Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kizlar benim asilamam tutmadi ilk denememde,adet nezaman oluyo bi degisiklik oluyormu yoksa eski duzen mi devam ediyor
Bu soruya henüz bu forumdakiler cevap veremeyebilir çünkü daha yeni aşılama yaptırmış ve yeni sonuçlar alınmaya başlanmıştır. Negatif sonuçlanan arkadaşlar elbette merak ediyordur ama Mayıs sayfasında daha sağlıklı bilgi bulabilirsiniz.
Yinede tahminen söyleyeyim doktorun test yap dediği hafta içerisinde oluyorsun ama kişiden kişiye ve strese bağlı bunun süresi değişebiliyor hamile olmadığı halde hasta olmayanlar yada beklenen adetten daha erken olanlar yogun geçirenler vs olabiliyor

AMİN CANM HERKESE NASİP ETSN İÇİNDE BANADA İNSALLAH RABBIM BUYUKTUR

1 haziran aşılama oldm canm 15 haziran test yaptrdm 141 cktı
canım sen üzülme brnim ilk gebeliğimde doktor 2 kere kan testi aldı ikisindede hamilesin dememişti bende sitem ettim ağzınızdan haşa güzel birşey çıkmadı diye bana dediki gerçekten hamilesin diyebilmek için kalp atışını almamız laxım , başlamış ama önce kalp atışı demişti. onlar işi geteği biraz ruhsuz ( belki ağır olacak ama ) birazda temkinli davranıyorlar herhangi bir aksiliğe katşılık senin hamileliğin başlamış inşallah tamamına erer kucağına alırsın moral bozma

Slm kizlar benim asilamam tutmadi ilk denememde,adet nezaman oluyo bi degisiklik oluyormu yoksa eski duzen mi devam ediyor
canım benim ilk aşılamamdan sonra tam 12. gün yerleşme kanaması olduki zaten beklenen adet günümdü, ikincide yine 12. gün adet oldum ama daha 2 günüm vardı erken oldu, bundada daha sonuç bekliyorum ama çok gecikmiyor ya vaktinde oluyor yada 1-2 gün atıyor, benim böyleydi

AMİN CANM EWET RESMEN HEVESİMİ KURSAGIMDA BIRAKTI HEMEN ANNELERİ FALAN ARAMISTIK O ÖYLE DIYINCE PISMAN OLDUM KEŞKE BİRAZ DAHA BEKLESEYDIK DIYE

selam kader arkadaşlarım.. bende heyecanla 23 haziranı bekliyorum.. 8 haziranda aşılamamı oldum. .inşallah tutmuştur dicem ama dr um umutlu konuşmadı.. yine de Allah tan umut kesilmez.. dualarınızı bekliyorum ve hepiniz için kalpten dua ediyorum.. inşallah Rabbim bu mübarek günlerde hepimize anne olmayı nasip eder..

canim benim dr neden daha sonucu gormeden olumlu konusmadi diyorsun onemli bir sorun mu var?

doktor yumurta sayımın çok az olduğunu söyledi..
Ne alaka ya az olması sadece olasılığı arttırıyor çoğul gebelik riski var hem yumurta fazlalığından üstelik 3 ten fazla yumurta oluşunca o ay aşılama yapmıyorlar bakma 1 tane oluşsun sağlıklı oluşsun sperm ile kavuşsun döllensin yerleşsin görünsün yeter

Günaydın kızlar bu arada dün hafifi bel ve karın ağrısı yaşadım, göğüsler hala şiş ve bu sabah tartıldım 4 kilo almışım 1 ayda ( iğneler haplar iştahım açıldı derken neyse kaldı 2 gün :)))

Bakalım günün annesi kim olacak? (Hedef hergüne en az 1 anne)
Perituran ve jnns bugün hastaneye gidip değerler?i artmış mı bakacaklar dı?
Elttr sen ne yaptın sen de gidecek misin kontrole ?

kızlar günaydın,
ben 2 haziranda adet olmuştum, 12 haziranda da aşılama oldum. ancak iki gündür adet olacağım gibi belimde ağrı vardı. bugünde daha çok adet olacağımı hissediyorum, ayrıca da yüzüm sivilcelendi adet zamanı olur genelde.
ya çoook korkuyorum tutmayacak galiba benim ki

Sivilce bendede var. benimde göğüslerim şiş biraz ama çok hafif kasık ağrısı var. bakalım ne olacak halimiz ama benim daha aşılamadan sonra 8. günüm adetimede var

Günaydın kızlar herkese hayırlı günler kendinizi bu kadar yıpratmayın verecek olan Rabbim inşallah bizede evlatlar verecek bol bol dua edelim mübarek aya giriyoruz Rabbim bizi müjdelendirecek ucunda ölüm yok yaa verende o alanda o biraz teslimiyet biraz sabır biraz dua Rabbim bizim kucaklarımızı boş bırakmayacak
Canım bu ilaçlar iğneler baya kilo aldırıyor haklısın o bel ağrısı bende de var hafiften Afedersiniz çok gaz var sizdede var mı dünden beri tuvalete gir çık canım çıktı
Korkma canım yaa bebeşinin müjdeli işaretleriyle gün doğmadan neler doğar umutsuzluk yok geçen hafta cumartesi kuaföre gittim kadın geldi hamile olduğunu söyledi 11 yıllık evliymiş bu ay tüp bebek yaptıracakmış bide öğrenmiş ki 2 aylık hamile üstüne adet görmüş Rabbimin mucizesi ağlamak yok
Sivilce bendede var. benimde göğüslerim şiş biraz ama çok hafif kasık ağrısı var. bakalım ne olacak halimiz ama benim daha aşılamadan sonra 8. günüm adetimede var
Hayırlısı olucak inşallah canım çıkaralım kafadan olumsuz düşünceleri boşverin bebişler gelicek ve herkes mutlu haberler vericek

Merhaba kızlar , gıttım kan verdım ,dün ağrılarım vardı bugun hocbırsey yok ,göğüs hassasiyetimde aZalmıştı sabah .bugun 12 gıbı bellı olacak bakalım .hakkımızda hayırlısı cok korkuyorum ,ama sonrada biraz teslim ol akışa , kadere ,Allah'a diyorum . Şimdi daha sakinim .herseyı yaratan Allah I'm bizim içinde en iyisini planlıyordur .opuyorum siZi sonucu alınca yazarım

Yarin normal adet olacam herkeste farkli demek birde bende jel cok birikti halen vucut ta var atiyo tskler canim

Canım herşey normal olacak sakın stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…