İnşallah bebeklerimize kavuşacağız Allahın izniyle kalbini ferah tut canım kaç yıllık evlisin ne kadardır bebek istiyorsunuzAşılama yaptırdığımı etrafımda birkaç kişi biliyor sadece, üniversitede okuyan erkek kardeşim var onun bu durumdan haberi yoktu, şimdi aradı "abla seni rüyamda gördüm, dayı oluyormuşum" dedi. İlk kez biri beni rüyasında hamile olarak gördüğünü söyledi, cuma günü tahlil yaptıracağım. Bu bir işaret mi acaba diye düşünüyorum :)
Allah' ım bebek isteyen herkesin gönlüne göre ver.
Aşılama yaptırdığımı etrafımda birkaç kişi biliyor sadece, üniversitede okuyan erkek kardeşim var onun bu durumdan haberi yoktu, şimdi aradı "abla seni rüyamda gördüm, dayı oluyormuşum" dedi. İlk kez biri beni rüyasında hamile olarak gördüğünü söyledi, cuma günü tahlil yaptıracağım. Bu bir işaret mi acaba diye düşünüyorum :)
Allah' ım bebek isteyen herkesin gönlüne göre ver.
İnşallahcanim hayirlisi... insallah bu bir isarettir :)
Rabbim inşallah bu mübarek ayda bebeklerimize kavuşturur bol bol dua et ben YA FETTAH esmasını çekiyorum hayırlı kapılar açsın Rabbim diyeİnşallah canım 2,5 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz. 29 yaşındayım
Kızlar gunaydın ,dün yazamadım Dr la cok geç konuştuk ,15.gun beta hcg 44.05 çıktı .yani hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmÇarşamba tekrar test dedı degerın arttıgını gorecegız dedı . Uykum uyuyamiyorum. Allahım ısteyen herkese versın.olanların sağlıkla devamını sağlasın ,yılmayın kızlar , inanarak olumlu guzel düşünerek ,dua ederek kavuşacağız bebışlerımıze.ve burası cok ıyı geldı bana ,yazmaya görüşmeye destege bırbırımıze devam . Gorusmek üzere sımdı ıse gıdıyorum
desene beraber gidicez kan vermeye hadi inşallah güzel haberler alıp gelelim yarın size güzel haberleri yazmak için sabırsızlanıyorum. :) yine umut doluyum merak etmeyin :)Canım bende yarın sabah kan verıcem 2 ye katlaması lazım degerın .bu aksam senın ıcınde dua ederım benım ıcınde dua edın .kasık ağrılarım var ,bugun bırkackere bıçak gıbı ağrı sağlandı yürürken .onun dışından gerinme ıstegı var yatakta .kendımı tutuyorum sureklı.baskada bısey yok ama Kasık agrısı belırgın kasık ta degılde resmen rahmım agrıyor gıbı
KIZLAR BETA HCG CIKTI 141 CIKTI YANI BU NEDEMEK
inşallah kızlar inşallah :) hadi bakaım çatlak periniz yarın işleri halletsin sizlere güzel haberler :)geçecek arkadaşım. bizimde sağlıklı bir hamileliğimiz olucak. iyi düşünelim iyi olsun.bende senin gibiyim bazen durduk yere aklıma eski geliyor üzüyorum kendimi ama zamanında üzüldük zaten bundan sonra iyi olur inşallah. ama unutmayalımki sabırsızlık ve duygusallık da hamileliğin belirtilerinden . inşşşallah olacak kalp atışını duyduğunuda paylaşacaksın bizimle
bi ablamla konustum doktor daha dillendrme degerin çok düşük yükselmezse üzülürsün dedibeta 141
kaçıncı gün değeri cnm bu? değerin gayet güzel, gebesin, tebriklerbi ablamla konustum doktor daha dillendrme degerin çok düşük yükselmezse üzülürsün dedibeta 141
Evet bende umut doluyum :) hemde cokdesene beraber gidicez kan vermeye hadi inşallah güzel haberler alıp gelelim yarın size güzel haberleri yazmak için sabırsızlanıyorum. :) yine umut doluyum merak etmeyin :)
hamilesinnnn demekkkkkkkkk
tebrik ederimmmmm Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
kaçıncı gün değeri cnm bu? değerin gayet güzel, gebesin, tebrikler
1 haziran aşılama oldm canm 15 haziran test yaptrdm 141 cktıkaçıncı gün değeri cnm bu? değerin gayet güzel, gebesin, tebrikler
Neresi az ya .boyle yorum yapmasınlar ya .bence sen bosver olumlu dusun ,bana Dr um aşılamada degerler normaldeki kadar yuksek çıkmaz dedi .ıcını ferah tut
tabi cnm düpedüz gebedimi ama
1 haziran aşılama oldm canm 15 haziran test yaptrdm 141 cktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?