Canım bende aynı durumdayım göğüs hassasiyetim azaldı teste kaldı 2 gün bugün aşılamanın 11. günü. Ya varya hamile olduğumu öğrenip bütün dünyaya ilan edesim var :))Merhaba kızlar , gıttım kan verdım ,dün ağrılarım vardı bugun hocbırsey yok ,göğüs hassasiyetimde aZalmıştı sabah .bugun 12 gıbı bellı olacak bakalım .hakkımızda hayırlısı cok korkuyorum ,ama sonrada biraz teslim ol akışa , kadere ,Allah'a diyorum . Şimdi daha sakinim .herseyı yaratan Allah I'm bizim içinde en iyisini planlıyordur .opuyorum siZi sonucu alınca yazarım
bekliyoruz hayırlı haberleri hayırlısıyla inş. herkesi bilmemde bize ilan etsen yeterCanım bende aynı durumdayım göğüs hassasiyetim azaldı teste kaldı 2 gün bugün aşılamanın 11. günü. Ya varya hamile olduğumu öğrenip bütün dünyaya ilan edesim var :))
Günaydın kızlar herkese hayırlı günler kendinizi bu kadar yıpratmayın verecek olan Rabbim inşallah bizede evlatlar verecek bol bol dua edelim mübarek aya giriyoruz Rabbim bizi müjdelendirecek ucunda ölüm yok yaa verende o alanda o biraz teslimiyet biraz sabır biraz dua Rabbim bizim kucaklarımızı boş bırakmayacak
Canım bu ilaçlar iğneler baya kilo aldırıyor haklısın o bel ağrısı bende de var hafiften Afedersiniz çok gaz var sizdede var mı dünden beri tuvalete gir çık canım çıktı
Korkma canım yaa bebeşinin müjdeli işaretleriyle gün doğmadan neler doğar umutsuzluk yok geçen hafta cumartesi kuaföre gittim kadın geldi hamile olduğunu söyledi 11 yıllık evliymiş bu ay tüp bebek yaptıracakmış bide öğrenmiş ki 2 aylık hamile üstüne adet görmüş Rabbimin mucizesi ağlamak yok
inşallah canm ya, 24 haziranada çok var, zaman su gibi aksın istiyorum.
Hayırlısı olucak inşallah canım çıkaralım kafadan olumsuz düşünceleri boşverin bebişler gelicek ve herkes mutlu haberler vericek
Canım bende aynı durumdayım göğüs hassasiyetim azaldı teste kaldı 2 gün bugün aşılamanın 11. günü. Ya varya hamile olduğumu öğrenip bütün dünyaya ilan edesim var :))
Günaydın kızlar bu arada dün hafifi bel ve karın ağrısı yaşadım, göğüsler hala şiş ve bu sabah tartıldım 4 kilo almışım 1 ayda( iğneler haplar iştahım açıldı derken neyse kaldı 2 gün :)))
Bakalım günün annesi kim olacak? (Hedef hergüne en az 1 anne)
Perituran ve jnns bugün hastaneye gidip değerler?i artmış mı bakacaklar dı?
Elttr sen ne yaptın sen de gidecek misin kontrole ?
Kızlar ,beta hcg düşüyor benım 19 a düştü ,Dr um düşüyor tutunmamış dedi ,garip ama cok kotu degılim,aksama gıdıp evde ağlayacağım ve hayırlısı deyıp önüme bakacağım ,bu ay adet bıtımı Dr ay gideceğim ve bırtakım testler yapacak Dr 2 seferde aynı sey oldu , kımyasal gebelık oluyormuş. Bu ama de yinede tutmuş bı bıle cok olumlu dedi , inşallah sizin guzel haberlerınızı alırız opuyorum sızlerı[/QUO
canım kactı senın beta kacıncı gunde 19 oldu rabbım hayrlısını versin canm üzülme desemde üzülür insan
Günaydın kızlar bu arada dün hafifi bel ve karın ağrısı yaşadım, göğüsler hala şiş ve bu sabah tartıldım 4 kilo almışım 1 ayda( iğneler haplar iştahım açıldı derken neyse kaldı 2 gün :)))
benim dünyam karardı geldim hastaneden beta hcg 19 çıktı normalde bugün enaz 24 çıkması lazımdı dış gebelik olma olasılığı yksek dedi bir kaç gün sonra yine kan verşce ve eğer emin olurlarsa 4. kez kaybedicem bebeğimi şuan o kadar kötüyümki size anlatamamGünaydın kızlar bu arada dün hafifi bel ve karın ağrısı yaşadım, göğüsler hala şiş ve bu sabah tartıldım 4 kilo almışım 1 ayda( iğneler haplar iştahım açıldı derken neyse kaldı 2 gün :)))
Ne diyeceğimi bilemedim sinirden ağlayasım var ya bir hevesle bekle yaptır pozitif olsun sonra değer düşsün ey güzel Allah'ım ne zor bir sınavmış bu ver ver bitmediKızlar ,beta hcg düşüyor benım 19 a düştü ,Dr um düşüyor tutunmamış dedi ,garip ama cok kotu degılim,aksama gıdıp evde ağlayacağım ve hayırlısı deyıp önüme bakacağım ,bu ay adet bıtımı Dr ay gideceğim ve bırtakım testler yapacak Dr 2 seferde aynı sey oldu , kımyasal gebelık oluyormuş. Bu ama de yinede tutmuş bı bıle cok olumlu dedi , inşallah sizin guzel haberlerınızı alırız opuyorum sızlerı
Ağlamak istiyorum bende seninleeeeeeeeeebenim dünyam karardı geldim hastaneden beta hcg 19 çıktı normalde bugün enaz 24 çıkması lazımdı dış gebelik olma olasılığı yksek dedi bir kaç gün sonra yine kan verşce ve eğer emin olurlarsa 4. kez kaybedicem bebeğimi şuan o kadar kötüyümki size anlatamam
Canım ya çok üzüldüm, inşallah kaybetmezsin bebeğini, Ramazan ayı hürmetine dualarımız kabul görür inşallah.benim dünyam karardı geldim hastaneden beta hcg 19 çıktı normalde bugün enaz 24 çıkması lazımdı dış gebelik olma olasılığı yksek dedi bir kaç gün sonra yine kan verşce ve eğer emin olurlarsa 4. kez kaybedicem bebeğimi şuan o kadar kötüyümki size anlatamam
Canım benim ne kadar üzgün olduğunu anlayabiliyorum ama senin eşinin canı sağ olsunda gerisi zorlukla da olsa hallolur demek ki genetik tanılaması iyi olan bir yerden destek alman gerekiyor aşılamayla kendini daha fazla yıpratmadan tüp bebeğe geçiş yapman gerekiyor demek ki spermler yumurtalar hamilelik yaratacak kadar iyi ama burda farklı bir sorun var oda çözülür bencesenindemi jnns yaa benimde bebeğim dış gebelik olma olasılığı yüksekmiş ben seniğn kadar güçlü değilm galiba şuan ölmek istiyorum .4 kez veda etmek istemiyorum şuan ağlıyorum canım çok yanıyor içim acıyor niye diyorum kime ne yaptım ben 4. kez ve ben artık tekrar aynı şeyi yaşıyorum
benim dünyam karardı geldim hastaneden beta hcg 19 çıktı normalde bugün enaz 24 çıkması lazımdı dış gebelik olma olasılığı yksek dedi bir kaç gün sonra yine kan verşce ve eğer emin olurlarsa 4. kez kaybedicem bebeğimi şuan o kadar kötüyümki size anlatamam
BENDDEEEEEEEEEAğlamak istiyorum bende seninleeeeeeeeee((((((
isyan etmeden sabretmek ne zor, bide böle doğurup sokağa çöpe bırakanlar varya onları görünce sabretmek daha bi zor oluyorsenindemi jnns yaa benimde bebeğim dış gebelik olma olasılığı yüksekmiş ben seniğn kadar güçlü değilm galiba şuan ölmek istiyorum .4 kez veda etmek istemiyorum şuan ağlıyorum canım çok yanıyor içim acıyor niye diyorum kime ne yaptım ben 4. kez ve ben artık tekrar aynı şeyi yaşıyorum
Kızlar ,beta hcg düşüyor benım 19 a düştü ,Dr um düşüyor tutunmamış dedi ,garip ama cok kotu degılim,aksama gıdıp evde ağlayacağım ve hayırlısı deyıp önüme bakacağım ,bu ay adet bıtımı Dr ay gideceğim ve bırtakım testler yapacak Dr 2 seferde aynı sey oldu , kımyasal gebelık oluyormuş. Bu ama de yinede tutmuş bı bıle cok olumlu dedi , inşallah sizin guzel haberlerınızı alırız opuyorum sızlerı
benim dünyam karardı geldim hastaneden beta hcg 19 çıktı normalde bugün enaz 24 çıkması lazımdı dış gebelik olma olasılığı yksek dedi bir kaç gün sonra yine kan verşce ve eğer emin olurlarsa 4. kez kaybedicem bebeğimi şuan o kadar kötüyümki size anlatamam
Ağlamak istiyorum bende seninleeeeeeeeee((((((
ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum ben hamile olamıcaksam bunu kabul ederim ama 4 ya 4 tam 4 kez ve toplam 2.5 yılda her bebeği kaybetmem benden bişeyler götürdü çok yıprandım çok yoruldum bir an önce bir sonuca bağlanmasnı istiyorum artık ve tekrar aşılama yaptırmak istemiyorum bu sol tüpümü aldırmadan asla bebek yapmak istemiyorumCanım benim ne kadar üzgün olduğunu anlayabiliyorum ama senin eşinin canı sağ olsunda gerisi zorlukla da olsa hallolur demek ki genetik tanılaması iyi olan bir yerden destek alman gerekiyor aşılamayla kendini daha fazla yıpratmadan tüp bebeğe geçiş yapman gerekiyor demek ki spermler yumurtalar hamilelik yaratacak kadar iyi ama burda farklı bir sorun var oda çözülür bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?