Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama yaptırdığımı etrafımda birkaç kişi biliyor sadece, üniversitede okuyan erkek kardeşim var onun bu durumdan haberi yoktu, şimdi aradı "abla seni rüyamda gördüm, dayı oluyormuşum" dedi. İlk kez biri beni rüyasında hamile olarak gördüğünü söyledi, cuma günü tahlil yaptıracağım. Bu bir işaret mi acaba diye düşünüyorum :)
Allah' ım bebek isteyen herkesin gönlüne göre ver.

İnşallah bebeklerimize kavuşacağız Allahın izniyle kalbini ferah tut canım kaç yıllık evlisin ne kadardır bebek istiyorsunuz

canim hayirlisi... insallah bu bir isarettir :)

tebrik ederimmmmmmm Rabbim sağlıkla almayıda nasip etsin

bi ablamla konustum doktor daha dillendrme degerin çok düşük yükselmezse üzülürsün dedi beta 141

desene beraber gidicez kan vermeye hadi inşallah güzel haberler alıp gelelim yarın size güzel haberleri yazmak için sabırsızlanıyorum. :) yine umut doluyum merak etmeyin :)

inşallah kızlar inşallah :) hadi bakaım çatlak periniz yarın işleri halletsin sizlere güzel haberler :)

Neresi az ya .boyle yorum yapmasınlar ya .bence sen bosver olumlu dusun ,bana Dr um aşılamada degerler normaldeki kadar yuksek çıkmaz dedi .ıcını ferah tut
bi ablamla konustum doktor daha dillendrme degerin çok düşük yükselmezse üzülürsün dedi beta 141

Neresi az ya .boyle yorum yapmasınlar ya .bence sen bosver olumlu dusun ,bana Dr um aşılamada degerler normaldeki kadar yuksek çıkmaz dedi .ıcını ferah tut

gercektenmı o bilmyo benm asılama oldgumu valla kötü hsstmstm bende kendimi

tabi cnm düpedüz gebe

1 haziran aşılama oldm canm 15 haziran test yaptrdm 141 cktı

cnm daha ne, doğru zamanda test yapmışsın ve değerin düşük değil. Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun inşallah. her halükarda testi yenilemen gerekiyor elbette iki günde bir iki en az iki katına artmalı.

Slm kizlar benim asilamam tutmadi ilk denememde,adet nezaman oluyo bi degisiklik oluyormu yoksa eski duzen mi devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…