Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umarım pozitif olur sonuç
Rabbim ol demiştir ve olmuştur inşallah

o zaman hoşgeldin bekleyenler kulubüne. bu sefer nasip olur inş.

o zaman hoşgeldin bekleyenler kulubüne. bu sefer nasip olur inş.

çok tşk ederim hoşbulduk canım
hepimize nasip olsun inşallah
5 senedir bekleyenler kulubündeyim zaten
gebelikle ilgili hemen hemen her topiği didik didik ettim
eee tabi sadece didiklemekle kalmadım bide üstüne yazılanları denedim de
birşeyler bi vesile olacak ama Rabbim ol demeden olmayacak bunu biliyorum
hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
bgn ilk iğnesini vurulan varmı benim gibi _?

Canim hosgeldinnn umarim ve dilerimki Rabbim yuzumuzu guldurur insallahhhh....

Bu arada bende senin gibi butun siteyi didik didik ettim Allahim ne sogan kurleri ne incir kurleri vede keciboynuzu kuru.... yapmadigim kalmadi.... :) benimde yaklasik 3 yil olacak bekliyorum hala... senin yazdiklarini okuyunca birden bunlar geldi aklima

hoşbulduk canım .amin inşallah mubarek Ramazan ayında yüzümüz gülsün inşallah
ztn tedavi süreci öncesi illaki o kürler bi deneniyor dimi
bende herbişeyi denedim eşimede denettim ama yok yani olmadımı olmuyor işte

sen aşılamanı yaptırdın mı sonucu mu bekliyorsun peki ? hayırlısı olsun

İnşallah Ramazan'a hayirli haberlerle gireriz.
Canim ben ilk asilamami oldum 2 haziranda carsamba günü test günüm hayirlisi inşallah... bu arada sana asilaman icin bol şans sonucunu beklereken de bol sabir diliyorum

çok yorulma dikkat et kendine bir kaç kişi moralimi bozdu yok artmaz beta hcg falan dedilerde adetime 10 gün var daha millet ne bekliyor anlamadım :)
Moralini bozanlara kapak olsun Bhcg değerin (yazdıklarını okuyordum tekrardan )

ARKADAŞLAR BENİM SONUÇ MAALESEF NEGATİF....ÇOK ÜZGÜNÜM.BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKİLİP DİĞER AY TEDAVİYE DEVAM EDİCEZ....
Evet moral bozmak yok .buda bizim sınavımız bende aksam alicam kan testi sonucunu.cok umudum yok ,ve bügün işle ilgili üzücü bir olay yasadım ,moralim zaten bozuk ama duzelticez moralleri yasamaya çabalamaya devam .birakmayacagiz kendimizi .canim bu Arada degerin kac çıktı kanda .

Y
Canım test yaptın mı?
Yaptım ama malesef ozel sektör calisaniyim ancak oglen gidebildim .izin almamak ıcın ,bu kadar acımasız calısma hayatı .boyle bir sey ıcın bile izin isteyip gidemedim ((. 1 saat sonra alacağım sonucu

İnşallah Ramazan'a hayirli haberlerle gireriz.
Canim ben ilk asilamami oldum 2 haziranda carsamba günü test günüm hayirlisi inşallah... bu arada sana asilaman icin bol şans sonucunu beklereken de bol sabir diliyorum

yaaaa çarşamba demek bişey kalmamış ki
ahh o heycanlı stresli bekleyişler yokmu zaten en zor kısım
keşke koyar koymaz söyleseler hemen oldu yada olmadı diye dimi

soğanı inciri denemeyen yoktur heralde :)

ben cuma aşılama oldum ve bekleme sürecine başladım. en kötüsü beklemek, ama kaç yıldır bekliyoruz 10 günde beklicez artık. sabır...

kızlarrr puregon pen iğnemi vuruldum şimdi ilk defa hadi hayırlısı
kafama bişi takıldı yalnız
şimdi ucundaki iğneyi çıkarıcam ya
içinde 6 adet uç var ben pazartesiye kdr vurulacagım
2 defa kullanılmaz yazıo uçlar siz nasıl bi çzüm buldunuz buna ?
bide içinde ilaç olan puregoni buzdolabındamı saklamalıyız ?

Son düzenleme:
evet canm iğne ucunu çıkartıcaksın her seferinde yenisini takacaksın evet buzdolabının yumurta koyma kısmında muhafaza ediceksin...

evet canm iğne ucunu çıkartıcaksın her seferinde yenisini takacaksın evet buzdolabının yumurta koyma kısmında muhafaza ediceksin...
tmm tşk ederim canım
mesajımıda düzenlemiştim bakarmısın tekrar
sayı bakımından iğne ucu sıkıntısı hakkında
bide ilacı vurulmadan önce oda sıcklıgına gelemsini bekliyecekmiyiz ?

canım seninle aynı gün aşılama olmuşuz sanırım bende bu cuma oldum
evet evet :) inş güzel haberler alırız. test ne zaman senin? bide herkes progestan filan kullanıyor ama bana vermedi dr. günlük hayatına devam et dedi. bide orucu sordum tutmazsan iyi olur dedi ama hala kararsızım ben.

evet buz dolabının yumurtalık hani üstü kapaklı olan bölüm varya ilacını orda saklamalısın, iğneyide ben aşılama yapacağım yerden tedarik ettim. İstedim verdiler zaten söylemişlerdi iğne yetmezse bizden alabilirsiniz diye. Sende bir şansını dene istersen

bugün arkadaşlarla sohbet ederken birisi ağzından kaçırdı. burda yeni evli bir kız var hamile kalınca bana söylemeyecekmiş. acaba uzaktan milletin hamileliğini kıskanan ve içten fesatlık edecek gibimi duruyorum. yada güya böyle düşünerek benimi korumaya çalışıyorlar anlamadım. oysa şurda ki hamilelik haberlerine ne kadar çok seviniyoruz. tamam üzülüyorum ama çocuğum olmuyor diye kafayı yemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…