How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

Kimsee yokmuuu :44:
Burdayım canımm :) Nasılsın nasıl gidiyor
Kizlarrr bayilicam kararsizliktann 😀😀😀😁 dun mobilyalarimi aldim ama hala kararsizim icime sinmeyenlerde var oluyomu boyle herkese yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde öyle olmuştu canım haftalarca mobilya baktım. 3 ay falan detaylı gezdikten araştırdıktan sonra salon takımına ve yemek odasına karar verebildim. İçine sinmeyen bişeyi alma.

çok heyecanlı telaşlı işlermiş:)
benim henüz isteme yok sende durumlar ne canım :)

Canım bnim gecen yıl isteme ve sözüm oldu önümüzdeki ay nişanım var. Seneye 8 ağustosta da nasipse düğünüm var. Cok heyecanlı işler evet :)

Kızlar 2015 için otellerde erken rezervasyon hangi ay baslıyor bi bilgisi olan var mı?

şubat diye biliyorum bizde kısmetse şubatta ayarlayacağız :31: düğün tarihimizde kısmetse 13 haziran yeride ayarladık :16:

Nereyi düşünüyorsunuz peki canım. Ben cok kararsızım kafamda bir sürü fikir var ama hangisine karar vereceğimi bilemiyorum

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

Back