2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

kızlar merhaba bende 2015 gelini olucam inşallah aranıza ve keyifli düğün telaşınız hazırlıklarınıza katılabilir miyim

Merhaba :)

Kısmetse bende 2015 gelini olucam inşallahh :)

Daha Tarih Almadık tabi ama planladıgımız önümüzdeki yaz bakalımmm hayırlısı :))

Herkese hayırlı kandillerrr

Kızlaaaarrrrrrr .. Kimler burada?

kızlar merhaba bende 2015 gelini olucam inşallah aranıza ve keyifli düğün telaşınız hazırlıklarınıza katılabilir miyim

Merhaba :)

Kısmetse bende 2015 gelini olucam inşallahh :)

Daha Tarih Almadık tabi ama planladıgımız önümüzdeki yaz bakalımmm hayırlısı :))

Ben bu yılın geliniyim kızlar ama 1 yıl önceden başlamıştı araştırmalarım en iyisini yapıyosunuz, ben bir sıramı savayım size destek olmaya hazırım

05.12.2014 de sözlenip 2015 yazında evleniyorum inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamm kızlarrr bende 2015 geliniyim inşallah... biz de 21 temmuz gün belirledik benim doğum günüm inşallah hepimiz kavuşuruz sevdiceğimize :)))))

Selam kızlaar uzun zamandır bakamadım topiğe .Nasıl gidiyor hazrlıklar

Selamm kızlarrr bende 2015 geliniyim inşallah... biz de 21 temmuz gün belirledik benim doğum günüm inşallah hepimiz kavuşuruz sevdiceğimize :)))))

Hayırlı olsun canım. Senden iki hafta sonra da nasipse benim düğünüm olacak

Benndee geldimmm bendeeee

Kizlarrr bayilicam kararsizliktann 😀😀😀😁 dun mobilyalarimi aldim ama hala kararsizim icime sinmeyenlerde var oluyomu boyle herkese yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…