kendi kizi gibi goruyor demekki. Benim kayinvalidemde oyle ama hem uzaktalar hemde ordakiler fazla dedikoducu agizlarindan kactimi eyvah eyvahh
Evet canım beni kendi kızı gibi görür bana sormadan bişi yapmaz ne yapıcaksa bana danışır

Yok canım bak bu kadar sıkıntı yapma biraz teslimiyet o zikri adetliyken bile okuyabilirsin o konuda sıkıntı yapma kendine al tesbihi başla duana hadi Rabbim rahmet mağfiret ve istek dua kapılarını açtı

Haklisin canim adetliykende zikir cekiliyordu ayy kafam bi milyon olmus stresten uzak durmaliyim rahata takmaliyim herseyi.

Ben anestezi sız cektirdim ozelden gıttım hıc agrı olmadı bence gerek yok anesteziyle hıc korkma Inan agrı adet sancısı kadar bıle olmuyo kı benım agrı esının dusuktur
aslında benim tercihim değil anestezi.ama benim doktorum anestezisiz olmaz kasılırsın.o zaman röntgende sıkıntı olur diyor.birde ağrılı bir işlem dedi.

aslında benim tercihim değil anestezi.ama benim doktorum anestezisiz olmaz kasılırsın.o zaman röntgende sıkıntı olur diyor.birde ağrılı bir işlem dedi.
arkadaşım herkesin acı eşiği çok farklı banada doktorum sana söylediklerini söyledi ve tercih sundu ama anestezili olursa korkularından kurtulursun dedi. nette araştırma yaptım ağrı çeken dayanamayanda var, hiç ruhu duymayanda var yani %50 ihtimal söz konusu. yanlış hatırlamıyorsam 100 tl fark var verebilirim demiştin. eğer durumun müsaitse 100 tlfark için kafanı karıştırma. kim ne derse desin rahim filmi adı kötü bikere ister istemez korkacaksın beklki en iyisi sen doktorunu dinle ve anestezi ile çektir gitsin. anestezi deyince aklına ameliyatlarda olduğu gibi seni saatlerce uyutan bir anestezi olduğunu düşünme. o kadar hafif ki sana seslendiklerinde pat diye açıyorsun gözlerini, etkisi o kadar hafif ama işlemide hissetmiyorsun. Çok sağlıksız bir durum olsa zaten söylenirdi sana. bana kız şimdi uyuyacaksın dedi ve adımı sordu söyledim ben seslenince 15-20 dk sonra uyanacaksın dedi. seslendi uyandım sanki sabah yatağımdan kalkar gibiydim etkiyide 5 dk sonra attım üzerimden hiç sorun olmadı. yorma böyle kafanı, rahat ol.

Back