canım yarın güzel haberlerini alacağımızı ikimizde biliyoruz :)))kızlar bana dua edin yarın hastaneye gidicem ve herşey belli pşacak dış gebelik geçirdiğim için sürekli ince eleniyor yarınki beta hcg nin 2 ye katlanması çok önemli o yüzden bildiğiniz hangi dualar varsa benim için okurmusunuz? ALLAH RIZASI İÇİN.
boşver sen o salak doktoru Allah verdikten sonra 50 yaşında da doğuran var çevremde öyle örnekler var ki 1-teyzemin görümcesi 48 yaşında menapoza giriyor koçasıda kendinden yaşça büyük 2 yıl hiç adet görmüyor 50 yaşında aaa hamile o çocuk şu anda üniversiteyi bitirdi 2-çok yakın bir aile dostumuzun gelinleri 42 yaşında emekli oldu miyomları vs den ötürü üni.hastanesinde ana bilim dalı başkanının tedavisindeydi rahmi alınacaktı kanaması durmuyordu dr parça aldı rahimden biyopsi için ve bir farkedildi ki 5 aylık hamile o çocukta bu sene çok iyi bir Anadolu lisesini birincilikle bitirdi 3-Annemin kuzeni 39 yaşında evlendi 41 yaşında doğurdu üstelik eşi 250 kg dı 43 yaşında tekrar hamile kaldı 4-Füsun Demirel sanatçı 50 yaşında doğurdu diyeceğim o ki Allah verirse olacak birilerini de buna vesile kılacak o yüzden dr şunu bunu hiçirşeyi takma kafanasabah evdeki idrar testinden yaptım yarında kan vermeyi düşünüyorum ramazan öncesi bitsin bu stres istiyorum yeni başlayacak halmi kalmış kuzum olmuşum 37 dr umun tavrına bakarsan sanki dünyanın en yaşlı hamile kalmaya çalışan kadını benmişim gibi davranıyor:))
hayırlı olsun canım bir sorum olacak buradaki arkadaşların ortak belirtisi ani sıcak basması bu belirti sende de oldumu benim daha 5. günüm bende aksine üşüme oluyor kafam çok karışık.tesekkr edrm canm allah razı olsn darısı basınıza
canm sen o ılk on gunku belırtilere bakma bence ilaçların etkısıyle hepsını hıssedyorsun benm şiddetli karın agrm vardı ılk 8 gun sonra gectı hıcbı belırti yoktu hatta esıme tutmadı yıne dedım ama şukurler olsun tutmus ama ıkı gun once oldu sıcak basması anıden acıkma .ilk aşılamamda daha hamıle hıssedyodum ınternettekı butun belırtıler vardı sankı ama o olmadı bunda hçbişey yok sadece adet sancısı gbı agrım varhayırlı olsun canım bir sorum olacak buradaki arkadaşların ortak belirtisi ani sıcak basması bu belirti sende de oldumu benim daha 5. günüm bende aksine üşüme oluyor kafam çok karışık.
benim problemde orada başlıyor ben aşılama günü de dahil hiç bir ağrı sancı batma hissi sıcak basma şişkinlik hiçbir şey yaşamadım yalnızca üşüyorum o kadarcanm sen o ılk on gunku belırtilere bakma bence ilaçların etkısıyle hepsını hıssedyorsun benm şiddetli karın agrm vardı ılk 8 gun sonra gectı hıcbı belırti yoktu hatta esıme tutmadı yıne dedım ama şukurler olsun tutmus ama ıkı gun once oldu sıcak basması anıden acıkma .ilk aşılamamda daha hamıle hıssedyodum ınternettekı butun belırtıler vardı sankı ama o olmadı bunda hçbişey yok sadece adet sancısı gbı agrım var
yaw ne derlerse desinler senin bak o gün ağır iş yaptımda ondan olmadı demenden daha kötü olamaz oğulları yardım etsin bir daha gerekirse çok kızdımKızlar boya işi dün piyangodan çıkar gibi çıktı yada denk getirildi bilemiyorum günahlarını almak istemiyorum dün mangala çağırdılar bi gittim baktım girişi boşaltmışlar boya yapacaklar eşimde kızdı bugünümü buldunuz diye baktım ellerini ağırdan alıyolar bende hemen üstümü değiştim giriştim ne kadar yardım etsemde her zaman onlar haklı ben yardım etmiyo oluyorum kul bilmesin Allah bilsin napalım kaynanam kızım sen kendine dikkat et bile demedi yeni aşılama olduğumu oda biliyor napim ben laf gelmesin kocama karın yardım etmedi diye diyeceklerine bende yardım etmek zorunda kaldım
Canım eşim gece işe gidicekti gece Vardiyası olduğu için gündüz uyuyor eşim yapma dedi ama ben laf derler diye tutamadım kendimi haklısın aslındayaw ne derlerse desinler senin bak o gün ağır iş yaptımda ondan olmadı demenden daha kötü olamaz oğulları yardım etsin bir daha gerekirse çok kızdım
KIZLAR BETA HCG CIKTI 141 CIKTI YANI BU NEDEMEK[/QUOT
çooookkkk sevindim, gözünaydın. Allah'ım bizlere de aynı haberleri nasip etsin.
Sana katılıyorum canım Rabbim ol der ve olurboşver sen o salak doktoru Allah verdikten sonra 50 yaşında da doğuran var çevremde öyle örnekler var ki 1-teyzemin görümcesi 48 yaşında menapoza giriyor koçasıda kendinden yaşça büyük 2 yıl hiç adet görmüyor 50 yaşında aaa hamile o çocuk şu anda üniversiteyi bitirdi 2-çok yakın bir aile dostumuzun gelinleri 42 yaşında emekli oldu miyomları vs den ötürü üni.hastanesinde ana bilim dalı başkanının tedavisindeydi rahmi alınacaktı kanaması durmuyordu dr parça aldı rahimden biyopsi için ve bir farkedildi ki 5 aylık hamile o çocukta bu sene çok iyi bir Anadolu lisesini birincilikle bitirdi 3-Annemin kuzeni 39 yaşında evlendi 41 yaşında doğurdu üstelik eşi 250 kg dı 43 yaşında tekrar hamile kaldı 4-Füsun Demirel sanatçı 50 yaşında doğurdu diyeceğim o ki Allah verirse olacak birilerini de buna vesile kılacak o yüzden dr şunu bunu hiçirşeyi takma kafana
Allah ıslah etsin diyorum başkada bir şey diyemiyorum.Kızlar boya işi dün piyangodan çıkar gibi çıktı yada denk getirildi bilemiyorum günahlarını almak istemiyorum dün mangala çağırdılar bi gittim baktım girişi boşaltmışlar boya yapacaklar eşimde kızdı bugünümü buldunuz diye baktım ellerini ağırdan alıyolar bende hemen üstümü değiştim giriştim ne kadar yardım etsemde her zaman onlar haklı ben yardım etmiyo oluyorum kul bilmesin Allah bilsin napalım kaynanam kızım sen kendine dikkat et bile demedi yeni aşılama olduğumu oda biliyor napim ben laf gelmesin kocama karın yardım etmedi diye diyeceklerine bende yardım etmek zorunda kaldım
5. güne girdik mi yahu :) saymak çok zor geliyo :)hayırlı olsun canım bir sorum olacak buradaki arkadaşların ortak belirtisi ani sıcak basması bu belirti sende de oldumu benim daha 5. günüm bende aksine üşüme oluyor kafam çok karışık.
benimde göğüslerimdeki hassasiyet dışında bir şey yok.benim problemde orada başlıyor ben aşılama günü de dahil hiç bir ağrı sancı batma hissi sıcak basma şişkinlik hiçbir şey yaşamadım yalnızca üşüyorum o kadar
Valla bende iki gündür acayip ateş basması var ben daha bişeye yoramıyorum benim 10 günüm var 15 gün olmasına
korkma inşallah iyi olacak. internette yazınca bir sürü dua çıkıyor akşam açar okurum senin ve bizler için, işteyim şimdi okuma isterdim ama. bende senin gibiyim boş gebelik geçirdim ve korkuyorum açıkcası, hamile kalmaklada bitmiyor kalp atışını duyana kadar boşmu, dış mı Allah'ım yardım etsin bizlerekızlar bana dua edin yarın hastaneye gidicem ve herşey belli pşacak dış gebelik geçirdiğim için sürekli ince eleniyor yarınki beta hcg nin 2 ye katlanması çok önemli o yüzden bildiğiniz hangi dualar varsa benim için okurmusunuz? ALLAH RIZASI İÇİN.
oldu valla asker gibi gün sayıyoruz5. güne girdik mi yahu :) saymak çok zor geliyo :)
bazen bunalıyor inan ya varsa. onu yeme, bunu içme oraya gitme ayakta kalma, koşma, çok oturmA VAy efendim gerinmeAynen canım Rabbim korumuştur eminim bende az önce müzik açtım oynadım eşim kızdı dikkat et kendine diye karnım acıdı ama nedense
ya bu üşüme bendede var. ben hep biraz üşürdüm ama gelmiş haziranın 16 sı okuldayı ve ben binada üzerimde hırkayla geziyorum, herkez bana gülüyor senin kanın çekilmiş diyor. eşim sıcaktan yatama ben hala uzun kollu gecelikle yatıyorum belkii bana güleceksiniz ama bir uyanıyorum elim ayağım buz kesmiş o yuzden gece çorapla yatıyorum valla. kötüsüde böyle yaptığım halde aşırı gaz sorunum var, nasıl üşütüyorum niye ısınamıyorum anlamadım valla. ama ilaçlardan mı bilemem tabibenim problemde orada başlıyor ben aşılama günü de dahil hiç bir ağrı sancı batma hissi sıcak basma şişkinlik hiçbir şey yaşamadım yalnızca üşüyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?