- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
hayırlısı olsun bende bugün 4.igneyi yapıcam benimki de sebepsiz
Hayırlı olsun canım iğnelerin sen de hoş geldin
inşallah güzel haberler bekliyoruzArkadaşlar şimdi soruları cevaplayayim öncelikle devlet desteği alabilmek için devlette muayene olman ve gerekli şartları yerine getiren lazım bunlar arkadasin belirttigi gibi evlilik süresi kaç yıldır çocuk istendiği bu sebeple hangi tedaviler olunduğu vs kurulda görüşülür ona göre rapor çıkıyor
Gelelim bugüne bildiginiz gibi bugün doktora gittim muayene oldum iğneyle devam bugunde 75 vuruluyorum yarın 37.5 vurulacağım ve perşembe günü yine doktora gideceğim eşime perhiz verdi cuma veya cmt aşılama olacak perşembe çatlama iğnesi verirse. Beklenen gün geldi sonunda bu arada ne mi yaptım ceviz badem yiyorum ay çekirdeği folik asit yönünden zenginmis onu yedim birkaç gün ve folik asit vitamini alıyorum aşılama öncesi extra birsey yapmadım ama sonrasını yaşadıkça anlatırım inşallah tutarda
sağol arkadaşım. gerçekten hayırlısı olsun.hayırlısı olsun ilki neden sonlandırıldı acaba
Ne güzel desteklemiş doktorun seni il müjdeli haberi senden alacağız ozaman bende bugün 37,5 lik son iğnemi vuruldum ve yarın kontrole gidiyorum büyük olasılıkla çatlatma iğnesi verecek ve cuma yada cumartesi aşılama olacakkızlar ben bugün aşılama oldum pendik marmara eğitim araştırma hastanesinde ve sağ yumurtalığımda 2 yumurtam vardı. doktor çok güzel geçti çok rahat çok güzel gitti dedi. özellikle nasıl geçti dedim çok süperdi dedi. yani bu ne anlama geliyor olasılık dahamı iyi oluyor yada neden böyle bişey söyledi pek çözemedim .doktorlar kolay kolay böyle şeyler demez çünkü. bu arada ben 3 kez hamile kaldım kendi kendime 1 düşük 2 dış gebelik geçirdim ve doktor çok umutlu benden.
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba bayanlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi aldım ve aşılamaya başlıyoruz lütfen dua edin benim içinde 2 hafta sonra hamilelik testi inşallah bu mutlu haberi buradan paylaşmak nasip olur eczacımız diyor ki bana da haber verirseniz sevinirim herkes beklemede yani :))))
evet kızlar ilk müjdeyi ben vericem sanırım şuan haziranın ilk aşılamasını yaptıran benim sanırım topikte :) bu arada sağ tarafımda ağrı var ama çok değil progesteran ile destekliyoruz. dinleniyorum ama günlük aktivitielerimide yerine getiriyorum.çok yatmak iyi değil dedi tüp bebek hemşiresi. aşılaması tutan arkadaşım sağ tarafımda olan ağrıyı olumlu karşıladı sizde bilin diye paylaşayım dedim.Ne güzel desteklemiş doktorun seni il müjdeli haberi senden alacağız ozaman bende bugün 37,5 lik son iğnemi vuruldum ve yarın kontrole gidiyorum büyük olasılıkla çatlatma iğnesi verecek ve cuma yada cumartesi aşılama olacak
Bende deli kilo aldım iğnelerden heryerim şiş 2,5 kilo aldım 1 haftada ama olsun sonunda bebeğimiz olsunda bu çektiğimiz boşa olmasın :))Bende sabah kontrole gittim 11 mm lik bir tane var igneyi 100 e çıkardı salı sabahi tekrar kontrol
çok güzel hadi hayırlısı olsun inş.evet kızlar ilk müjdeyi ben vericem sanırım şuan haziranın ilk aşılamasını yaptıran benim sanırım topikte :) bu arada sağ tarafımda ağrı var ama çok değil progesteran ile destekliyoruz. dinleniyorum ama günlük aktivitielerimide yerine getiriyorum.çok yatmak iyi değil dedi tüp bebek hemşiresi. aşılaması tutan arkadaşım sağ tarafımda olan ağrıyı olumlu karşıladı sizde bilin diye paylaşayım dedim.
güzel haberler verirsin inş. :)inşalllaaaahhh güzel haberler verirsin hepimize. Allah gönlüne göre versin. kolay değil çünkü bu süreç. benimde yarın sabah kontrolüm var. bakalım yumişler ne durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?