How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

Canan aslında haklısın. Herkes her şeyi bir anda hallediyor. Yine de insan heyacan yapıyor işte :) tuubatscım delirme canım. Her şey bir şekilde olacağına varıyor işte. İzmir de olsam seve seve yardımcı olmaya çalışırdım ama ne yazık ki İstanbuldayım.Yalnız bu stresli süreçte şunu farkettim ki, kimseyi memnun etmek için uğraşmayacaksın. Örneğin ben hep yemekli düğün isterdim ancak vazgeçtim. Kokteyl tarzı bir düğün istiyorum artık.

Canan aslında haklısın. Herkes her şeyi bir anda hallediyor. Yine de insan heyacan yapıyor işte :) tuubatscım delirme canım. Her şey bir şekilde olacağına varıyor işte. İzmir de olsam seve seve yardımcı olmaya çalışırdım ama ne yazık ki İstanbuldayım.Yalnız bu stresli süreçte şunu farkettim ki, kimseyi memnun etmek için uğraşmayacaksın. Örneğin ben hep yemekli düğün isterdim ancak vazgeçtim. Kokteyl tarzı bir düğün istiyorum artık.

aynen aynen. en mutlu günlerimiz, kimse konuşmasa karışmasa keşke :)

nasılsınız kızlar :KK25: bizimde 5.5 yılımız oldu çıkalı 10 haziranda nişanım oldu nasipse 6 haziran 2015de düğünümüz var mekanı ayarladık çok şükür acele edin kızlar mekanlar dolmaya başlamış bile :KK51:

hayalperisi şimdiden hayırlı olsun tatlım. Ben de düğünümü 6 haziranda istiyorum :) Neredesin İstanbulda mı? Tuttuğun yer neresi şartları neydi? Çok soru soruyorum ama malum gelin adayı olduğumdan araştırmacı ruhum ön planda :) Umarım her şey dilediğin gibi olur şekerim

Ben de varım. :D
2015 geliniyim inşallah.. nişanlım şubat diyor acele ediyor fakat ben hep mayıs düğünü isterdim. kafam çok karışık kızlar kışın düğün yapmanın avantajları yok mu? beni şu umutsuzluktan kurtarın nolur.
Bir de şubat için şimdiden yer bakmalı mıyız? Kına ve ve nikah İzmir'de düğün İstanbul'da olacak. kış için çok sorun olmaz diye düşünüyorum malum millet güzel sıcak havalarda evlenir genelde :KK57:

selam kızlar ben de 2015 ağustos gelini olcam nasipse.. 7ağustos kına izmirde, 9agustos düğün trabzonda olcak şekilde düşündük.. :)

bende 2015 haziran 07. gün aldık herkes için hayırlısı şimdiden heycanlanıyor insan :D

Daha nevresimleri battaniyeyi ve pike yı alabildim :D sizde durumlar ne alemde

Arkadaşlar Benim aldıklarım şimdilik bu kadar :D sizde neler var :D

Eklentiler

• Tek Nevresim.jpg
    Tek Nevresim.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 132
  • cay-saati-cay-saati-cam-gumus-kaplama-fil-surahi_10054530.jpg
    cay-saati-cay-saati-cam-gumus-kaplama-fil-surahi_10054530.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 119
  • Çift Kişilik Pike.jpeg
    Çift Kişilik Pike.jpeg
    7,1 KB · Görüntüleme: 168
  • Çift Nevresim2.jpg
    Çift Nevresim2.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 137
  • Çift Nevresim.jpg
    Çift Nevresim.jpg
    162,6 KB · Görüntüleme: 117
  • delonghi-stirella-vvx1420-1-main-500x500.jpg
    delonghi-stirella-vvx1420-1-main-500x500.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 177
  • MadamCocoBattaniye.JPG
    MadamCocoBattaniye.JPG
    211,1 KB · Görüntüleme: 136
  • Tek Nevresim2.jpg
    Tek Nevresim2.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 112
kızlarrr 25 nisan kına 26 nisan düğün var Allahım nasip ederse.salonlarımızıda tuttuk çok şükürrr çokk mutluyummmm :KK9::KK37:

ayni ni bende yapiyorum oda nikah tarihimizde lütfen kolay bisey olsun diyo :D

dügün nerde olcak?
hazirliklara basladin mi?

benim nisanim henüz bi hafta önce oldu henüz bi hazirlik yok ama heycan basladi bile :)

Back