Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
VALLA DUYGULARIMA TERCÜMAN OLDUN HERKES KISA KOLLU BEN HIRKAYLA DOLAŞIYORUM

Allah ıslah etsin diyorum başkada bir şey diyemiyorum.
Amin canım bende Rabbime bıraktım
Amin canım inşallah insan ister istemez arıyor acaba diye
Evet ağırdan almak lazım doğru söylüyorsun

Tam da beni anlatmışsınız, aynı şikayetler bende de var :)

canm çatlatma iğnesinin etkıleri olabılıyomus usume ve gaz sorunu
tekbaşına olmadığını blmek çok güzel bu kısımları eşimede göstereceğim.
herşeye razıyımda gaz sorunu bu çatlatma iğnesinin etkisi falan herneyse ciddi sorun ben çok rahatsız oluyorum.evliyim birde düşün yani, insan yanındakinden utanıyor

bu akşam dua okuyacağım hepimiz için Allah kalbine göre versin inşallah

aynen öyle ağlamak istiyorum sol tarafımda ağrı olunca korkuyorum hep o tarafta dış gebelik yaşadım ve sağ tarafımdaki yumurtadan hamile kaldım soldaki ağrıda neyin nesi anlamıyorum deliricem artık

aynen öyle ağlamak istiyorum sol tarafımda ağrı olunca korkuyorum hep o tarafta dış gebelik yaşadım ve sağ tarafımdaki yumurtadan hamile kaldım soldaki ağrıda neyin nesi anlamıyorum deliricem artık
Korkma şimdi pozitif düşün bak ilk mutlu haberi ben vereceğim dedin gittin testleri yaptın yaptın pozitif düşündün her yapışında pes etmeden yine yaptın ve sonunda hamile olduğunu öğrendin şimdi sağlıkla iyice tutunacak kesesini gösterip gümbür gümbür kalp sesini duyuracak sonra aşermeler tekmeler sancılar derken kavuşacaksınız birbirirnize

geçecek arkadaşım. bizimde sağlıklı bir hamileliğimiz olucak. iyi düşünelim iyi olsun.bende senin gibiyim bazen durduk yere aklıma eski geliyor üzüyorum kendimi ama zamanında üzüldük zaten bundan sonra iyi olur inşallah. ama unutmayalımki sabırsızlık ve duygusallık da hamileliğin belirtilerinden . inşşşallah olacak kalp atışını duyduğunuda paylaşacaksın bizimle

sen şimdiden ilişkiyi ya bir şey olursa diye dert ediyorsan gebe halini düşünemiyorum
Canim sorma ama ben hastanede baya sürundüm çift rahim çift kizlik çift giriş ameliyat oldum rahim bozulup tek rahim yapildi uç kismi birlestirilmedi 2 ameliyat gecirdim butun doktorlar ameliyatimdaydi ve zor toparlandim ben duzeldim simdi esimde cikti onun sonuclari gayet iyiydi ama simdi kötü.asilamadan basladik nasip dedik ama ben sknti ckacak diye ister istemez takinti oluyo ya olumsuzlukla karsilasinca boyle oldum

Canim hayirli ugurlu olsun sevindim cok.rabbim bizede nasip eder insallah bu sevinci yasamayi bizede...

Özür dilerim canım ilk kez duydum böyle bir şey neyse bak ameliyat olmuşsun düzelmiş herşey hiç belli olmaz bakarsın olur

Özür dilerim canım ilk kez duydum böyle bir şey neyse bak ameliyat olmuşsun düzelmiş herşey hiç belli olmaz bakarsın olur
Özur dilemene gerek yok canim cok nadir goruluyomus benimki gibi ama bunlarada sukur gozuyle bakiyorum yiprandimbiraz ama sabrediyorum zor olsada nasibimizde varsa insallah diyorum rabbim herkezin gonlune gore versin insallah

Kizlar benim icin de buyuk gun yarin. Evde hic test yapmadim daha dogrusu yapamadim buna cesaretim yok.
Bende hicbir belirti yok ne agri ne batma ne göğüs agrisi..... tek hissettigim duygu her an adet olacakmisim gibi... hatta dun başım bile ağrıdı hiç umudum yok... ben yillarin arastirmacisi olarak en belirgin özelligin göğüs uclarinda hassasiyet oldugunu düşünüyorum tabi bende o da yok artik yarin görüşürüz

Canım bende yarın sabah kan verıcem 2 ye katlaması lazım degerın .bu aksam senın ıcınde dua ederım benım ıcınde dua edın .kasık ağrılarım var ,bugun bırkackere bıçak gıbı ağrı sağlandı yürürken .onun dışından gerinme ıstegı var yatakta .kendımı tutuyorum sureklı.baskada bısey yok ama Kasık agrısı belırgın kasık ta degılde resmen rahmım agrıyor gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…