How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

ayni ni bende yapiyorum oda nikah tarihimizde lütfen kolay bisey olsun diyo :D

dügün nerde olcak?
hazirliklara basladin mi?

benim nisanim henüz bi hafta önce oldu henüz bi hazirlik yok ama heycan basladi bile :)
Ne kadar güzel. Bizim baya oldu. 2013 mayısta sözlendik. 16 ağustosta nişanımız oldu.8 ağustosta da düğünümüz var.
Nikah tarihi de kolay olmalı bence de :) Düğün İzmirde olacak. Beyazesyalar ve mobilyalar bitti. Ufak tefek eksikler kaldı. Aslında vakit var ama biz erken bitirdik sanırım biraz:)
Siz de bence hazırlıklara baslayın bi an önce

kızlar merhaba bende 29 ekimde nişanlandım. Ağustosta düğün düşünüyoruz. şuanda yer bakma aşamasındayız. kimler kimler neler yapıyorsunuz ankara da yer açık alan arıyorum.çok stresliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba herkese bende Mart 2015 geliniyim Allahın izniyle şu an son bekar günlerimi sayıyorum tatlı telaslar falan uğraşıyoruz :-) Rabbim hepimizin işini rast getirsin hayırlı mutlu eylesin hepimizi inşallah :-)
ayy ne kadar az kalmış bizde o kadar yaklaşan günleri görebilcez mi nasıl gececek su zaman yaa

Arkadaslar herkese merhaba kulubu yeni kullanmaya basladim vé cím tecrubesizim :) bende 2015 gelinlerindenim yaza dugun planliyoruz vé salonlara bakmaya basldik dugunum kayseride olacak kafama takilan bi yer hakkinda fikir edinmek Istiyorum bestepeler restaurant bilgisi olan vár mi simdiden cok tesekkurler :))

Back